longthu
|
|
August 11, 2018, 12:23:11 PM |
|
Binance parası BNB olması gerektiğinden fazla fiyata ulaşmışken yatırım yapılabilir seviyenin çok üstünde. BNB piyasanın aksine hareket ederek büyüdüğü zaman doğal hareketler değil. Bir çok ucuz alt varken onları tercih ederim.
|
|
|
|
jingyang
|
|
August 11, 2018, 12:26:00 PM |
|
BNB ye hiçbirşey olmaz daha geçen gün merkezsiz borsanın demosunun videosunu çektiler bnb ye giren zarar etmez diye düşünüyorum 1-2 dolar olduğu günler daha dün gibi
|
|
|
|
Pulsar77
|
|
August 11, 2018, 04:20:54 PM |
|
Gelecekte sağlam kalacak altcoinlerden biri bence hatta ilk sırada geliyor diyebilirim. Değerini arttırarak yoluna devam edecektir.
|
|
|
|
rbauer85
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
|
|
August 12, 2018, 04:29:50 PM |
|
Merkeziyetsiz borsa demosunu yayınladıklarına göre Binance geliştiricileri ilerleme için çaba gösteriyor. BNB borsanın performansı ışığında iyi yerlere gelecek ve kalıcı olmak için her özelliğe sahip.
|
|
|
|
brkttlv
Jr. Member
Activity: 896
Merit: 9
|
|
August 12, 2018, 07:08:33 PM |
|
Benim ve benim gibi bir çok yatırımcının güvenli limanı BNB. Bu sene her düşüşte kendini biraz daha kanıtladı. Hep sağlam durdu, çok şükür yanıltmadı. Bu sene BNB dışında neye bulaştıysam pişman etti. Değeri daha ne kadar artar bilmem ama bir çok altcoine göre tercih edilesidir.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
August 12, 2018, 07:21:06 PM |
|
Valla onu bunu bilmem ama şu ayı sezonuna BNB kadar dayanan da görmedim. Normal şartlarda 5 $ kadar inmesini beklerdim ama tık demedi. Yeni merkezsiz borsayla birlikte çok daha yukarılara gidebilir.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
August 12, 2018, 11:07:53 PM |
|
Valla onu bunu bilmem ama şu ayı sezonuna BNB kadar dayanan da görmedim. Normal şartlarda 5 $ kadar inmesini beklerdim ama tık demedi. Yeni merkezsiz borsayla birlikte çok daha yukarılara gidebilir.
valla öyle hocam ya bana mısın demiyor ve sapasağlam duruyor yerinde bnb merkezsiz borsa olurlarlarsa çok iyi yerlere gelecektir kendi sayılı coinler arasına girecektir
|
|
|
|
Accompany
Member
Activity: 207
Merit: 10
|
|
August 13, 2018, 09:01:52 AM |
|
BNB uzun vadede sepetlere eklenmesı gerekıyor bence.Bir yerde üzdü önceki gibi kar payı vermemesı oranları dusuruldugu zaman bır dalgalanma yaşadı ama şuanda bu pıyasaya ragmen banamısın demeden ayakta kalmayı başarıyor.
|
|
|
|
cacakax
Member
Activity: 299
Merit: 11
|
|
August 13, 2018, 10:53:34 AM |
|
boğa sezonunda 60 70 doları görür mu sizce arkadaşlar ?
|
|
|
|
temeler
|
|
August 13, 2018, 12:20:59 PM |
|
Binance ne kadar iyi gelişirse BNB ye yatırım o kadar yüksek olur. Binanceye bağlı bence ne kadar merkeziyetsiz denilse bile.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
August 13, 2018, 02:50:53 PM |
|
Binance nin hedefleri büyük gibi duruyor çünkü devamlı bir icraat görüyorum. Şu sıralar sessizler ama piyasa canlanır canlanmaz eminim ki yeni şeyler ile karşımıza gelecekler.
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
August 13, 2018, 03:13:49 PM |
|
bnb geleceği parlak bir coin bütün coinler ciddi anlamda düşüş yaşarken kendisi ayakta durup kaybetmedi heybetini yüzümüzü güldürebilir uzun vadede.
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
August 13, 2018, 03:19:11 PM |
|
Tüm piyasa düşerken iyi kötü direniyor Binance desteği arkasında olduğu müddetçe BNB beliri bir gücü koruyacaktır. Malta da her geçen gün daha sağlıklı bir ortam sunuyor borsalara.
|
|
|
|
BLACKASUS
|
|
August 13, 2018, 04:10:52 PM |
|
BNB geleceği çok parlak çünkü milyonlarca kullanıcısı olan binance kullanımında işe yarıyor. yani BNB sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda para görevi de görüyor şimdiden
|
|
|
|
jaypete
|
|
February 17, 2019, 05:24:45 PM |
|
BNB Coib Bnance borsasının kendi koini olarak ico reklamı sayesinde talep yükselmesi ile beraber fiyatını eski ath seviyesini yarısı olan 10 dolar seviyesine yaklaştırdı. Borsa 5 altcoin hakkında delist açıklaması yaptıktan sonra yeni altcoin eklemekten vazgeçmedi son 2 gündür borsa hacmi artış kaydetti. BNB komisyon indirimi yatırım ve icodan token almak için kullanılır.
|
|
|
|
aslx66
Copper Member
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 4
CAT.EX Exchange
|
|
February 17, 2019, 06:29:32 PM |
|
Binance borsalar arasında lider olduğu sürece BNB iş yapacaktır. Ne zaman ki binance borsa olarak gerilemeye başladı işte o zaman bnb düşüşe geçer. Diğer türlü sürekli revaçta olacaktır.
|
|
|
|
ForceDeltN
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 2
|
|
February 18, 2019, 08:12:40 AM |
|
Binance her zaman Kripto Piyasasında lider konumda.Bu durumdan dolayı BNBde her zaman yükselecektir.Özellikle son zamanlarda BNB baya bir yükseldi.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
February 18, 2019, 12:42:54 PM |
|
Eğer boğa piyasasına girebilseydik çok daha iyi fiyatlar görebilirdik. Son zamanlarda token burn öncesi ve sonrasında güzel hareketler yapıyor. BTC bazında da şu sıralar iyi fiyatlandı. ICO'ları kendi bünyesinde yapacağına ilişkin haberler vardı, buna başladılar mı emin değilim. BNB ile ICO katılımına ilişkin bir projeydi. Eğer tutarsa (ki tutacaktır) BNB'nin hacmi de fiyatı da çok fazla artar. Tekelleşmeye doğru gittiğini düşünenler de var. Çünkü yerel borsaların faaliyetlerini de üstlenmeye başlayacak.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 1
|
|
February 18, 2019, 01:19:22 PM |
|
binance tabiri caizse piyasanın şu durgun halinde bile piyasayı ayakta tutmaya çalışıyor. bnb'yi de efektif bir şekilde kullanıyor. uzun vadede buraların çok yukarısına çıkacaktır bnb.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
BoozeHoundPoker
Member
Activity: 406
Merit: 11
|
|
February 18, 2019, 02:23:30 PM |
|
Binance borsası bu şekilde başarılı olarak devam ettiği sürece, ki ben devam edeceğini düşünüyorum. BNB' de binance ile birlikte yoluna devam edecektir. Geleceğe yönelik yatırım yapmayı düşündüğüm tokenların başında geliyor. Çoğunuzun sepetinde de eminim bir miktar vardır.
|
|
|
|
|