mahmure
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
January 15, 2018, 04:48:17 PM |
|
binance ta olmayan coinler var başarılı bencede
|
|
|
|
torrentco
|
|
January 15, 2018, 07:29:13 PM |
|
inanılmaz bir linç kampanyası var su anda kucoine karşı internette. yeni kullancı çekmek için bunyesine yeni katılan koinleri manipule ettikleri yönünde. fiyatın paraşutsüz düşüş sebeide bu olarka gosteriliyor. kucoinin komisyon paylaşımının %20 ye kadar dusurecegi konusuluyor(reel komisyon %5 e kadar dusebilir bu baglamda) acaip kaynıyor su anda kucoin. tamamen spekulasyonda olabilir. aslında su an tam risk almalık donemde kucoin.
|
|
|
|
andromed22
|
|
January 15, 2018, 09:31:56 PM |
|
inanılmaz bir linç kampanyası var su anda kucoine karşı internette. yeni kullancı çekmek için bunyesine yeni katılan koinleri manipule ettikleri yönünde. fiyatın paraşutsüz düşüş sebeide bu olarka gosteriliyor. kucoinin komisyon paylaşımının %20 ye kadar dusurecegi konusuluyor(reel komisyon %5 e kadar dusebilir bu baglamda) acaip kaynıyor su anda kucoin. tamamen spekulasyonda olabilir. aslında su an tam risk almalık donemde kucoin.
utrust'ta da aynısı oldu 1.40 seviyelerne kadar çıkan utrust 70 cent seviyelerine kadar tekrar geriledi eğer binance felan girerse belki bir ihtimal tekrar toparlanabilir. yazılanlar doğru olabilir
|
|
|
|
crazyhashmanz
|
|
January 15, 2018, 09:41:39 PM |
|
Spekülasyon meselesi kafalarda muallaklık yaratıyor ve insanlara kucoin'i sorgulatma nedeni yaratıyor. Bu meseleyi bir an önce çözmezlerse çok büyük güven kaybedecekelr gibi duruyor
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 15, 2018, 10:16:05 PM |
|
şuan kucoinde oylama var yeni coinler seçiliyor. Listede 1.Trx Desteklediğiniz bir coin için oy kullanın. Büyük ihtimal bu borsaya girdiğinde iyi bir pump yiyecektir o coin. Ben ebtc ye verdim oyumu o ayrı
|
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
Merit: 1
|
|
January 15, 2018, 10:27:52 PM |
|
Kesinlikle katılıyorum ne aldıysam hepsi zararda bir çok kişi de aynı sıkıntıda, attığım neo'ların fiyatının uçması da ayrı bir sıkıntı, öyle dursa çok daha iyi olacaktı .
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
January 15, 2018, 10:33:22 PM |
|
Spekülasyon yapmış olabiirler ki gayet doğal bence, borsa başka türlü nasıl müşteri çekecek?? aynısını binance borsasıda yapıyor bence her giren coin uçuyor boşuna mı pump yaptırıyorlar coine.En güzel müşteri çekme ve reklam yöntemi bu piyasada budur
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
January 15, 2018, 10:49:06 PM |
|
Kucoin güzel tutturdu ama sonra birden oradaki coinler dump yedi.Piyasanın kötü gidişi en çok bu borsayı etkiledi.O yüzden dikkat etmek lazım böyle aniden artan coinler aniden düşebiliyor.Bu tarz borsalarda bu daha kolay oluyor.
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
January 15, 2018, 10:57:49 PM |
|
bu hacime bu coin değeri aşırı fazlaydı baya bi şiştimişti. dump yemesi kaçınılmaz dı dikkat etmek gerekir
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
InvictusManeo
Jr. Member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
|
|
January 16, 2018, 12:08:17 AM |
|
bittrex ve binance üyeliği kapayınca acemiler kucoine doldu. balinalar sadece kucoinde işlme gören koinleri bir güzel pumplıyor daha sonra dumplıyor. Weak handsler hemen zararına satış yapıyor. Bitcoinin kararsız hareketleri bitince Kucoindeki coinler tekrar değer kazanmaya başlayacak.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
dikistutmazsabri
Member
Activity: 279
|
|
January 16, 2018, 12:18:35 AM |
|
coinini bilmem ama borsasına geçeceğim yakın zamanda
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
January 16, 2018, 06:00:56 AM |
|
utrust'ta da aynısı oldu 1.40 seviyelerne kadar çıkan utrust 70 cent seviyelerine kadar tekrar geriledi eğer binance felan girerse belki bir ihtimal tekrar toparlanabilir. yazılanlar doğru olabilir tabi ki bunlar olası fakat aynı şekilde düşünmüyorum.sürekli yukarı yönlü harekette zirveden bahsedilemez.kucoya giren tüm yeni coin/token etkinlik düzenliyor ciddi ciddi ödüller dağıtılıyor.ortada bedava bir şey olduğunda aşırı yüklenme ve tek borsa avantajı ile fiyat sürekli yukarı yönlü hareket ediyor etkinlik sonrası klasik elden çıkarmalar.ve şu bir haftadır neredeyse hiç bir coin/token yukarı yönlü hareket yapamıyor kıpkırmızıyken piyasa bunlardan bahsetmek biraz yersiz olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
January 16, 2018, 06:22:49 AM |
|
bu sitede yanlız para çekllemiyor nedense ethereum çekmeye çalışıyorum gelmiyor kaç saat oldu, yaa fee çok duşuk ondan dolayı bu şekilde yada başka dalavere donuyor
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
January 16, 2018, 07:06:29 AM |
|
bu sitede yanlız para çekllemiyor nedense ethereum çekmeye çalışıyorum gelmiyor kaç saat oldu, yaa fee çok duşuk ondan dolayı bu şekilde yada başka dalavere donuyor
Supporta mesaj attım; klasik cevap döndüler. geçtiğimiz günlerde çok yoğun kullanıcı artışı ve eth walletlar üzerinde ki baskı sebebiyle sıkıntı yaşıyoruz. 2 gün içinde problemi çözeceğiz diye. Ya bi transfer 2 gün sürer mi ? Ico ya katılacaktım o da yalan oldu. Bence şu anda en büyük iki sıkıntı var. İşlem hızı ve işlem ücreti bunların hangi coin halledebiliyorsa o nu kullanmak gerek aslında.
|
|
|
|
busyfamily
|
|
January 16, 2018, 01:00:42 PM |
|
Kucoinde kayıt oldum. Sıkıntılar varmış, kullanmak için biraz bekleyeceğim.
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 25, 2018, 10:06:55 AM |
|
Biraz yukarda 10 dolara bile düşse şaşırmam yazmışım ama çok daha altına geldi, nasıl goremedık bukadar artısın normal olmadıgını anlayamadım, sadece kucoın degıl o borsadakı her coın cok fazla pohpohlandı dıgerlerının fıyatlarını kontrol etsem az cok anlardım sureklı bır yukselıs var fazlasıyla. Hepsı yarıya ındıler bakalım cıkıslar yakındır ıns.
|
|
|
|
cacakax
Member
Activity: 299
Merit: 11
|
|
January 25, 2018, 11:28:29 AM |
|
Biraz yukarda 10 dolara bile düşse şaşırmam yazmışım ama çok daha altına geldi, nasıl goremedık bukadar artısın normal olmadıgını anlayamadım, sadece kucoın degıl o borsadakı her coın cok fazla pohpohlandı dıgerlerının fıyatlarını kontrol etsem az cok anlardım sureklı bır yukselıs var fazlasıyla. Hepsı yarıya ındıler bakalım cıkıslar yakındır ıns.
geri ne zaman 23 25 doları bulur dostum sence ?
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 25, 2018, 04:52:29 PM |
|
yüzümüzü bir ara çok iyi gülümsetti yükselmesiyle beraber ama şimdilerde biraz duraksamış durumda bütün coinler de olduğu gibi umarım en kısa zamanda kazandırmaya devam eder.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
January 25, 2018, 05:50:44 PM |
|
Kucoin'de bir gariplik vardı zaten.Bu kadar aniden yükselmesi aniden düşüşleri de getirir.Eğer durumları toparlarsa tekrar normale dönebilir.Yoksa yüksek fiyattan alanlara geçmiş olsun demekten başka çare gelmez elimizden.BTC'nin de etkisi büyük ama diğer borsalara göre bu borsadaki coinler yarı yarıya düştü.Toparlaması ümidi ile.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
January 25, 2018, 06:26:37 PM |
|
ben de açmıştım böyle bir başlık tahminimce ref linki meselesinden şutlandı. ben de kcs aldım ve tutuyorum onun da tek sebebi . kar payı dağıtması güzel bir olay. ben 50 cent iken almıştım ve baya bi iyi gitti. nasip kısmet
|
|
|
|
|