SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
January 08, 2018, 01:52:53 PM |
|
Fanatik bir Beşiktaşlı olarak beşiktasimin kazanmasını istiyorum inşallah alnimizin akıyla Bayer Münih'i yenecez
Aslında yenmeden bile çıkma ihtimalimiz var. Dışarıda 2-2 içeride 1-1 berabere kalırsak turu geçeriz. Deplasmanda kesin goller bulmamız lazım çünkü iki maçta da gol yiyeceğimize eminim.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
fenerlikartal1905
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
January 08, 2018, 02:11:19 PM |
|
Beni elbette ilgilendiren Beşiktaş ama Bayern çıktı en kötü ihtimal gerçek oldu bence bari fark yemeyelim
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
January 08, 2018, 02:34:03 PM |
|
Beşiktaş bu turu geçerse süper olacak ya karşında almanlar olunca kazanmak baya zor gibi boşa dememisler futbol 22 kişi ile oynanan sonunda Almanların kazandığı bir spordur diye
|
|
|
|
smiletyson
|
|
January 08, 2018, 02:38:05 PM |
|
Bayern - BeşiktaşBasel - Man.CityPorto - Liverpool Juventus - TotthenhamSevilla - Man.UnitedShaktar - RomaChelsea - BarcelonaReal Madrid - Psgkoyu işaretlediğim takımlar turu geçecek gibi geliyor. tek bir tercihte duygusal davrandım.
|
|
|
|
selfymenu
Newbie
Activity: 126
|
|
January 08, 2018, 02:48:56 PM |
|
Gerek chelsea Barça gerek Real psg maçları çok heyecanlı olacak Ama gel gör ki Beşiktaş ... neyse
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
January 08, 2018, 03:28:53 PM |
|
PGS'nin Madridi geçiceği düşüncesindeyim ama çok saldı gavatlar.
|
|
|
|
coinveteran
Newbie
Activity: 71
|
|
January 10, 2018, 12:37:48 AM |
|
Bayern - BeşiktaşBasel - Man.CityPorto - Liverpool Juventus - TotthenhamSevilla - Man.UnitedShaktar - RomaChelsea - BarcelonaReal Madrid - Psgkoyu işaretlediğim takımlar turu geçecek gibi geliyor. tek bir tercihte duygusal davrandım. Porto hariç katılıyorum
|
|
|
|
baybars
Newbie
Activity: 20
|
|
January 10, 2018, 03:07:02 AM |
|
manchester city'nin ligdeki inanılmaz başarısı şampiyonlar ligine de yansır mı merak ediyorum doğrusu
|
|
|
|
wesleyyy
Newbie
Activity: 36
|
|
February 12, 2018, 09:30:32 AM |
|
City bu sene hem Ligi hemde Şampiyonlar ligini kazanabilecek potansiyele sahip. Lig şampiyonluğu keşinleşti gibi zaten.
|
|
|
|
sametsahin
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 3
|
|
February 12, 2018, 10:44:36 AM |
|
Finalın adını ben yazıyorum beyler; Bayern - PSG
|
▅ ▉ Alt.Estate ▉ ▅ TRADE TOKENIZED REAL ESTATE ▐ ▌ Build Your Own Global Portfolio. Become a Real Estate Tycoon.
|
|
|
pekcoin01
Newbie
Activity: 224
|
|
February 12, 2018, 10:52:13 AM |
|
|
|
|
|
fixmod
|
|
February 12, 2018, 11:35:30 AM |
|
Bazı eşleşmeler erken final havasında. REAL-PSG maçı çok merak uyandııyor. Bayern-Beşiktaş maçı için diyebileceğim umarım toplamda en az golü yer de elenirler. Çok zor turu geçmesi. Bazı arkadaşlarım çok hayalperest ama B. Münih bu arkadaşlar biraz daha gerçekçi olun. Benim favorim bu sene M.City. Final görmesini bekliyorum ve hatta kupayı da alacaktır görüşündeyim. Teknik hocaları çok iyi. Zamanında barcelona ve münihte rekor kırmış bir adam. Barcelona da Chelsea yi eler. bunlar dışında diğer eşleşmeler çok belirsiz kim kime dumduma tarzında. Juventusunda geçeceğini düşünüyorum. 5 İngiliz takımı çeyrek finali görmez.
|
|
|
|
negredo19
Member
Activity: 84
Merit: 10
Gambling Investment Fund
|
|
February 12, 2018, 11:53:54 AM |
|
Bir beşiktaşlı olarak en azından ilk maçta bir beraberlik çıkmasının tur için çok büyük avantaj olacağını düşünüyorum. Ayrıca da en keyifli eşleşmelerden biri de şahsımca psv real eşleşmesi
|
|
|
|
wieo
Newbie
Activity: 131
|
|
February 12, 2018, 12:41:47 PM |
|
Az kaldı! Beşiktaş umarım geçer turu
|
|
|
|
smiletyson
|
|
February 13, 2018, 09:09:19 AM |
|
sonunda şampiyonlar ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. bugün ve yarın son 16 turundaki ilk maçlar oynanacak. real psg maçını 14 şubata denk getirmeleri ilginç olmuş.
|
|
|
|
irokan
Newbie
Activity: 32
|
|
February 13, 2018, 11:15:09 AM |
|
Besiktasimiz Almanyadan bir beraberlikle donerse,Istanbul da biz turu geceriz,gerci cenk i de sattilar ama yine de ben cok umitliyim.
|
|
|
|
Internet Explorer
Member
Activity: 208
Merit: 10
|
|
February 13, 2018, 12:59:21 PM |
|
Temsilcimiz Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih ile eşleştiği son 16 turunda diğer eşleşmeler şöyle;
Basel-Man.City Porto-Liverpool Juventus-Totthenham Sevilla-Man.United Shaktar-Roma Chelsea-Barcelona Real Madrid-Psg(en merakla beklediğim eşleşme)
Bayern Man. City Liverpool Juventus ManU Roma Barca Psg düşünüyorum son sekiz için temsilcimizin almanyadakı olasılı beraberliği umarım olur her şeyi değiştirir burdan finale kadar yürür
|
|
|
|
desciglio2
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 13, 2018, 01:23:17 PM |
|
Bir hafta kaldı sadece Bayern Münih maçına. Büyük heyecan olacak ama maçların hepsi süper, bu akşamki Juventus-Tottenham maçı da onlardan birisi
|
|
|
|
slashgun
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 2
|
|
February 20, 2018, 01:38:39 PM |
|
20 ŞUBAT 2018 BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ , BAYERN ŞANSLI CHELSEA- BARCELONA BARCELONA ŞANSLI
21 ŞUBAT 2018 SEVİLLA - M.UNİTED MAÇ VE TUR ORTADA SHAKTAR - ROMA İLK MAÇ BERABERE , RÖVANŞ VE TUR ROMA
|
|
|
|
|