Bitinator
|
|
May 19, 2018, 07:47:27 PM |
|
Aylardır telegramın kenfi kripto parasını çıkaracağı konuşuluyor fakat ben ortada henüz bir kripto para göremedim. Ben de herkes gibi telegramın çıkaracağı kripto parayı merak ediyorum. Çıkarırsa piyasayı hareketlenfirecrği kesin.
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 1
|
|
May 19, 2018, 08:28:47 PM |
|
Hepsi fake bunlara inanıp parasını kaptıranlar olmasın yazık olur maalesef bazı siteler de buna çanak tutuyo icoda milyar dolarlar toplamış gibi haberler yapıyo yazık milletin dolandırılmasına aracı oluyolar.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
tfntvl
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
May 19, 2018, 08:37:48 PM |
|
ne telegrammış be arkadaş be 5 ay oldu tam unutuldu dedim bi baktım yine hortlamış. dikkat edin arkadaşlar resmi açıklama gelmeden hiç bi yere para yatırmayın
|
|
|
|
Arksun
|
|
May 19, 2018, 09:49:33 PM |
|
Arkadaş herkes başka bir şeyler yazmış ama şu doğru uzun süredir telegramla ilgili bunun söylentileri zaten vardı hatta o zamanda bile scamdir diyenler olmuştu, şu an durum daha farklı sanırım
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
May 19, 2018, 09:51:11 PM |
|
herhangi kesin bir haber var mı acaba bu konu ile ilgili çok uzun zamandır konuşulan bir konu
|
|
|
|
saulzaents
|
|
May 19, 2018, 10:40:29 PM |
|
Bence sehir efsanesi. Haberler gerceklesmedi coin ciksa piyasada fazlasiyla haberi cikardi. Ayrica telegram kim ki coin cikartsin ne gerek var. Chat uygulamasinda coinin blockchainin ne geregi var??
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
May 19, 2018, 10:58:17 PM |
|
Eğer bu yönde bir gelişme gerçekleşirse bana göre güvenli bir imza kampanyası olabilir gözümüzü kırpmadan giriş yapabileceğimiz bir kampanya olabileceğinden şüpem yoktur.
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
May 19, 2018, 11:36:19 PM |
|
Haberin üzerinden epey zaman geçti fakat Telegramın henüz böyle bir kripto parası yok. Telegram kripto para çıkarırsa zaten reklama ihtiyacı olmaz, bir anda borsada görürüz.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
|
|
May 20, 2018, 07:32:07 AM |
|
Böyle bir şey çıksa gerçekten sağlam tuttururlar. Reklamını da her yerde bolca görürüz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz belki yakın zamanda çıkartırlar coin haberlerini
|
|
|
|
The Management
|
|
May 20, 2018, 09:53:53 AM |
|
500 yıldır telegram icosu söylentileri var ancak ne oldu bunun son durumu, yorumlarda yine birileri scam demiş. Resmi bir açıklama yapılmadı mı henüz anlamadım.
Al benden de o kadar dostum. Bi ara telegram kendi parasını çıkartıcak dendi sonra yalan olduğu söylendi. Şimdi yine aynısı deniyor. Açıkcası resmi bir haber gelmezse hiç dikkate bile almayacağım.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
May 20, 2018, 10:34:07 AM |
|
Kitlelere ulaşmış bir şirketten bahsediyoruz ve böylesine bir şirketin kendi kripto parasını çıkarması başarı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Merit: 1
|
|
May 20, 2018, 11:27:18 AM |
|
Söylentiler ilk çıktığında private sale yapacaklarından bahsediliyordu. Uçuk rakamlar havada uçuşuyordu. O kadar olmasada ICO aşamasına geçerse başarılı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
ugur2222
Member
Activity: 210
Merit: 16
|
|
May 20, 2018, 11:50:27 AM |
|
Bence geç bile kaldılar Telegram'ı kripto sektörü çok aktif kullanıyor ve Telegramın bunu bir şekilde değerlendirmesi gerekirdi. Demekki alt yapıyı hazırlayamadılar bu zamana kadar
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
May 20, 2018, 01:45:03 PM |
|
Bir aralar böyle bir haber çıkmıştı. Scam dediler. Üzerinden zaman geçmesine rağmen tekrar bu aralar gündemde. Telegram çıkartsa herkes duyardı. Ayrıca zaten telegram zaten büyük bir mecra gerek var mı acaba diyede düşünmeden geçemeyeceğim.
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
May 20, 2018, 03:40:01 PM |
|
Kripto para dünyasının en büyük efsanelerinden biri olabilir bu.
Her ay düzenli olarak "telegram kendi kripto parasını çıkarıyor" haberleri yapılıyor, hatta dolandırılanlar bile oldu. Telegram böyle bir girişimde bulunacak olsa kendi uygulamasından mesajla bildirimde bulunur zaten. Isıtıp ısıtıp bu söylentiyi yaymaktan zevk alıyor demek ki insanlar. Enteresan bir durum. Siz siz olun, fake telegram ico sitelerine atlamayın hatta o sitelere girmeyin bile nedir, ne değildir diye.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
|
|
May 20, 2018, 03:56:01 PM |
|
Cok uzun zamandir sisirme haber gibi cikiyor telegramin coin cikaracagi. Cikarirsa ilginc bir sekilde tutabilir takip etmekte fayda var
|
|
|
|
complexity7
Member
|
|
May 20, 2018, 04:02:54 PM |
|
başarılı olacağını düşünüyor ama takipte kalmakta fayda var hergün bissürü coin çıkıyor bazıları ıco aşamasında yok pluyor bazıları yeterli ilgi öremediği için sonlanıyor bu ne kadar faydalı gelişim gösterecek zamanla göreceğiz
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
|
May 27, 2018, 06:57:28 PM |
|
Güvenli olur öncelikle şuanda bu yönde bir gelişme varsa haberdar edermisiniz arkadaşlar merak ediyorum tam olarak bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 27, 2018, 07:39:16 PM |
|
Bu bi ara çok popülerdi ya ne oldu sonradan bu işte mi yalan çıktı yoksa çoğu şirketin kendi parasını çıkarma hikayesi gibi...
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 27, 2018, 07:43:57 PM |
|
Aylardır telegramın kenfi kripto parasını çıkaracağı konuşuluyor fakat ben ortada henüz bir kripto para göremedim. Ben de herkes gibi telegramın çıkaracağı kripto parayı merak ediyorum. Çıkarırsa piyasayı hareketlenfirecrği kesin.
Proje gerçekten var olsaydı PR çalışmaları başlar ıco ya yatırım alırlardı ancak proje YALAN olduğu için kimsenin görememesi normal gözüküyor.
|
|
|
|
|