integrap
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
March 12, 2018, 09:15:22 PM |
|
herkes bir yorum yapıyor. iyi mi kötü mü belli değil. adam gibi bir borsaya giremedi. bit z de olmadı bildiğim kadarıyla. yatırım yapanlar varsa Allah yardımcısı olsun bana airdrop gelmişti ama yine de sabretmek zor. umarım kaliteli bir borsaya girer de ciddi bir para kazanırız...
Yobit şuan entegrasyon yapıyor. 1 haftaya herhalde yobit borsasında listelenecektir. Gerçekten altyapı olarak iyi bir coin. Dev ekip de güzel çalışıyor. Bu hafta da uygulaması ios'da listelenecekmiş. Bakalım bence yine 1 dolar seviyelerine ulaşması çok kolay olur hacimli bir borsada.
|
|
|
|
akansaatler
Newbie
Activity: 294
Merit: 0
|
|
March 12, 2018, 09:32:53 PM |
|
BitWhite ın başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, yani genelde tüm forklara karşı bir antipatim var ama bu başka, bunu ayrı bir sevmiyorum ben,
|
|
|
|
|
ayeaye87
Member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
|
|
March 12, 2018, 10:57:55 PM |
|
Listelenmiş mi yok sa oylama mı. Ben oylama var diye okudum. Acaba ben mi yanlış anladım. Adamlar çalışıyorlar, nereye gider nasıl olur bilmiyorum. Ama orta da bir çaba var. Hacim çok düşük bence şuanda olan en büyük sorun o.
|
|
|
|
Elysio
|
|
March 12, 2018, 11:00:50 PM |
|
Listelenmiş mi yok sa oylama mı. Ben oylama var diye okudum. Acaba ben mi yanlış anladım. Adamlar çalışıyorlar, nereye gider nasıl olur bilmiyorum. Ama orta da bir çaba var. Hacim çok düşük bence şuanda olan en büyük sorun o. Düzelttim pardon heyecandan yanlış anlamışım oylamaya girmişler umarım girerler borsaya oylarımızı esirgemeyelim
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
March 13, 2018, 12:25:51 AM |
|
BitWhite ekibi işin teknik kısmında çok efektif hamleler yaparken, marketing ve reklam kısmı ise bir o kadar da sorunlu geçiyor kendileri için.
Rebranding çalışması ile güzel bir adım atıldı, fork damgasından kurtulmak için isim değişti. Fakat Cobinhood'daki token listing kısmında, adının hala BitcoinWhite olarak geçmesi ve bunun değiştirilmemiş olması, ufak da olsa ciddiyetsizlik göstergesi. Bunlar atlanmamalı.
Cobinhood borsasında durum ne olur bilmiyorum ama BitWhite'ın kendini kabul ettirmesi için daha büyük bir borsaya girmesi gerek. Yine oyumuzu kullanıp, durumun ne olacağını göreceğiz fakat ben elimden çıkarmayı düşünmüyorum. İşin mutfağında bu kadar iyi çalışan bir ekibin, pr ve marketing kısmı da düzeltilirse neler yapacağını merak ediyorum.
|
|
|
|
dadas15
|
|
March 13, 2018, 05:58:37 AM |
|
BitWhite ekibi işin teknik kısmında çok efektif hamleler yaparken, marketing ve reklam kısmı ise bir o kadar da sorunlu geçiyor kendileri için.
Rebranding çalışması ile güzel bir adım atıldı, fork damgasından kurtulmak için isim değişti. Fakat Cobinhood'daki token listing kısmında, adının hala BitcoinWhite olarak geçmesi ve bunun değiştirilmemiş olması, ufak da olsa ciddiyetsizlik göstergesi. Bunlar atlanmamalı.
Cobinhood borsasında durum ne olur bilmiyorum ama BitWhite'ın kendini kabul ettirmesi için daha büyük bir borsaya girmesi gerek. Yine oyumuzu kullanıp, durumun ne olacağını göreceğiz fakat ben elimden çıkarmayı düşünmüyorum. İşin mutfağında bu kadar iyi çalışan bir ekibin, pr ve marketing kısmı da düzeltilirse neler yapacağını merak ediyorum.
nereden oy kullanıyoruz, link atabilirmisin
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
March 13, 2018, 06:03:32 AM |
|
nereden oy kullanıyoruz, link atabilirmisin Arkadaş yukarıda belirtmiş burada. Sizden tavsiyem facebook,twitter,telegram adreslerinden ayrı ayrı oy kullanmanız sanırım daha fazla oy verebiliyoruz bu şekilde.
|
|
|
|
dhmi
Member
Activity: 191
|
|
March 13, 2018, 07:32:15 AM |
|
BitWhite ın başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, yani genelde tüm forklara karşı bir antipatim var ama bu başka, bunu ayrı bir sevmiyorum ben,
@ Bu fork coini değil ki hocam sanırım yanlış anladınız. @ Ben bugün 2klık daha alım yaptım toplamda 29 k küsür coin elimde var ve gerçekten ileride bana iyi kazandıracağını düşünüyorum. 8-9 centlerde gidip geliyor arkadaşlar son kez diyorum bu fırsatı kaçırmayın Yobit'e zaten 1-2 günde kesin girecek cobinhood'a da oylama baslatılmıs oradaki oylama biraz daha kolay gireceğine kesin gözüyle bakıyorum kaldı ki biraz daha hacimi yüksek bir borsaya eklendi mi tadından yenmez artık. Alt yapıyı konuşmaya gerek yok zaten çok sağlam, kaldı ki dev de iyi çalışıyor o kadar çok shit coin var ki bunların eline su dökemeyecek kadar fazlalar. Ben başından beri güveniyorum bu coine bütün yatırımımı da gözüm kapalı yapıyorum. 100-200 tllik de olsa alın arkadaşlar gerçekten ileride çok değerlenecektir.
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 13, 2018, 07:38:50 AM |
|
iyi kazandırabilecek bir coin araştırmalarıma ggöre yaz aylarında yükselişe geçer ve bir çok yatırımcı çekecektir üstüne.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
March 13, 2018, 08:18:45 AM |
|
tahminim airdroplardan ve weak hand dediğimiz flipciler ellerinde kileri çıkarttılar güzel haberler gelirse yükselebilir ama herşey btc nin yapacağı hareketlere bağlı.
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
March 13, 2018, 01:06:10 PM |
|
Bitcoin white'ın olayı özetle budur. Ekip sağlam, teknik olarak iyi marketin işi ise çok kötü. Ellerinde para varsa biraz daha iyi bir borsaya girdikten sonra profesyonel olarak bu işi yapan birileri ile anlaşmaları lazım.
|
|
|
|
mstkmstk
|
|
March 13, 2018, 04:28:27 PM |
|
Cobinhood borsasının bana göre bitflipten bir farkı yok cmc de işlem hacmi günlük 1M dolar gözüküyor arkadaşların dediği gibi proje güzel ekip sağlam iyi iş çıkartıyorlar ama reklam yok malesef profesyonel bir reklam işine el atmaları geldi ve geçiyor. dex borsa kuracaklar şimdiden reklam olmadan nasıl müşteri çekecekler.
|
|
|
|
hanzosum
Newbie
Activity: 118
Merit: 0
|
|
March 13, 2018, 04:31:02 PM |
|
İyi de BitWhite fork değil ki... Sevgisizliğiniz önyargınızdan kaynaklanıyor
|
|
|
|
Gwerimos
Member
Activity: 210
|
|
March 13, 2018, 04:33:47 PM |
|
Bir renkli coinlere guvenmeyin birde renkli takim tutmayin arkadaslar ikisindende birsey cikmaz. Ozgun degil bir defa.
|
|
|
|
usakli64
|
|
March 13, 2018, 04:37:17 PM |
|
Bir renkli coinlere guvenmeyin birde renkli takim tutmayin arkadaslar ikisindende birsey cikmaz. Ozgun degil bir defa.
Siyahla beyaz dunyaya yetseydi diger renkleri Rabbim yaratmazdi, ozellikle sari-laciverti. Slupp diye ses mi geldi?
|
|
|
|
dogaatac
|
|
March 13, 2018, 05:08:25 PM |
|
İyi de BitWhite fork değil ki... Sevgisizliğiniz önyargınızdan kaynaklanıyor yorum olsun , post atayım da imzada sıkıntı olmasın diye atıyolar cogu mesajı şimdi bu adam sittin sene rank atlayamayacak . işte bu yüzden meriti seviyorum
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
March 13, 2018, 05:19:02 PM |
|
bugün bu haberler bile bir miktar yükselmesine yetti. fakat bende cobinhhod borsasının çok fazla bir şey değiştireceğine inanmıyorum. bence yobit e girerse daha fazla yükselecektir.
|
|
|
|
The Management
|
|
March 13, 2018, 07:40:16 PM |
|
İsminin değişmesi mantıklı bir hareket oldu.Projeyi başından beri takip ediyorum. Ben uzun vadeli olarak tutuyorum. Ha hiç yatırımım yok sadece airdroptan gelenler var ama ileriki zamanlar için (2018 son çeyreği) güzel bir harçlık çıkacağını tahmin ediyorum.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
March 13, 2018, 07:54:16 PM |
|
5$ hayalleri kuranlar vardı ne oldu? 1$dan düşerken hadi dedik havadan geldi bekletelim, baktık harbi çöp olma yoluna girdi, 20 centte sattım gitti. Buradada yazdım satın satın satın diye. Çok kısa sürede delist olup çöplüğe gelecek, zaten airdroptan dağıtılmış satın elinize nakit alın. Airdrop coininin geleceği olmasını nasıl düşünebilirsiniz anlamıyorum
|
|
|
|
|