qazwsx1212
Newbie
Activity: 229
Merit: 0
|
|
July 27, 2018, 01:11:14 PM |
|
Binance yaşadığı sürece BNB de yaşayacaktır. Şu anda kısa vadede Binance'ın önüne geçebilecek bir borsa görmüyorum. Doğal olarak BNB de canlı kalacaktır. Büyük, sansasyonel bir şey yaşanmadığı sürece BNB yatırımcılarının çok büyük bir kaybı olmayacaktır.
%8 düşmüştü 1 hafta içinde toparladi ve kar bıraktı.
|
|
|
|
luppecuppe
|
|
July 27, 2018, 01:39:14 PM |
|
Binnace hacim olarak hakimiyetini koruduğu sürece BNB için umut var ama öyle uçup kaçmasını da beklememek lazım genelde aynı seviyelerde seyrediyor. Yatırım amaçlı çok güvenilecek bir coin değil bence
|
|
|
|
qazwsx1212
Newbie
Activity: 229
|
|
July 29, 2018, 08:12:56 AM |
|
Dip i gördügu zaman alim yapsaydim suan yaklaşık $5000 dolardan fazla karım olucaktı. 1 hafta içinde dipi gördü ve toparladı. Suanlık karım $1500 ve halen daha satmadim.
|
|
|
|
kartalgiunti
Member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
|
|
July 29, 2018, 09:57:41 AM |
|
BNB arkasındaki Binance desteği ile sırtı kolay kolay yere değmeyecek bir coin. Binance de siz de takdir edersiniz ki elde ettiği başarılar ve güzel organizasyonları ile kripto para dünyasında kalıcı olacak gibi.
|
|
|
|
Gokhana51
Newbie
Activity: 84
|
|
July 29, 2018, 10:19:08 AM |
|
Arkadaslar binance bnb coini tuttugunu dusunuyorum. Sanirim.bu coin yakma islemini gerceklestirene kadar bu seviyelerde tutacak nisan ayinda hic unutmam pazar gunu coin yakti takip edenler bilir baya asagi cekti ne zaman yakacagini bilmiyorum ama bu seviyelerde coin yakarsa bu gidisle yukselme sansi imkansiz olacaktir.
|
|
|
|
secondhandlark5
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
|
|
July 29, 2018, 11:52:28 AM |
|
BNB'nin onumuzdeki surecte ivme yakalanmasi bence kolay olabilir cunku binance'in decentralized borsa acma dusuncesi var. Eger bunu kisa sure icerisinde basarabilirlerse ben guzel sonuclar alabileceklerini dusunuyorum.
|
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔸🔸🔸🔸🔸🔸 [ DESICO ] A PLATFORM TO ISSUE AND TRADE SECURITY TOKENS 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔺🔻🔺🔻🔺🔻 🔸🔺 https://www.desico.io 🔸🔺
|
|
|
tekno
Sr. Member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
|
|
July 29, 2018, 11:59:47 AM |
|
ben arada alım yapıyorum bnb'den boğa sezonunda iyi bir artış bekliyorum açıkçası tabi ekibin çalışmasına bağlı
|
|
|
|
Boinkit
|
|
July 29, 2018, 10:12:59 PM |
|
Bnb coin yaktı, fiyat piyasanın dönemsel koşullarından dolayı yerinde duruyor. Binance ilk üç borsa arasında yıllık kazanç bir milyar USD'den fazla oldu. Bnb boğa sezonunda x2 veya üstünde prim yapar. Alım fikrine katılıyorum.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
July 31, 2018, 03:53:10 PM |
|
Iyiki bir coin birzcik artiyor hemen konuyu hortlariyirsunuz. Yiyim sizin piyasa bilginizi. Ulan daha onceden yazacaksiniz ki millet gorecek duyacak. Simdi yazmanizin anlami sadece arttigindan dolayi nabiz yoklamak.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
July 31, 2018, 04:13:35 PM |
|
bnb in geleceği binance borsasının geleceği demektir buradan yola çıkarak konuşacak olursa binance borsası şuan en iyi borsalardan birisi daha iyileri gelene kadar önü açık gibi duruyor önü kapandığında tekrar bakılabilir.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
July 31, 2018, 04:28:42 PM |
|
Ayı piyasasında bile böyle sağlam durduysa boğa piyasasında nasıl olur siz düşünün. Bitcoinden kısmen bağımsız bir şekilde artıp dusebiliyor ve bu piyasada nadir görülen şeylerden biri bu.
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
July 31, 2018, 05:10:29 PM |
|
Arkasında dünyanın en büyük kripto borsası var.Binance var olduğu ve lider olduğu sürece BNBye hiçbirşey olmayacak.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
andyge
|
|
July 31, 2018, 07:35:44 PM |
|
Bnb blunduranların komisyon olarak az miktar ödemesi, Bnb' nin istikrarlı olması, fiyat düşe ve artma dönemlerinde aşırılık olmaması borsanın günlük hacim yıllık kar oranları birlikte düşünüldüğünde Bnb'nin geleceği var.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
July 31, 2018, 07:37:50 PM |
|
Bnb blunduranların komisyon olarak az miktar ödemesi, Bnb' nin istikrarlı olması, fiyat düşe ve artma dönemlerinde aşırılık olmaması borsanın günlük hacim yıllık kar oranları birlikte düşünüldüğünde Bnb'nin geleceği var.
Kesinlikle haklısınız birçok altcoinlere kıyasla çalışan bir sistemi var bnb'nin.Ayrıca sizin saydığınız sebeplerin yanında borsanın yaptığı kar oranında bnb yakmasida fiyatları olumlu yönde etkiliyor.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
July 31, 2018, 10:16:18 PM |
|
Bitcoin'e paralel hareket etmeyen nadir coinlerden BNB. O yüzden bence çok özel bir yeri var piyasada. Burn işleminden 2 ay önce hareketleniyor, sonra aşağı salıyor kendini. Tamamen kendi cumhuriyetini ilan etmiş, piyasayı sallamıyor hiç
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
July 31, 2018, 10:32:25 PM |
|
BNB güzel artış sağlıyor.Btc'nin kontrolünde pek değil gibi.Ama gözlemlenen btc düştüğünde çıkıyor,btc çıkışa geçtiğinde düşüyor.Ter hareket yapıyor genelde.Çıkışını istikrarlı sürdüren ender coinlerden biri.Sadece hareketlerini iyi takip etmek gerekir.
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
July 31, 2018, 11:10:21 PM |
|
İyi bi piyasa da 100 dolar bile olabilir. Geleceği çok parlak sağlam coinlerden. Wallet satın almışlar zaten. Dex için hazırlık yapıyorlar sanırım.
|
|
|
|
kayiboyu
Member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
July 31, 2018, 11:38:56 PM |
|
bnb geçmişte çok umutlarla dolu olan bir coindi. artık eski havasını yitirdi gibi. o kadar güven duyulmuyor sanıyorum bnb coine. ama yine de iyi kazandırdı millete.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
July 31, 2018, 11:55:02 PM |
|
bnb geçmişte çok umutlarla dolu olan bir coindi. artık eski havasını yitirdi gibi. o kadar güven duyulmuyor sanıyorum bnb coine. ama yine de iyi kazandırdı millete.
piyasanin kotu olamsindan dolayi boyle dusunuyorsunuz sanirim. ama ayi piyasasinda bile 3x yapmisti bu coin. bogaya girince en az 50 dolar seviyelerine gelecegini dusunuyorum. bana zarar ettirmeyen tek coin bu.
|
|
|
|
Bheze
|
|
August 05, 2018, 11:45:58 AM |
|
Borsa kripto paraları her daim geleceğe sahip olur yeter ki borsa düzgün işlesin kar etmeye devam etsin. BNB borsa sayesinde komisyon indirimi yolu ile talep gören ve gelecekte 50 dolar fiyatı görebilecek potansiyele sahip.
|
|
|
|
|