ferhat1242 (OP)
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
December 20, 2017, 10:23:09 PM |
|
Aslında hep şu adama sataşıyoruz da olaya birde kazanç yönünden bakalım; En son btc-bch savaşında eğer kendine güvenen yatırımcılar varsa büyük ihtimal ellerinde 300 $ seviyelerinden bch bulundurmuştur.Roger verin yaptığı iyilik ise bch yi 2400 $ a pumplayıp , btcyi 5500$ düşürmekti.Zaten akıllı yatırımcılar direk btc dönmüştür.Ondan sonrada durmaksızın 20.000 $ a çıktı btc.Kâr durumuna bakarmısınız:) Şimdide uçmuş kaçmış btcyi tekrar alınabilir 10kusd seviyelerine çekeceğine inanıyorum.Yaptığı iyiliklere ben minnettarım şahsen )
|
|
|
|
gunmunj
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
December 20, 2017, 11:50:48 PM |
|
bence o adam egosu şişmiş biri. amacı bitcoini yok edip yerine kendisi geçmek. böyle bir durumda merkezsiz bir yapıdan bahsetmek mümkün mü? hiç sanmıyorum
|
|
|
|
Metazen
Member
Activity: 213
Merit: 11
|
|
December 21, 2017, 12:16:13 AM |
|
Her devirde büyük spekülatörler olacaktır ama para yeterince stabilse yeterince güven sağlıyorsa bir miktar düşürür karını eder , sonra o para tekrar yerine gelir.
|
|
|
|
snaper14
Member
Activity: 243
|
|
December 21, 2017, 02:44:17 AM |
|
İyiliği de ona kalsın çakalın önde gidenidir kendisi.
|
|
|
|
coinzoid
|
|
December 22, 2017, 06:38:53 PM |
|
Böyle iyilik olmaz olsun. Elinde BTC olanlara havadan BCH geldi. Ancak yüksekten BTC alanlar bu şoklarla zor anlar yaşamıştır. Şu an neredeyse 300 bin onaylanmayan işlem var. Bu dalga ilk başladığı anda BCH Coinbase'e eklenmişti. Madencilerin de parmağı var bu çöküşte. Roger Ver yapsa yapsa kendi çetesine iyilik yapmıştır.
|
|
|
|
pleght
|
|
December 22, 2017, 08:40:34 PM |
|
Yatırımcı açısından takip edilirse evet minnet duyulabilir.Ama bence bu kadar oynamaya meyili olan bir piyasa batmaya mahkum olacaktır.
|
|
|
|
token10250
|
|
December 22, 2017, 09:04:03 PM |
|
Roger Ver sepeti eritti.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
December 24, 2017, 01:28:39 PM |
|
Bu adamı Bitcoin core ekibine göre daha samimi buluyorum. Bitcoin Cash projesine inanmış ve Bitcoin Cash'in güvenlik ve hız konusunda Bitcoin Core'a göre çok daha güzel programlandığı da kesin, Roger gerçek bitcoinin bu olduğunu savunuyor neler olacak göreceğiz ancak olan şu Bu savaş daha çok kızışacak.
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Trphy.io
|
|
December 24, 2017, 02:53:04 PM |
|
Bu adam sandığın gibi piyasaya bu denli yön verecek nitelikte bir adam değil. Evet iştahlı, amaca dönük bir yapısı var ama gücünü bazıları aşırı abartıyor.
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
December 24, 2017, 04:28:03 PM |
|
bence adamı iyi araştır bitcoini bitcoin yapan adamlardandır kendisi
|
|
|
|
mallmi
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
December 26, 2017, 07:17:56 PM |
|
bu adam için hiç iyi şeyler duymadım. bitcoin topluluğunu parçalıyor gibi
|
|
|
|
spastikss
|
|
December 26, 2017, 07:45:46 PM |
|
bu adamın elinde binlerce bch var. ilk 7 bch zengin hesabın belkide çoğu bu adamda. bu adamın peşinden gidenler adamın karakterini analiz etsin bence. btc yi tekeline alamayınca hem fee spamlayıp hem de bitcoin core ekibine laf atıyor.
btc yi değerli kılan şey işte kimsenin tek başına yönlendirememesi. ancak manipülasyon yaparlar böyle. eğer btc ile ilgili bir yenileme yapılacaksa bu hep beraber ortak kararla (madenciler, core ekibi, borsalar, bitcoin vakfı) hep beraber segwitteki gibi karar alınır.
|
|
|
|
cagcug
Newbie
Activity: 95
Merit: 0
|
|
December 28, 2017, 02:06:28 AM |
|
İyilik mi , kötülük mü bilmem ama para kaybedenlerin de kazananlardan az olmadığı kesin ...
|
|
|
|
darkworld
Member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
|
December 28, 2017, 06:27:23 AM |
|
bu adamın elinde binlerce bch var. ilk 7 bch zengin hesabın belkide çoğu bu adamda. bu adamın peşinden gidenler adamın karakterini analiz etsin bence. btc yi tekeline alamayınca hem fee spamlayıp hem de bitcoin core ekibine laf atıyor.
btc yi değerli kılan şey işte kimsenin tek başına yönlendirememesi. ancak manipülasyon yaparlar böyle. eğer btc ile ilgili bir yenileme yapılacaksa bu hep beraber ortak kararla (madenciler, core ekibi, borsalar, bitcoin vakfı) hep beraber segwitteki gibi karar alınır.
Bitcoin core ekibi süreçleri iyi yönetmiş olsaydı bugün bunları zaten konuşmuyor olurduk.
|
|
|
|
cryptocorc
|
|
December 28, 2017, 02:36:56 PM |
|
Aynen güncelleme gecikti, kaos oldu.
|
|
|
|
fitop
Full Member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
|
|
December 28, 2017, 04:29:05 PM |
|
Bu gidişle bitcoinin 10.000 dolar altına ineceğini düşünüyorum. Yakın tarihte olmasa bile önümüzdeki 3 ay içerisinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Aha bunu da buraya bırakayım dönüp bakarım Roger yapar yine bir güzellik bizlere.
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
December 28, 2017, 05:21:55 PM |
|
Roger çakal makal ama, bitcoini olan fork sayesinde bitcoin cashleri kaptı. hepten de gömmeyelim Bu gidişle bitcoinin 10.000 dolar altına ineceğini düşünüyorum. Yakın tarihte olmasa bile önümüzdeki 3 ay içerisinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Aha bunu da buraya bırakayım dönüp bakarım Roger yapar yine bir güzellik bizlere. hocam bu yorumunuz burada kalsın, bende 3 ay içerisinde 50k dolar olacağını düşünüyorum.
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
The Rose Rain
|
|
December 28, 2017, 05:32:50 PM |
|
Benimde 2019 hedefim 50k civarı dolar şu an dinleniyor.
|
|
|
|
quakeTR
Jr. Member
Activity: 68
Merit: 6
VOXXO | New ICO for Music
|
|
December 28, 2017, 08:19:29 PM |
|
Ben hiçbir spekülatörler güvenmem. Bu adamında çok abartmayın. Hem bir adamın ağzına bakarak kripto piyasası şekilleniyorsa nerede kaldı merkezsizliği.
|
▬ VOXXO (https://voxxo.io/) ▬ ▶ INVESTMENT OPPORTUNITY FOR MUSIC ◀ Sales Open ▸ Invest (https://voxxo.io/invest)
|
|
|
headache1327
Member
Activity: 196
|
|
December 29, 2017, 07:33:35 AM |
|
Alem üçkağıtçı dolu, tahminlere inanmayın.
|
|
|
|
|