ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
January 09, 2015, 02:20:16 AM |
|
Za novu smo dobili drzavu na btc forumu. Živila.
fali nam jedan dobar coin da ga uvaljamo svijetu, hehe E da ti nije mene Kad god se pojavim na forumu, nesto dobro se dogodi... Ah dobro, hvali se još malo Mislio sam da će biti kompliciranije dobiti hrvatski pdforum a eto ispalo je naoko jednostavno.. Trebao bi se češće pojavljivati na forumu, izgleda da te admin sluša... ma jos odavno gnjavimo modove da dodaju podforum, iskreno, cudi me da je tek sad ostvareno. ipak balkanci su najbolji kad je u pitanju prodaja nevidljivih stvari za velike pare, nije ni cudo sto imamo toliku aktivnost. :] a sta bi ovo sad trebalo da znaci ? samo quote? ne kontam poz
|
|
|
|
niktitan132
Legendary
Activity: 1036
|
|
January 09, 2015, 11:56:09 AM |
|
fali nam jedan dobar coin da ga uvaljamo svijetu, hehe E da ti nije mene Kad god se pojavim na forumu, nesto dobro se dogodi... Ah dobro, hvali se još malo Mislio sam da će biti kompliciranije dobiti hrvatski pdforum a eto ispalo je naoko jednostavno.. Trebao bi se češće pojavljivati na forumu, izgleda da te admin sluša... ma jos odavno gnjavimo modove da dodaju podforum, iskreno, cudi me da je tek sad ostvareno. ipak balkanci su najbolji kad je u pitanju prodaja nevidljivih stvari za velike pare, nije ni cudo sto imamo toliku aktivnost. :] a sta bi ovo sad trebalo da znaci ? samo quote? ne kontam poz Ubacio je tekst u qoute od Parazayd-a.Ovaj : fali nam jedan dobar coin da ga uvaljamo svijetu, hehe
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
January 10, 2015, 05:19:17 AM |
|
fali nam jedan dobar coin da ga uvaljamo svijetu, hehe E da ti nije mene Kad god se pojavim na forumu, nesto dobro se dogodi... Ah dobro, hvali se još malo Mislio sam da će biti kompliciranije dobiti hrvatski pdforum a eto ispalo je naoko jednostavno.. Trebao bi se češće pojavljivati na forumu, izgleda da te admin sluša... ma jos odavno gnjavimo modove da dodaju podforum, iskreno, cudi me da je tek sad ostvareno. ipak balkanci su najbolji kad je u pitanju prodaja nevidljivih stvari za velike pare, nije ni cudo sto imamo toliku aktivnost. :] a sta bi ovo sad trebalo da znaci ? samo quote? ne kontam poz Ubacio je tekst u qoute od Parazayd-a.Ovaj : fali nam jedan dobar coin da ga uvaljamo svijetu, hehe aaa, jos ja gledam koji klinac.. nikad nebi skonto da nisi reko, lol
|
|
|
|
gongu
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
February 01, 2015, 02:05:20 AM |
|
Ako nekome triba nesto prevesti na njemacki jezik. Javite mi se u inbox.
Cijena zavisi od tome koliko ima prevesti.
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
February 01, 2015, 11:40:00 PM |
|
Ako nekome triba nesto prevesti na njemacki jezik. Javite mi se u inbox.
Cijena zavisi od tome koliko ima prevesti.
stavi oglas u "services" https://bitcointalk.org/index.php?board=52.0 , mozda nadjes tamo koju musteriju, jos pogotovo ako jednako dobro baratas i sa engleskim a imas i cesto nagrade za prijevode t.o.s-ova od altcoinova etc.. sretno
|
|
|
|
Manfred Macx
|
|
February 07, 2015, 02:18:54 PM |
|
Ima zainteresiranih za oživljavanje irc://irc.freenode.net/bitcoin-hr ?
|
|
|
|
tomaz
Newbie
Activity: 46
Merit: 0
|
|
February 09, 2015, 02:26:57 PM |
|
ne kuzim te za ozivljavanje cega?
|
|
|
|
|
tomaz
Newbie
|
|
February 09, 2015, 02:56:57 PM |
|
|
|
|
|
|
tomaz
Newbie
|
|
March 16, 2015, 05:09:24 PM |
|
pozdrav drustvo sta se radi dal uopce ima koga ?
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
Activity: 1260
Merit: 1029
|
|
March 16, 2015, 08:27:19 PM |
|
Ima samo smo vecinom na Bitcointalk-u
|
|
|
|
jerol31
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
March 24, 2015, 09:59:38 AM |
|
Evo baš mi je drago da se i u Hrvatskoj ljudi sve više zanimaju za Bitcoin, te da samo barem u tog pogledu donekle ravnopravni sa ostatkom civiliziranog svijeta.
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
April 02, 2015, 10:49:38 PM |
|
Ne znam baš za ovo 'ravnopravni' ... ali čini mi se da idemo u tom smjeru BTW ima li negdje lista internet trgovina u HR da primaju BTC ?
|
|
|
|
Manfred Macx
|
|
April 03, 2015, 07:17:25 AM |
|
Ne znam baš za ovo 'ravnopravni' ... ali čini mi se da idemo u tom smjeru BTW ima li negdje lista internet trgovina u HR da primaju BTC ? Nisam siguran da uopće imamo internet trgovine koje primaju BTC. Znam da se na nekim kartama mogu pronaći bitcoin biznisi po državama. To je jedino što mi pada na pamet.
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
April 03, 2015, 07:47:30 AM |
|
Imamo....al dajte se pobogu ostavite ovog topica i pisite nove sad kad imamo podforum....
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
April 09, 2015, 07:49:19 AM |
|
Imamo....al dajte se pobogu ostavite ovog topica i pisite nove sad kad imamo podforum....
Neću. Selllllllllllll.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
PcTaBcu05V
Newbie
Activity: 1
|
|
May 05, 2015, 05:32:10 AM |
|
Ako kupim taj ASCII hoće to raditi? Vidim da svi pišu da ne rade ascii pa sam sad "izgubljen" :S
|
|
|
|
Parazyd
|
|
May 05, 2015, 08:01:00 AM |
|
ASIC.
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
May 08, 2015, 10:14:02 AM |
|
Ako kupim taj ASCII ...
Oprosti mi, al ja kao geek sad upravo vristim od smijeha. I dajte...pls...ostavite se topica za boga miloga
|
|
|
|
|