KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
January 17, 2018, 09:36:25 PM |
|
Bence bitmis degil. Ne zaman boyle bir dusus olsa daha fazla artiyor. Umutluyum yani!
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
January 17, 2018, 09:44:05 PM |
|
ver başlangıç müziğini şimdide. 18.01.2018 altcoinlerin başlangıç müziği deriz umarım. bitcoinin yükselişi ile altlar yeşillenmeye başladı. kerizler silkelendi.
|
|
|
|
gogo1903
|
|
January 17, 2018, 09:48:36 PM |
|
o kadar kolay ayni seviyelere kısa zamanda gelecek gibi görünmüyor şimdilik bence
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
January 17, 2018, 10:29:31 PM |
|
Valla hocam, söylemişsiniz zamanında ama kimse inanmamış, gerçi internet dünyası bu herkes bir şey sallıyor illaki tutan olacak, bu tip müzik vs eklemeniz dalga geçmek gibi olmuş.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
January 17, 2018, 10:33:10 PM |
|
evet yine ne yapmaya çalışıldığı anlaşılamayan bir başlıkla karşı karşıyayız. altcoinler bitti mi tamam o zaman biz çıkalım sen de çık kapatalım bu mevzuyu haydi köylü köyüne evli evine. boş bir başlık olmuş panik yaratmaktan başka bir şey değil dostum. her bir düşüşte böyle şeyler olacaksa işimiz var gibi duruyor
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
January 17, 2018, 10:50:45 PM |
|
Bitcoin uzun sayılabilecek bir süre stabil kalınca ortam yeşillenmişti ve altcoinlerin bir anda nasıl takla atabileceğini hemen hemen unutmuştuk, bir kez daha iyice anladım ki portföy ne olursa olsun paranın bir kısmı mutlaka nakitte kalmalı, alttan toplamak için çok güzel fırsatlar verdi altcoin piyasası.
|
|
|
|
intotherain
|
|
January 17, 2018, 11:59:10 PM |
|
Her gün saçma sapan farklı bir başlık açılıyor. Bu forumu konu dışına çevirenler yüzünden forumdan soğudum. Hiç kimse en ufak analiz paylaşmadan bu tarz öngörülerde bulunuyor bu da Bitcointalk'ın güvenilirliğini ve ortamın kalitesini sorgulatıyor.
|
|
|
|
belhanda
|
|
January 18, 2018, 12:46:16 AM |
|
Her gün saçma sapan farklı bir başlık açılıyor. Bu forumu konu dışına çevirenler yüzünden forumdan soğudum. Hiç kimse en ufak analiz paylaşmadan bu tarz öngörülerde bulunuyor bu da Bitcointalk'ın güvenilirliğini ve ortamın kalitesini sorgulatıyor.
hocam post kasmak adına böyle başlıkların açılmasını artık normal olarak karşılıyorum. forumun 10da7si post kasmaya geliyor artık. bilgi kimsenin umrunda değil.
|
|
|
|
TheCarm
|
|
January 18, 2018, 10:52:10 AM |
|
Arkama yaslandım izliyorum bu tarz olaylara çok fazla takılmıyorum güvendiğim coinler yüzümü kara çıkarmadı şimdilik
|
|
|
|
polatcelil
Member
Activity: 322
Merit: 31
|
|
January 18, 2018, 11:01:40 AM |
|
Konudaki yorumların çoğunu okudum, arkadaşların dediği gibi gereksiz bir konu ve mesajlar yığını olmuş. her cümlenin özenle bilgi verilerek yazıldığı postlar azalıyor maalesef
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
January 18, 2018, 12:47:57 PM |
|
Balinalar küçük yatırımcıları terste bırakmaya bayılıyorlar malum keseleri daimi hızlı bir şekilde dolduruyorlar . Maalesef ki sadece yazılanlar tahminden öteye gidemiyor . Bir dalga olmadan yükseliş bekliyorum ben de . Keselerini sağlam bir şekilde doldurdular yine ..
|
|
|
|
|
barisbilgili
|
|
January 18, 2018, 02:02:21 PM |
|
Bu müziği çalan arkadaş nereye kayboldu acep. Kendi bitiş müziğini çalıp kayboldu buralardan. 2018 yılı tüm kripto paraların yılı olacak.
|
|
|
|
legaltrk
Member
Activity: 700
Merit: 56
|
|
January 18, 2018, 02:19:40 PM |
|
her zaman aynı terane. Kusura bakmayın ama bir borsadayız elbet iniş çıkışlar olacak bazen dipleri bazen zirveleri görücez. Her inişte yok altcoin bitti yok btc bitti vs vs demenin mantığı nedir yine yükselmeye başladı bugün çoğu coin. Bu durumda zarar eden insanlar sabızsız davranıp zararın ne neresinden dönersem kardır deyip yatırımını çekenlerdir. Çok şükür ben zararda değilim deli gibi karda da değilim ama normal şartlarda çok sabızsız olan ben şuan ciddi bir sabırla bekliyorum. Emin olun altcoinin battığı felan yok. asıl şimdi başlıyoruz.. Nacizane fikrim bu yönde Saygılarımla..
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
January 18, 2018, 03:24:36 PM |
|
Sen alt coinler bitti dediğinden beri ethereum zamanında 1500 doları gördü diğer coinler katlamalar yaptı ama şuanda normal seviyelere geri döndüler.Yani hiçbir şey bitmiş değil aksine yeni başlıyor =)
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
January 18, 2018, 03:36:28 PM |
|
O kadar iyi altcoin varken, tercih yapmak sizin elinizde. Neden bitsin altcoinler? Altyapılarına bakmayıp, analiz yapmayıp bunları söylemek mantıklı gelmiyor.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 18, 2018, 03:38:42 PM |
|
Piyasa toparlıyor. Belki bir düşüş dalgası daha gelir, ondan sonra düzelir her şey. Bu da bu konunun ne kadar gereksiz ve her düşüş evresinde böyle panik konuların açılmasının ne kadar fevri bir davranış olduğunun açık bir göstergesidir. Yeniden 700 milyar dolarlık hacimler görmek dileğiyle.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
January 18, 2018, 03:43:35 PM |
|
Nede güzel oluyor dump sonrası yükselişler. Hastayım düşüş zamanı adrenalin pompalamaya. Unutmayın ki her düşüş bir sonraki yükselişin habercisidir. Hemde öncekinden daha fazla yükselecektir emin olun. Btc bitti dönem altcoin devri..
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 18, 2018, 04:12:04 PM |
|
Çok buyuk bir düşüş trendinden sonra toparlanıyor piyasalar, ama hala çok yolu var 20 bin dolarlık coinim su an 8 bın dolar ediyor fena düştü ve kolay kolay eski halıne gelemez baktıkca keske stoploss yapaydım ediyorum
|
|
|
|
Coinredd
|
|
January 18, 2018, 07:42:36 PM |
|
1 hafta arayla kaçırmısın tahmini ama pek uzun sürmeyecek gibi bu düşüş biraz toprlanmalar başladı bakalım daha çok gerilecekmi altcoinler
|
|
|
|
|