samimiyetle söylüyorum ki çok muhteşem yorumlar ve çok faydalı deneyimlerini aktaran bilgilendirmeler içeren yorumlar var, hepsini tek tek okudum ve müthiş keyf ve bilgi birikimi aldım diyebilirim. belirttiğim gibi portföyümü çok fazla coine bölerek hata yaptım, bir kaç tanesini belirtmiştim hepsini merak eden arkadaşlar için yazayım.
xel, safex, dgb, xvg, snt, qrl, wıngs
vtc, ftc, zcl, xlm, bat, edg, waves
nxt, gnt, cpc, 1st, ubiq, cvc, xem
via, pay, gup, ok, lbc, strat, neo
bu sıralama doğrultusunda elimdeki coin miktarı çoktan aza doğru gitmekte yani 500 xel- 400 gdb-100 waves gibi. bu coinlere yatırım yaparken hepsini en az 6 aylık yatırım olarak yaptım. ve nedense hepsine da güveniyorum. sepetimdeki coin sayısı biraz fazla da olsa coinler ile ilgili yorumlarınıza açığım arkadaşlar. değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
konuyu açtıktan tam 18 gün sonra portföyümdeki zararın yüzde 50sini kurtardım ve şuan genel portföyamde btc bazında yüzde 35 zarar görünüyor ancak dolar bazında ise yüzde 20 daha kar ettim ve genel porföyümde dolar bazında yüzde 40 kardayım. hedef mayıs 2018 inşallah toplam sermayeyi x4 yaparız
tebrik ederim hocam güzel kurtarmışsınız, geçmiş olsun tekrar
bu dönemde neler alıp sattınız, elinizdekileri sabit mi tuttunuz? bira daha detaylı anlatma şansınız var mı?
hocam elimdeki coinler bunlar ve alırken en az mayıs 2018e kadar tutmayı planlayarak aldım ve en büyük zararda olduğum anda dahi hiç bir şey yapmadım sadece izmedim. yine öyle yapmaya devam ediyorum. mayıs 2018de hem bitcoin hem de dolar olarak daha da toparlayacağını düşünüyorum inşallah