cyrptoturkey
|
|
March 06, 2018, 11:26:56 AM |
|
Ah arkadaş şuan pişmanlığım credits yüzünden amk 2x karla elimden çıkardım 1 günde 5x gördü yani 50 bin lira kardan oldun sadece bir günde.kafamı taşlara vuruyorum desem yeridim.piyasa kan ağlarken ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik yani resmen.en azından yarısını keşke elimde bekletseydim diyorum şimdi ama oda yok amk bok var gibi gittik hepsini sattık
|
|
|
|
Gwerimos
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 06, 2018, 11:44:34 AM |
|
Arada satip ihtiyaclari karsilamakta gerekiyor sonucta bir odeme yontemi yani ben hepsini satmiyorum ama
|
|
|
|
Koray55
Member
Activity: 236
Merit: 75
|
|
March 06, 2018, 12:04:30 PM |
|
Ah arkadaş şuan pişmanlığım credits yüzünden amk 2x karla elimden çıkardım 1 günde 5x gördü yani 50 bin lira kardan oldun sadece bir günde.kafamı taşlara vuruyorum desem yeridim.piyasa kan ağlarken ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik yani resmen.en azından yarısını keşke elimde bekletseydim diyorum şimdi ama oda yok amk bok var gibi gittik hepsini sattık
Hocam selamlar imza kampanyasına mı girmiştiniz? Bende bir kampyasına girmiştim. Aşağı yukarı 500 adet gelecek, daha bountyler dağıtımına başlanmadı. 2 Dolar civarını görecek diyorlar. Sizin ne kadar vardı?
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
March 06, 2018, 12:21:11 PM |
|
Ethereum konusunda bunu yaşadım bu piyasaya ilk girdiğimde madenciliğini yapıyodum fakat bilen bilir o dönemlerde daha kolaydı günden bi iki eth kazıyodum ama kredi elektrik faturası vs derken pek bi kar edemeden coinleri çektim o zaman tanesi 12-15 dolar arası bişeydi zaten. Keşke biriktirseymişim diye kafamı çok taşlara vurdum.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
March 06, 2018, 12:55:36 PM |
|
O söylemiş olduğunuz vakit elbet bir gün gelecektir, bu saymış olduğunuz coinler gibi hiç ummadığınız coinler dahi zamanla vay anasını ya diyebileceğiniz fiyatlara gelebilir, tabi ki dolar paritesi üzerinden değerlendirmek gerekir, belki bitcoin karşısında değer kaybedebilirler ama dolar karşısında değerlenecekleri muhakkak, ama biraz daha zamanı var gibi.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
March 06, 2018, 08:41:26 PM |
|
Eldeki coin elde dursun unutun diyoruz ama o da kolay olmuyor özellikle de bizler için, zengin adam evini bile unutur ama biz her gün 10 dolar kar etmişim yok bilmem ne derken unutamıyoruz. Ama hepsini de satmak gerekmez.
|
|
|
|
dewilboys
|
|
March 06, 2018, 08:47:06 PM |
|
Gelecek bu coinler ile şekillenecek. Sabır selamettir ilerde dizlerinize vurmayın. Kısa vadede kazanç sağlayabilirsiniz ama zengin olmayacağınız kesin zira bitcoinin ilk zamanlarını düşünürsek elinde tutanların hepsi şu an köşe. Darısı bizim başımıza. Bir kaç sene çok değil.
|
|
|
|
edora
|
|
March 06, 2018, 09:11:38 PM |
|
satan da pisman. alan da pisman. tum mesele alttan alip ustten satmakta. ama bunu kacimiz becerebiliyoruz. soruyorum size. terste kalipta kafayi yediginiz gunler olmadi mi hic. muhakkak olmustur. en guzel yontem şudur bence. guvendigin bir icoya katil ve aldigin tokenlari asla satma. en az 5 yil. zengin olmanin yolu bu formulde bence
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
March 06, 2018, 09:22:08 PM |
|
Daha önce buraya post bırakıp bırakmadığımı hatırlamıyorum ama bu başlığı sürekli görüyorum ve ver gördüğümde aynen katılıyorum, söylenecek daha doğru bir şey yok. Bir değişimin, gelişimin, devrimin içinde olduğumuzu unutmadan akıllıca davranmak gerekiyor. Bugün panikle, hata ile atılan bir adım yarın çok daha büyük pişmanlıklar doğurabilir..
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
March 06, 2018, 09:51:39 PM |
|
Satmayacağız ama elimizde dura dura bir şey olmuyor diye düşünüyoruz o zamanda bir ihtiyaç oluyor satıyoruz sonra bir bakmışız alıp başını yürümüş ne kadar beklememiz gerekir onu kestiremiyoruz sanırım tüm sorun bu
|
|
|
|
Soslumisir
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
March 06, 2018, 09:52:06 PM |
|
Valla satmayından çok satamıyorsunuz düşük fiyattan satıp yeni yatırım yapacağınız coinin de aldığınız fiyatın daha da aşağılarına düşmesi kuvvetle muhtemel.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
March 06, 2018, 10:37:56 PM |
|
Hocam valla ben satıyorum, elimde tuttuğum belli başlı koinler var onlar harici pekte umursamıyorum, karı satın gitsin, o kadar .
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
March 06, 2018, 11:09:33 PM |
|
Şu sıralar zaten hiç bişey satılmıyo satsak zarar durdursak oda zarar oluyo ama eldende bişey gelmiyo ortalık kızarık olmuş bekliyoz mecbur
|
|
|
|
Borracha
|
|
March 06, 2018, 11:14:03 PM |
|
Öyle bir piyasadayız bugün çöp dediğimiz yarın bir haberle bir yenilikle fiyat olarak alıp başını gidiyor, bir aciliyetim yoksa para olarak satmamaya çalışıyorum en azından yarısını bırakmaya çalışıyorum, müneccim değilim ki hangisi değerlenecek ileride hiç belli olmuyor.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
March 06, 2018, 11:15:07 PM |
|
Yokki coin satalım be hacım para da yok alak kaldık ortada imzalardan bişey gelsin onları katlamaya çalışıcaz mecburen oda gelirse
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
henrybek3
|
|
March 06, 2018, 11:43:11 PM |
|
Zaten bu serbest düşüşte yani acil ödeme yoksa kıpırdamamak en iyi belkide. Ben Usdt den btc mevcut btclerimden de biraz VTC aldım bu 3lü formasyonu koruyarak yatırımlar yapmaya çalışacağım.
|
|
|
|
Discovery06
|
|
March 07, 2018, 01:50:30 AM |
|
Valla satmayalım tamamda piyasanın durumuda çok kötü. En güvendiğimiz proje neredeyse scam muamelesi görüyor.9700 sattan aldığım Appc şuan 5000 sata düştü.32000 sattan 5000 sata düşüş 2 ayda.Proje bana göre marketin en iyisi.Bütün anketlerde en beğenilen proje seçiliyor.Nasıl oluyor anlamadım..Satıyım diyorum satamıyorumda.Hergün kırmızı midem bulandı artık.2018 yılı genel olarak berbat geçecek gibi görünüyor.Altlar neredeyse %90 değer kaybetti.Bir umudum kalmadı artık.Belki de Ripplenin ceosunun dediği gibi yıl sonuna kadar çoğu coin batacak.Yani satmayıp beklesek bu seferde ponziye düşme riskimiz var.Ah 2017 ah keşke hiç bitmeseymiş.
|
Fırsat karınca yürüyüşü ile gelir, yıldırım hızı ile gider.
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
|
|
March 07, 2018, 05:32:14 AM |
|
Soylediklerinizde çok haklısınız acele karar vermemek gerekiyor düşük fiyattayken satmak yerine alım yapıp bekletmek gerek en çok ta ether alıp bekletmemiz gerek bu yıl etherum sayesinde güzel kar elde edecegiz
|
|
|
|
gkhnhsyn1
Newbie
Activity: 224
Merit: 0
|
|
March 07, 2018, 06:22:40 AM |
|
kesinlikle katılıyorum. ihtiyaç olmadıkça kesinlikle satılmamalı.ihtiyaç halinde de bir miktarı kenarda tutulmalı.ileride ne olacağı bilinmez ama ya çok değerlenirse?
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
March 07, 2018, 06:25:33 AM |
|
Yükselip de sattığınız coinlerin ardından daha fazla kar yapardım diye üzülmeyin. Ama düşen coinlerinizi de bana kalırsa zorda kalmadıktan sonra tutmaya devam edin. Panik kötüdür. En önemlisi de bear marketten korkmayın.
|
|
|
|
|