longthu
|
|
March 23, 2018, 12:09:07 AM |
|
kanıtlanmamış bir olgu henüz ben inanmıyorum.
|
|
|
|
khasank
|
|
March 23, 2018, 03:36:34 AM |
|
İnsan gibi akıllı varlıkların olduğuna inanmıyorum. Ama canlı organizmalar olabilir diye düşünüyorum. Bu tür şeylerin bilim kurgu ile aklımıza girdiğine inanıyorum.
|
|
|
|
seje
|
|
March 23, 2018, 04:40:42 AM |
|
Mustafa topaloğluna sorulması gereken bir soru zira abimiz uzaylılarla haşr neşr olduğunu iddia edenlerden.. Ayrıca kuranı Kerim de sudan yaratılmış olduğunun bilgiside mevcut ama akıllı varliklar olduğu konusunda bir bigi yokki olsaydı peygamberimiz illaki bir sekilde bize bildirirdi.. Çok kafaya takmayın.. Biz daha yaşadığımız ili tanıyamadık ki uzay beri kala.. İstanbulda yaşayıp deniz görmeyen binlerce insan olduğu söylenirken uzay çok uzak
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
March 23, 2018, 07:21:59 AM |
|
uzaylıların varlığına inanıyorum. çok sayıda alem olduğundan yola çıkarsak ve evren sürekli genişliyor deniliyor. o genişlemenin devam ederek galaksilerin iyice soğuması veya tekrar geri dönüş yaparak birbirini yok edecekleri şeklinde iki teori ortaya atılıyor. uzaylılar konusunda abd gizli bilgilerini birileri ifşa etmeden tam yol almak zor.
|
|
|
|
hacisahinx
Newbie
Activity: 14
|
|
March 30, 2018, 11:09:38 PM |
|
dünya gibi birçok gezegen var evren sadece dünyadan oluşmuyor. Ben inanıyorum gerçekten böyle birşey.
|
|
|
|
diyetisman
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
April 14, 2018, 08:48:37 PM |
|
Bizde bir nevi uzaylıyız arkadaşlar cinler var da uzaylılar mı olmıcak
|
|
|
|
edwardxx
Newbie
Activity: 252
|
|
April 15, 2018, 06:44:20 PM |
|
devletler böyle şeyleri saklar yalanlar gizli tutar, kaos oluşmaması için, ama bnde inananlardanım
|
|
|
|
virtue44
Jr. Member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
|
|
April 15, 2018, 11:10:10 PM |
|
Bende tek olduğumuza inanmıyorum. Araştırmacıların bi kısmına göre bizimle iletişime geçmemelerinin nedeni teknolik olarak onlara göre çok geride olmamız ve onlara tehdit oluşturmadığımız için bizi umursamadıkları yönünde. İleride iletişime geçsek bile o teknolojik seviyeye gelene kadar büyük ihtimalle biz göremeyiz.
|
|
|
|
ruhikizi
Jr. Member
Activity: 158
Merit: 1
|
|
April 16, 2018, 01:54:17 PM |
|
kesinlikle cevabım evet kocamaaaaan evren bitek bizim için mi yaratılmış diğer birsürü gezegen neden var ozaman bence tek değiliz bu evrende
|
|
|
|
holy.cup
Jr. Member
Activity: 33
Merit: 2
|
|
April 16, 2018, 11:27:18 PM |
|
Bence kesinlikle bu evrende yalnız değiliz ve farklı dünyalarda yaşayan farklı formda bir çok varlık yani canlı mevcut
|
|
|
|
a.hasat
Member
Merit: 10
|
|
April 16, 2018, 11:59:53 PM |
|
milyonlarca gezegen var bu kadar gezegenlerden sadece dünda'da bizlerin yaşaması bana saçma geliyor. elbet başka gezegenlerde vardır üzerinde yaşayan varlıkların olduğu.
|
|
|
|
bhu11
Jr. Member
Activity: 168
|
|
April 17, 2018, 11:23:27 AM |
|
Belli bir mantığa kurupda veya kanıtla olusturamayacagim bir konu olduğu için bunu dusunmemeyi tercih ederim. Çünkü düşünmek ileri seviyelerde kendine zarar vermeye kadar gider
|
FiiiCoin | Decrypting Cryptocurrencies https://fiii.io/ [ PRIVATE SALE STARTED! ]
|
|
|
mela79879
Newbie
Activity: 33
|
|
April 17, 2018, 05:21:14 PM |
|
Ben evrende baska canlilarin olduguna inaniyorum bunlarin bizde teknolojik olarak ustun oldugunu sanmiyorum ama yani oyle ufo falan yada yesil uzaylilar abd kurgusundan baska birsey degil
|
|
|
|
edwardxx
Newbie
|
|
April 18, 2018, 08:50:04 AM |
|
galakside dışında okadar küçük ki dünyamız milyarlarca böyle gezen içinde tek olma ihtimali çılgınlık resmen
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
April 18, 2018, 08:57:24 AM |
|
uzaylılar gerçek, ufo görüntüleri ile dünyayı hazırlıyorlar bu gerçekliğe. belki 100 yıl sürecek gizem. yani bir ülke uzaylılar ile anlaşsa istediği ülkeye saldırmasını sağlayabilir. sonra ayıkla pirincin taşını. terör örgütlerini biliyoruz görüyoruz kimin desteklediği de ortada, uzaylı ise çok farklı.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
klarnetcijamie
Newbie
Activity: 148
|
|
April 19, 2018, 03:49:38 PM |
|
ben şahsen uzaylıyım, kendime de inanıyorum
|
|
|
|
nartanesi
Jr. Member
Activity: 111
|
|
April 20, 2018, 08:56:35 AM |
|
Sonuç olarak bizde bir uzaylıyız
|
|
|
|
sunistator
Newbie
Activity: 168
|
|
April 20, 2018, 05:39:55 PM |
|
uzaylılara inanıyorum hatta az önce bir tanesi ile tavla attık. laf arasında dünyaya saldırmayacaklarını söyledi, rahat olun dedi. yaw arkadaş uzaylılar sonuna kadar var. bizden daha gelişmiş teknolojilere sahip biz onların karşısında aciziz.
|
|
|
|
anticrypto
Jr. Member
Activity: 105
Merit: 3
|
|
April 20, 2018, 07:32:51 PM |
|
uydurma haberler aga neyine inanacaksın ki
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
April 21, 2018, 09:15:27 PM |
|
Ben inanmıyorum açıkçası bu olaylara. Bazen acaba gerçekten var mı uzaylılar ufo falan diye düşünüyorum ama sonra bu düşünceden uzaklaşıyorum tekrar.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
|