frtmr
|
|
May 17, 2018, 09:45:30 AM |
|
Merhabalar, DAV hala sürüyor mu? Bitiş tarihi belli ise katılmayı düşündüğüm imzalardan birisi.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
May 18, 2018, 06:48:34 AM |
|
Davda efsane bir süre çıktı bu yıl ne oluyorsa icolara dump oldumu erteliyorlar sürekli. Dump zamanı erteleye icodan hayır gelmeyecek bence
|
|
|
|
mandibula
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
May 18, 2018, 09:04:10 AM |
|
Daha açıklayıcı bilgiler lütfen
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 20, 2018, 04:00:22 PM |
|
efsane filan değil biraz fazla hype dönüyor. Arkadaşlar geçmiş olsun.Bountyler haziran sonuna kadar devam ediyor. Ben anlamadım arkadaş.nasıl oluyorda bounty miktarları bunca ertelemeye rağmen artmıyor. Zarar üstüne zarar.hem kişi sayısı artıyor hem stakeler bölünüyor hem boşuna zaman gidiyor.
zarar üzerine zarar yazdık tabi saçmalık elimizi verdik kafamızı aldılar.
|
signature not found.
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
May 21, 2018, 06:36:52 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 23, 2018, 01:16:53 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Sabırla devam eden sayısı da az. Şartları da ağır tuttular 3 kere de ötelediler. Gına geldi
|
signature not found.
|
|
|
prdn
Member
Activity: 504
Merit: 10
|
|
May 23, 2018, 06:23:10 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Son zamanlardaki bir çok icoda bu oluyor Cardstack daha ico olmadan hardcap yaptı gibi ama uzattılarda uzattılar bir türlü zamanı belirleyemediler. Senede 2 imzaya girersek şanslı olacağız artık
|
|
|
|
omorfi
|
|
May 23, 2018, 09:05:43 AM |
|
Hızlı bir hardcap yapmasını ummaktan baska yapcak birsey yok. Bu ico ertelemeleri bu sene çok abartılı arttı.Eskiden 4-5 haftada bir proje tamamlanırdı. Bu süreler ilerde dahada uzar artık herhalde bugünleride ararız arkadaşlar
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
May 26, 2018, 05:12:30 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Sabırla devam eden sayısı da az. Şartları da ağır tuttular 3 kere de ötelediler. Gına geldi Sürekli birileri ekleniyor bu benim canımı sıkıyor. Yav zaten 2 ay önce biten bir ico olacaktı. Şimdi sürekli birileri ekleniyor ne anlamı kaldı ki
|
|
|
|
hidrocop
|
|
May 26, 2018, 06:26:51 AM |
|
Hocam zaten süresi azaldı diye millet bunun imzasına girecek şimdi, bence çok bırşey beklememek gerekiyor. Artık bu imza olaylarının tadı kaçtı
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 26, 2018, 07:53:12 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Sabırla devam eden sayısı da az. Şartları da ağır tuttular 3 kere de ötelediler. Gına geldi Sürekli birileri ekleniyor bu benim canımı sıkıyor. Yav zaten 2 ay önce biten bir ico olacaktı. Şimdi sürekli birileri ekleniyor ne anlamı kaldı ki Belkide ico yöneten takımın üçkağıtçı liği hesap kastılar şimdi oralardan ekmek yiyecekler.. Amazix midir nedir ben güvenmiyorum bunlara
|
signature not found.
|
|
|
mmsenel57
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
May 26, 2018, 09:18:09 AM |
|
btc nin bu dalgasında piyasaya çıkmak pek mantıklı olmaz bence.. 1 gün yeşil 3 gün kırmızı.. bu tahtada icoların hayatta kalması için çok sağlam destek alması lazım.. 12k gibi boğalar gelince hepsi birden toplu rush yaparlar çıkarlar piyasaya
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 26, 2018, 09:23:01 AM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Sabırla devam eden sayısı da az. Şartları da ağır tuttular 3 kere de ötelediler. Gına geldi Sürekli birileri ekleniyor bu benim canımı sıkıyor. Yav zaten 2 ay önce biten bir ico olacaktı. Şimdi sürekli birileri ekleniyor ne anlamı kaldı ki Belkide ico yöneten takımın üçkağıtçı liği hesap kastılar şimdi oralardan ekmek yiyecekler.. Amazix midir nedir ben güvenmiyorum bunlara amazixin yönettiği baska bir icoda benim imzamdaki ico 29 haftayı bitirdik. heralde 40 hafta surecek imza. ico 6 aydan daha fazla ertelendi. sürekli erteleniyor. bu adamlarda bir cenabetlik var
|
|
|
|
by rallier
Legendary
just in case
|
|
May 26, 2018, 01:42:42 PM |
|
Haziran sonuna kadar bountyler devam. Sürekli birileri ekleniyor. Ödül parça pinçik oldu ama yüzde artırımı olmadı. Gerçekten çok üzücü bir durum bu Sabırla devam eden sayısı da az. Şartları da ağır tuttular 3 kere de ötelediler. Gına geldi Sürekli birileri ekleniyor bu benim canımı sıkıyor. Yav zaten 2 ay önce biten bir ico olacaktı. Şimdi sürekli birileri ekleniyor ne anlamı kaldı ki Belkide ico yöneten takımın üçkağıtçı liği hesap kastılar şimdi oralardan ekmek yiyecekler.. Amazix midir nedir ben güvenmiyorum bunlara amazixin yönettiği baska bir icoda benim imzamdaki ico 29 haftayı bitirdik. heralde 40 hafta surecek imza. ico 6 aydan daha fazla ertelendi. sürekli erteleniyor. bu adamlarda bir cenabetlik var Uygun gerekçeler sunup proje sahiplerine öteletiyor olabilir bounty gelirini yüksek görünce.. Sonra kazandığı paralarla hesap satın alıp bounty lerde geliri arttırıyor olabilir ler
|
signature not found.
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
May 27, 2018, 11:51:58 AM |
|
Bu arada dav için hazırladığım kargo konulu animasyon videosunu beğenirseniz çok memnun olurum. bounty uzadı anladıkta emeklerimiz karşılıksız kalmasa bari https://www.youtube.com/watch?v=5XblHa2jd0s
|
|
|
|
mamostem
Member
Activity: 162
Merit: 10
|
|
May 28, 2018, 06:23:44 AM |
|
Proje biraz uçuk ama güzel günümüz teknoloji çağı olduğu için bu tür projelerin ileride çok iyi iş yapacağını düşünüyorum emeğine sağlık hocam
|
|
|
|
omorfi
|
|
June 06, 2018, 06:43:02 AM |
|
Dav ın ön satısları 20 milyon dolara kadar dayanmış durumda. Haftaya baslayacak olan açık satış oncesi güzel bir haber. 38m dolarlık HardCap hedefini yakalasın yada yakalayamasın bu ayın 25 inde tamamlanacak açık satış. En fazla 2 hafta sürecek. Başından bu yana imzasına katılmış olan biri 27 haftayı tamamlamış olacak buda 6 ayı geçkin bir süre anlamına geliyor
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
June 11, 2018, 05:55:40 AM |
|
Sanki hardcap sürekli artıyor çok ilginç bişey bu. daha dün 54k eth idi Bugün 60 küsür k oldu İnşallah uzatmazlar 6 ay bitti 8 saat kaldı.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 11, 2018, 06:11:45 AM |
|
Sanki hardcap sürekli artıyor çok ilginç bişey bu. daha dün 54k eth idi Bugün 60 küsür k oldu İnşallah uzatmazlar 6 ay bitti 8 saat kaldı. Hardcap dolar bazlı oldugu projelerde ether sayısı değişir. ether yarın 700 dolar olursa hardcap 40k ether olur. suan imzamdaki proje 8 ay falan oldu heralde. hala ico tarihi belli değil. ondan bence şükredin. Tahminim 1. gün hardcap yapacaktır dav.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
|
|
June 11, 2018, 07:09:43 AM |
|
Sanki hardcap sürekli artıyor çok ilginç bişey bu. daha dün 54k eth idi Bugün 60 küsür k oldu İnşallah uzatmazlar 6 ay bitti 8 saat kaldı. Hardcap dolar bazlı oldugu projelerde ether sayısı değişir. ether yarın 700 dolar olursa hardcap 40k ether olur. suan imzamdaki proje 8 ay falan oldu heralde. hala ico tarihi belli değil. ondan bence şükredin. Tahminim 1. gün hardcap yapacaktır dav. Umarım bir anca önce emeklerimiz ve beklentilerimizi karşılayacak miktarda token gönderilir. Davın ilk gün hardcap yapacağını bende düşünüyorum böylece bountyler kapatılır. Bizde rahatlayıp yeni projeleri koşturmaya başlarız
|
|
|
|
|