Herkese teşekkürler. Umarım kimse bu şekilde mağdur olmaz.
geçmiş olsun her ne sebeple olduysa da keşke mew de 2fa güvenliği olsa bu olayları son zamanlarda çok duyuyoruz
Kesinlikle hocam ek bir güvenlik önlemi mewe şart. En azından adres + pk olsa bile yeterli olur bence.
Private key'in kırılması mümkün değil gibi . Öyle olsa böyle hesaplarda değil içinde milyon dolar olan hesaplar var onlara dadanırlar . Ama bir şekilde ulaşmışlar . Gecmis olsun hocam
hocam evet mümkün değil gibi ama otomatik bir bot yazıp pk üretip otomatik girişi denese 20 30 makinada yada daha fazla makinada aynı anda çalıştırıldığını düşünürsek yapılamayacak birşey değil. Tabi bu durumda belirli bir hesap değil random hesap hacklenir. Benim aklıma böyle bir durum geliyor.
hocam daha önce yanlışlıkla etherdelta yerine klonu olan dolandırıcı web sitelerine giriş yaptıysanız o şerefsizler hesabınızı soymuştur muhtemelen şimdiden geçmiş olsun sıkmayın canınızı kazanılır elbet daha fazlası
Yok hocam mew ve ed favorilere ekledim o konuda dikkatliyim. Birkaç kez dediğiniz şekilde denk geldim, o tarz mailler aldım ama tıklamadım. Aslında canımı sıkan nokta olmasından ziyade nasıl olduğu yani gidene yanmıyorum, nasıl olduğunu bilememek canımı sıkıyor en azından nasıl odluğunu bilsem de ona göre hem ben önlem alsam hemde başkalarının mağdur olmasını engellesem tek derdim inanın bu.
geçmiş olsun hocam. mewden aşırı gıcık yiyorum ben. metamask kullanmanızı tavsiye ederim. hem kolay hem daha güvenli.
Kesinlikle katılıyorum hocam daha önce mewe güvenim vardı hiç başka cüzdan araştırmamıştım şimdi metamaskı kurdum fakat diğer hesaplardan aktarım yapmak vs zor geliyor açıkcası. Ama güvenlik için mecbur geçiş yapıcaz.