mstfprcn
|
|
January 03, 2018, 07:27:01 AM |
|
valla bu adamların yaptığı her işe gözüm kapalı girerim ben, güzel haber ben beğendim go telegram go.
|
|
|
|
bravia
|
|
January 03, 2018, 07:54:32 AM |
|
İyi bir proje ortaya çıkar umarım. Alıp beklenmelik bir proje olur gibime geliyor nede olsa her bounty kampanyası telegram istiyor herkes biliyor telegramı güzel prim yapacakır.
|
|
|
|
BurakXel
Member
Activity: 238
Merit: 30
|
|
January 03, 2018, 08:06:54 AM |
|
gec bile kalmis adamlar butun kripto piyasasi telegramda donuyor adamlar saglam alt yapili bir proje cikarirsa tutmamasi icin hicbir neden yok hatta 10 numara bir firsat olur.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
January 03, 2018, 12:14:34 PM |
|
Telegram bu sektöre gerçekten fazlasıyla katkısı olan bir proje. İCO çıkarması beni aslında çok şaşırtmadı bende katılmak isterim güzel olacaktır
|
|
|
|
btcpara
Member
Activity: 182
Merit: 22
|
|
January 03, 2018, 12:15:37 PM |
|
boyle firmalar yaparsa iş yapar işte.bekliyorum yaparsalar yatırım yaparım kesinlikle
|
|
|
|
xumit
|
|
January 03, 2018, 12:24:59 PM |
|
"Bu proje sayesinde Telegram uygulaması üzerinden para transferi yapabilmek mümkün olabilecek. "
bence bu mükemmel olur.
aslında whatsapp'ın da böyle birşey yapması gerekirdi bence belki de üzerinde çalışıyorlardır. Bu şekilde uygulamalara destek gelmesiyle kriptoparaların alışverişlerde de kullanımı kolaylaşır diye düşünüyorum.
biraz sacma gıbı gorunuyor telegram uzerınden para transferi
|
|
|
|
h4yfans
|
|
January 03, 2018, 01:26:17 PM |
|
telegrama alıştıktan sonra whatsapp çöp gibi geliyor cidden. o gif yollama özelliği çok hoşuma gidiyor. daha rahat hareket edebiliyorsunuz.
|
|
|
|
Dogan86
|
|
January 03, 2018, 01:30:40 PM |
|
Bence bu tarz kişiler sektöre girip coin çıkartınca durum daha iyi olmayacak gibi geliyor bana.
Twitter coin, Facebook coin vs... Düşünsenize ?
Ellerinde ki imkanları bu doğrultuda kullanırlar ise hepsi ilk 10 da olabilir.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
January 03, 2018, 01:31:54 PM |
|
Halen Telegram'a girmeyen birisi varsa o da benim Forumda çok okudum ama kayıt olmak kısmet olmadı. Sadece eposta üyelikli birkaç airdrop ve forumdan da birkaç imza kampanyasına katıldım. Fakat Telegram eğer kendi coinini çıkartacaksa ben de girerim artık, vardır bu işte bir hayır.
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
January 03, 2018, 03:49:39 PM |
|
oooo güzel olur, dadından yenmez, hadi hayırlısı, piyasada sayı artsa da bu tarz güvenilir kişiler yapınca işin rengi bir değişik oluyor.
|
|
|
|
taner32
|
|
January 03, 2018, 07:32:00 PM |
|
konu hakkında net veya resmi açıklama mevcut mudur?
önceden yazmıştım eğer sağlam şekilde yaparlarsa ve yenilik sunarlarsa telegram alır,yürür ve kimse tutamaz. belli mi olur, whatsappı bile geçer ama kulvarları farklı. takipteyim, güzel şeyler olacaktır. ytd.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
January 03, 2018, 08:50:42 PM |
|
bekledikleri hata neredeyse bütün bountyler telegramdan dönüyor:)) yenimi farketmişler acaba birde sağlam proje olursa süper olur birsürü fikir çıkar yani
|
|
|
|
mick42
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
January 03, 2018, 11:09:34 PM |
|
telegramın kullanımının önemini de düşündüğümüz de gayet mantıklı bir hareket geldi bana zaten İcosunun da başarılı olacağını düşünüyorum takip etmekte fayda var
|
|
|
|
Suzukigsxr250
Member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
|
|
January 03, 2018, 11:45:46 PM |
|
Bence yatırımlık duruyor arkasında ki ekiple ve zaten reklamları hazır çok güzel bir proje olabilir.Bu telegramla para transferi yapma olayı çok ilgimi çekti benim eğer bu öteki mecralara da geçerse çok iyi olabilir gibi duruyor.Tam takip edip yatırımlık bir proje gibi ama hayırlısı.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
January 21, 2018, 01:58:32 PM Last edit: January 21, 2018, 02:08:37 PM by Egosmaster |
|
"Bu proje sayesinde Telegram uygulaması üzerinden para transferi yapabilmek mümkün olabilecek. "
bence bu mükemmel olur.
aslında whatsapp'ın da böyle birşey yapması gerekirdi bence belki de üzerinde çalışıyorlardır. Bu şekilde uygulamalara destek gelmesiyle kriptoparaların alışverişlerde de kullanımı kolaylaşır diye düşünüyorum.
biraz sacma gıbı gorunuyor telegram uzerınden para transferi neden saçma gibi göründüğünü yazmadığın için yaptığın yorum daha saçma görünüyor
|
|
|
|
foculur
|
|
January 21, 2018, 02:00:32 PM |
|
Çok büyük bir katılım olucaktır muhtemelen, oyüzden girebilcemi sanmıyorum başvuru da yapmadım zaten. Göz önünde bukadar olan icoyu bize yedirmezler gibime geliyor.
|
|
|
|
sectorim
|
|
January 21, 2018, 02:00:57 PM |
|
henüz ortada ico yok sanırım. türkçe bölümüne eklendiği zaman özellikle inceleyeceğim. telegram whatsup gibi ama karşınızdaki kişi tel numaranızı bilmemesi anonim kalmanızı sağlıyor. bence kripto işleri ile ilgilenenler için oldukça güzel bir teknoloji.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
January 21, 2018, 02:06:00 PM |
|
Biz icosuna katılamayız gibi.Ruslar satışa çıkar çıkmaz bitirirler diye düşünüyorum.Telegram üzerinden para transferinin yapılabileceği söyleniyor
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
January 21, 2018, 02:06:36 PM |
|
henüz ico başlamadı, ico başladığında telegram'ın kendi sitesinde veya official twitter adresinden duyuru yapılır.
google'da telegram ico diye aratınca fake siteler çıkıyor bir sürü kişi dolandırılmış şimdiden, dikkatli olun.
|
|
|
|
holdmycoins
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
January 21, 2018, 04:37:35 PM |
|
Official bir haber göremedim yoksa spekülasyon mu?
|
|
|
|
|