hasyurt
|
|
January 21, 2018, 07:41:05 PM |
|
İmza Kampanyası Ana Konusu : PolicyPal Network https://bitcointalk.org/index.php?topic=2740305.0İmza Kampanyası Bitiş Tarihi : 24 ŞUBAT 2018 İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı : Minimum 20 yapıcı mesaj İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) : Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Ödüller güzel katılım sınırlı, acele etekte fayda var Ödüller: Legendary : $800/week Hero : $600/week Senior : $400/week Full member : $200/week Member : $100/week Jr. Member : $50/week sanırım kaçırdık Sabah evden çıkmadan iyiki kayıt yaptirmisim. Sanırım dolmuş üyelik ler . Imzaya girmeden önce rutbenizden kac kisi var mutlaka kontrol edin arkadaslar kardeş teşekkürler çok faydalı oldu. bereketli kazançlar diliyorum
|
|
|
|
Sefatih
Member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
|
|
January 21, 2018, 07:50:06 PM |
|
Şuan katıldığım çok iyi.Daha sonra buradanda paylaşabilirim.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 21, 2018, 08:01:36 PM |
|
aslında şuan birçok bounty imzası avr daneel bakmanızı tavsiye ederim o güzel verebilir öyle duydum projesi iyi diye ama sizde araştırın ne olur ne olmaz
|
|
|
|
igny16
Full Member
Activity: 179
Merit: 100
Augmented Reality World Discovered
|
|
January 21, 2018, 09:33:28 PM |
|
Girdiğim imza kampanyası bitiş tarihini değiştirdi sanırım girdiğim vakit 6 gün kaldı diyordu ico bitişine 6 gün sonra 30 daha ekledi
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
January 21, 2018, 09:46:29 PM |
|
Global bölüm çok karışık bence icolar için açılmış sitelerden araştırmalar yapmak daha sağlıklı olur. Ne kadar yatırım aldıklarını da anlık olarak görebilirsiniz
|
|
|
|
|
Rhego
|
|
January 22, 2018, 10:13:35 AM |
|
Tesekkürler paylasım için telegram ve twitter bounty sine katıldım şartları cok zor degil gibi.
|
|
|
|
HDIMI
|
|
January 22, 2018, 10:20:36 AM |
|
Güzel ve geçerli proje bulamaz olduk. Ben şu an WePower imzasındayım, imza kampanyası uzatıldı ve biraz rahatladım. Halbuki uzatılmasa şimdiye çoktan bitmişti ve ben yeni kampanya araştırıyor ve muhtemelen de bulamıyor olacaktım şuan.
|
|
|
|
Rhego
|
|
January 22, 2018, 03:03:16 PM |
|
Evet Beyler repux için tarih sartı nisana kadar anca ödüller dagıtılır falan diye konusuluyor. Varmı söyle guzel 1 1,5 ay takılacak cix bir imza kampanyası. Daneel ve revizor baktım ama ilk imza olacagı için biraz tırstım acıkcası işe yeni baslamısken ilk seferinde sogumak istemiyorum.
|
|
|
|
TheSpark
|
|
January 22, 2018, 03:49:44 PM |
|
Repux'un ico tarihini ertelemesi beni de açıkcası üzdü ve yeni imza kampanyası arama ihtiyacına sevk etti.Token dağıtımını uzatması sıkıntı değil ama hesabımı 2 ay tek bir proje için kitlemek çok mantıklı gelmedi.
|
|
|
|
tempo7
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
January 23, 2018, 08:33:40 AM |
|
Arkadaşlar sağa sola baktım da bulamadım şuan member üye seviyesi için tavsiye edebileceğiniz güncel imza veya başka kampanya varmı dahil olabileceğimiz ?
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
Merit: 10
|
|
January 23, 2018, 10:39:41 AM |
|
wepowerın 3 haftası var sanırım. gbcoin safekeet bence bunlar potansiyeli olan projeler değerlendirilmesini öneririrm ... ingilizceniz varsa daha güzelleri mevcut tabii
|
|
|
|
dr1980m
|
|
January 23, 2018, 11:48:14 AM |
|
wepowerın 3 haftası var sanırım. gbcoin safekeet bence bunlar potansiyeli olan projeler değerlendirilmesini öneririrm ... ingilizceniz varsa daha güzelleri mevcut tabii
Piyasanın azizliğine uğrayan uğrayana . Çoğu bilmediğimiz projeler WhiteList ' le çok seri bir şekilde toparlarken . Tr formu olarak hangi kampanyalara katılırsak katılalım maalesef ya ICO süreci uzuyor ya kampanyalar patlıyor . GBcoin bana da oldukça cazip geldi açıkcası . Detaylı bir inceleme yaptıktan sonra bilgi geçeceğim.
|
|
|
|
denetci
|
|
January 23, 2018, 01:11:10 PM |
|
tr forumu olarak bu aralar iyi imza kampanyaları denk getiremiyoruz. O konuda sonuna kadar haklısınız hocam.
|
|
|
|
Rhego
|
|
January 23, 2018, 01:54:35 PM |
|
GBcoin imza kampanyası yok be yegen!
|
|
|
|
usakli64
|
|
January 23, 2018, 07:24:27 PM |
|
O kadar cok imza kampanyasi var ki. Hangisi daha iyi bilemiyorum. Nelere dikkat etmemiz lazim bu durumlarda. Tecrubeli arkadaslar yanitlarsa iyi olur memberlar cevaplamasin
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
January 23, 2018, 07:34:14 PM |
|
Cube var, debitum var, repux var, joy var, on live var. Varda var, bu ara çok fazla imza kampanyası var kendim DAV'dayım ama ödül oranı az ve bancor'da. Bu aralar iyi fırsatlar var, değerlendirmek lazım
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
January 26, 2018, 07:28:43 PM |
|
İmza Kampanyası Ana Konusu : PolicyPal Network https://bitcointalk.org/index.php?topic=2740305.0İmza Kampanyası Bitiş Tarihi : 24 ŞUBAT 2018 İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı : Minimum 20 yapıcı mesaj İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) : Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Ödüller güzel katılım sınırlı, acele etekte fayda var Ödüller: Legendary : $800/week Hero : $600/week Senior : $400/week Full member : $200/week Member : $100/week Jr. Member : $50/week Signature campaign still need the following ranks: - Legendary - Hero - Sr Member - Jr. Member PolicyPal'a kontenjan nedeniyle katılamayan varsa bu ranklarda yer açılmış. Bilginize.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
January 26, 2018, 07:39:13 PM |
|
İmza Kampanyası Ana Konusu : PolicyPal Network https://bitcointalk.org/index.php?topic=2740305.0İmza Kampanyası Bitiş Tarihi : 24 ŞUBAT 2018 İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı : Minimum 20 yapıcı mesaj İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) : Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Ödüller güzel katılım sınırlı, acele etekte fayda var Ödüller: Legendary : $800/week Hero : $600/week Senior : $400/week Full member : $200/week Member : $100/week Jr. Member : $50/week - Posts made in the following sections (and all their child boards) will not be counted as valid posts: Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins); Local threads. Şu an bir baktım da "Local" kabul edilmiyor ibaresi var. Bu hep var mıydı yoksa yeni mi eklemişler acaba..
|
|
|
|
Coinredd
|
|
January 26, 2018, 07:59:43 PM |
|
şuan imzasında olduğum cedex aslında pişman oldum girdiğime hem icosunu uzattılar hem haftada 20 mesaj çok sıkıcı geliyor bakalım ne olacak icosu ertelenen bütün kampanyalarda hüsranla bitiyor umarım cedex aynı şeyi yaşatmaz
|
|
|
|
|