Bitcoin Forum
August 19, 2018, 11:57:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Whattomine.com  (Read 278 times)
gotminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 19


View Profile
December 07, 2017, 02:53:33 PM
 #1

Why isn't there an option for the AMD Vega 56 and 64's on whattomine.com?

Ok, I want you to walk back in there and very calmly, very politely tell the risk assessors to fuck off! -Mark Baum
1534723029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534723029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534723029
Reply with quote  #2

1534723029
Report to moderator
1534723029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534723029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534723029
Reply with quote  #2

1534723029
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534723029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534723029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534723029
Reply with quote  #2

1534723029
Report to moderator
1534723029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534723029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534723029
Reply with quote  #2

1534723029
Report to moderator
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 582


View Profile
December 07, 2017, 02:56:00 PM
 #2

Probably because mining Cryptonight is the only thing to know if you want to mine the most profitable.
jmigdlc99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 276



View Profile WWW
December 07, 2017, 04:05:16 PM
 #3

Yes, mining cryptonight is the best thing for RX VEGAs as of the moment. Although the actual GPU isn't listed on whattomine yet, you can do a manual computation. Just go to the "coins" tab then select "electroneum." Once selected you will be brought to a page where you will be able to input hashrate and power consumption. Just place 1950 for hashrate and 150w for power consumption. Should give you a fairly accurate estimate.

Moondoggie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 101


View Profile
December 20, 2017, 03:44:47 AM
 #4

As they said
Likely not enough options to make it worth while
gotminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 19


View Profile
December 20, 2017, 03:59:55 AM
 #5

As they said
Likely not enough options to make it worth while

Idiots.

Ok, I want you to walk back in there and very calmly, very politely tell the risk assessors to fuck off! -Mark Baum
gotminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 19


View Profile
December 20, 2017, 04:02:04 AM
 #6

Please understand that if you are new and your hashes don't add "value", they won't count.  The pool just takes them.  You should probably just invest in the next inflatable donut.

Ok, I want you to walk back in there and very calmly, very politely tell the risk assessors to fuck off! -Mark Baum
MrN1ce9uy
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 11


View Profile
December 20, 2017, 04:27:36 AM
 #7

Why isn't there an option for the AMD Vega 56 and 64's on whattomine.com?

But there is... I guess they updated it now.
gotminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 19


View Profile
December 20, 2017, 01:10:07 PM
 #8

Why isn't there an option for the AMD Vega 56 and 64's on whattomine.com?

But there is... I guess they updated it now.

Yeah I noticed they added it when I looked the other day.  They must have taken the hint ... Lol.

Ok, I want you to walk back in there and very calmly, very politely tell the risk assessors to fuck off! -Mark Baum
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!