nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 07, 2018, 09:49:04 AM |
|
Bu piyasada herşey olağan neler gördük ama kardaysanız ve karda bozduysanız üzülmeyin herşeyin en tepe noktasından çıkamazsınız. Ama yine de güvendiğiniz projelere hodlci olup geleceğini görmek daha mantıklı
|
|
|
|
bgraydin
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
March 07, 2018, 10:04:36 AM |
|
Hiçbir coine de duygusal bağlanmamak lazım. Projenin ayrıntısını bile okumadan bir coinin x10 yapmasını bekleyen insanlar var malesef.
|
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
March 07, 2018, 10:06:10 AM |
|
zamaninda waves cuzdanima mercury diye bi coin gelmisti. direk satmistim. sonrasinda da bittrexe girmisti. fiyat ucmustu. o gun bugundur her coini satmam.
|
|
|
|
tendor
|
|
March 07, 2018, 01:20:07 PM |
|
asla bilemeyiz. her coini.bu beklenti ole tutarsaniz elinizde. bir gun hepsi asiri deger kaybettiginde cok uzulebilirsiniz. en makul olani bir seviye belirleyip o seviyeye ulastigini gordugunuz anda satip cikmaktir. o dakikadan sonra da artsa da uzulmemek dusse de sevinmemek ve baska firsatlari kollamak gerekiyor diye dusunuyorum
|
|
|
|
mikewirth
|
|
March 07, 2018, 02:09:33 PM |
|
Hiç satmazsak büyük zarar da oluşabiliyor, her coinden makul miktarda uzun vade maksatlı sepette tutmak daha mantıklı sanırım, kalanını ise iyi bir yükselişte yeterli bulduğumuz bir fiyattan satmak ve bu şekilde hem gerçekleşen kârı kaçırmamak, hem de ileride olabilecek değerlenmelerden fayda sağlamak mümkün.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
March 07, 2018, 07:54:35 PM |
|
Bir yıla yakın hatta daha fazla süredir bu piyasadayım. Benden tecrübeli arkadaşlar uyarırdı ama tecrübe etmeden bazen anlayamıyor. Bende artık satmama elimden geldiğince hold yapamaya çalışıyorum.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
March 07, 2018, 07:58:33 PM |
|
15 dolara aldığım eth bir ayda 54 dolar oldu diye acımadan satmıştım 30 eth kadar, başlığı görünce aklıma geldi.
Özetle : adam haklı
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 07, 2018, 08:01:52 PM |
|
15 dolara aldığım eth bir ayda 54 dolar oldu diye acımadan satmıştım 30 eth kadar, başlığı görünce aklıma geldi.
Özetle : adam haklı
Hey gidi günler hocam işte yapacak bir şey yok tecrübe edinmeden kazanamıyorsun bu hold melekesini :d Hold zor iştir acemi halimi hatırlıyorum biraz karı görünce dolaramı dönsem alta girsem mi falan elli tane tilki gezerdi kafamda.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 07, 2018, 08:06:37 PM |
|
Dönem dönem ayıya giriş zamanları hariç hiçbir alt coinimi satmıyorum ben açıkçası, hodl mantığını iyice oturttum kendimde ve düzgün olmayan projeleri de hodl etmiyorum waves gibi, düzgün kazandırıcak bikaç proje belirledim kendime göre, onlarda hodl yapıyorum.
|
|
|
|
heidikim
|
|
March 07, 2018, 08:20:34 PM |
|
Yani başlık bir yönüyle doğru 1 yıl tuttuğunuz hangi coin zarar ettirdi desem pek ses gelmez kanımca. Patlak ico lar yada airdrop coinlerinden bahsetmiyorum. Bu piyasanın gerçeği sabır.
|
|
|
|
jeda2000
|
|
March 07, 2018, 08:41:57 PM |
|
Satmayın tutun hocam tutun. Bir plan yapın aaşağı yukarı bir fiyat belirleyin ona gelince satın çıkın bugun bu arttı bugun şu arttı zıplamak sıkıntı olabilir bu piyasada.
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
March 07, 2018, 09:05:54 PM |
|
tut, tut nereye kadar hocam tutmak zengin işi, zengin hasis tipler elindeki parayı sıkar da sıkar, tutarda tutar,
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
March 07, 2018, 09:58:32 PM |
|
Mecbur tutacağız dostum tutmazsak zenginler elimizdekileride alacaklar öylece kalırız ortada. Zor zanaat hold ama dayak yiye yiye öğrendik. Karı arasıra reelize etmek gerekebilir.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
March 07, 2018, 09:59:17 PM |
|
AMLT imzasına girdim mk tokenını dağıttılar borsaya girmedi token borsasız elimizde kaldı satamıyoruz her coini işte gitti 1 ay
|
|
|
|
heidikim
|
|
March 07, 2018, 10:28:34 PM |
|
Bazı bounty ödüllerini istesende satamıyorsun zaten. Hiç bir yere girmiyor öyle sende koç gibi duruyor :d Neyse onun dahi zamanı gelebilir PRXY bakın bitik proje idi pik yaptı.
|
|
|
|
token10250
|
|
March 08, 2018, 06:39:25 PM |
|
Şahsen bounty tokenlerinin hiç birini satmayı önermem bir kaç yıla büyük pişmanlık yaşarsınız, günlük hayatta tam zamanlı işinizin geliri ile günlük ihtiyaçları giderin derim. bugüne geleceği kurban etmeyin sabırlı olun.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 08, 2018, 07:15:52 PM |
|
Aynen ben de bountyleri tutuyorum ama her proje de tutulmaz, geleceği çok parlak olmucaksa daha çok güvendiğim neblio gibi projelere kaydırıyorum bountyden yada başka biyerden gelen paraları.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
March 08, 2018, 08:13:37 PM |
|
söylediğiniz coinler içinde tek katıldığım etherium gerisi hakkında hiç öyle düşünmüyorum hele ki litecoin ve waves için hiç iyi düşüncelerim yok litecoine zaten güvenim kalmadı tamamiyle
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
March 08, 2018, 08:16:17 PM |
|
valla bence tek satılmayacak koin bitcoin
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 08, 2018, 08:17:39 PM |
|
Kimse nezaman satip nezaman alinmasi gerektigini bilemez okadar ama yavas yavas tecrube ediniyorum sanirim cikis zamanlarina dikkat etmek gerek.
|
|
|
|
|