hsyncl
|
|
March 05, 2018, 04:43:37 PM |
|
hala pump kovalayan kaldı mı ya
|
|
|
|
Baser
|
|
March 05, 2018, 06:35:03 PM |
|
Dibi görmeden ayaklarınızla dipten güç almadan yüzeye çıkmanız daha zordur. Dibi görmüş coinler tercih etmek sıranın zirve olacağının farkında olmaktır. Her zirvede de tam tersi bir tedirginlik oluyor bende. Bu yüzden pump kovalamak yerine yeterince dumplanmış coinleri bulup sıranın size gelmesini beklemek daha mantıklı.
|
|
|
|
anticrypto
Jr. Member
Activity: 105
Merit: 3
|
|
March 05, 2018, 06:56:09 PM |
|
tamamen mantıksız bir iş gereksiz bir iş şunda fiyatlar berbat kayıp edersiniz hermzn
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
March 05, 2018, 10:52:50 PM |
|
Mantıksız hocam bu piyasa tam anlamıyla kurtlar sofrası o yüzden pump kovalamayın.
|
|
|
|
noordeen
Newbie
Activity: 1
|
|
March 06, 2018, 06:06:13 PM |
|
Aslında bir kaç coin sürekli pumplanıyor. Örneğin neblio kademeli pump yiyor her hafta. Takip edilirse güzel profit yapılabilir. Ne desem bilmem kii
|
|
|
|
faaty
|
|
March 06, 2018, 06:53:00 PM |
|
kesinlikle pump kovalamamak lazım, pump gruplarının sürüklediği altcoinleri asla ve asla almamak lazım. Ancak boğa sezonunda pumplanan coinleri o dönemde almak ve yeterli kar görünce satmak lazım.
|
|
|
|
kadirmon
Member
Activity: 75
Merit: 10
|
|
March 07, 2018, 06:09:48 PM |
|
Çekirge bir sicrar 2 sicrar 3. De bir bakmissin elde ne var ne yok gitmiş. Stop loss koyup zamanında çıkmayı becermek zor iş.
|
|
|
|
aquaris19
Newbie
Activity: 16
|
|
March 07, 2018, 11:12:50 PM |
|
Pump uzaktan görüldüğü gibi cazip değil. Bir kaç haftadır 50.000+ kişiden oluşan pump grubunun söyledikleri coinleri izledim. Çoğu gerçekten ciddi bir şekilde kazandırdı, kendim girmeye karar verdim. 1-2 saniyede zaten %50-100 artmış coinlere girmek mantıksız. Muhtemelen grup sahibi yakın olduğu kişilere coin adını önceden söylüyor. Ben girdiğim 2 pump girişiminden zarar ettim.
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
March 08, 2018, 12:17:28 AM |
|
Pump gruplarını takip edin ama uzaktan. Çünkü, gerçekten paranızı riske atarsınız. Pump gruplarının hızlarına yetişilemiyor. Mesela benim elimde bir-iki coin patladı. Allahtan küçük meblağlar. Senelerce kalsa da fark etmez. Ben onların acısını zaten tek bir işlem ile çıkardım. Ben pump gruplarından tamamıyla çıktım. Bir dönem sinyal gruplarını ve twitter hesaplarını takip ettim. Coinleri belirli zaman dilimlerinde analiz ederek, kendime göre alım ve satım fiyatları belirledim ve bu şekilde de deneme işlemlerine başladım. Çok şükür bir kaza bela olmadı. Yobit ve Cryptopia üzerinde belirli aralıklarda hareket eden o kadar çok coin var ki... Yılbaşından bu yana tüm hareketleri izleyin, benim dediğim şekilde mutlaka kâr edersiniz. İllaki aynı gün en az %100 kazanç elde edeyim derseniz de, o zaman aldığınız coine pump grubu el atsın diye dua edin o zaman
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
March 08, 2018, 11:56:03 PM |
|
pump kovalamak oldukça riskli, bir gecede bütün paranızı bitirebilirsiniz hocam, o yüzden dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
|
|
|
|
tanatoid
Jr. Member
Activity: 157
Merit: 3
|
|
March 11, 2018, 10:21:32 PM |
|
Valla pump grupları genelde büyük risk taşıyor. İlla girilecekse bile grupların verdiği sinyalleri takip edip gerçekten dedikleri tutuyormu? pumpları ne kadar sürüyor ? dedikleri noktada mı bitiyor daha altında mı kalıyor? iyice analiz edilmeden girilmemeli onun yerine gidip loto oynayın daha mantıklı bana kalırsa pump kovalamak gereksiz onun yerinde dumplanmış diplerde olan altlardan toplayıp uzun vade gibi düşünmek daha mantıklı.
|
korona ♛ CROWN YOUR LIFE! ♛ Be always in control with the Korona Coin.
|
|
|
ercantalk
Jr. Member
Activity: 37
Merit: 1
|
|
March 12, 2018, 09:36:09 PM |
|
Pump ile önce x2 yaptım,ama pump yüzünden ana paranın %25i kaldı,sabit yerimde dursaydım en az x3 olmuştu
|
|
|
|
hekimogluburaketem
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
March 12, 2018, 10:54:42 PM |
|
mumkun olduğunca pump gruplarından uzak durulmalı. telegramda özellikle. Mantikli ve gercekci projeler arastirip bularak onlara uzun vadeli dusunerek yatirim yapmak daha mantikli.
|
|
|
|
iamugur
Member
Activity: 152
Merit: 12
|
|
March 13, 2018, 08:08:55 AM |
|
Pump ile önce x2 yaptım,ama pump yüzünden ana paranın %25i kaldı,sabit yerimde dursaydım en az x3 olmuştu Piyasanın sorunu bu zaten. Bununla ilgili güzel bir grafik vardı, uzun süre hodl yapanla al-sat yapanı gösteren. Hodl kazandırır
|
I'm interesting all Turkish translations for bounty programs. Give me your original text and get your Turkish translation. | Contact: celik.play@gmail.com
|
|
|
ercantalk
Jr. Member
Activity: 37
|
|
March 13, 2018, 08:17:06 AM |
|
Pump ile önce x2 yaptım,ama pump yüzünden ana paranın %25i kaldı,sabit yerimde dursaydım en az x3 olmuştu Piyasanın sorunu bu zaten. Bununla ilgili güzel bir grafik vardı, uzun süre hodl yapanla al-sat yapanı gösteren. Hodl kazandırır aynen artık kendime hedef koydum,2018 sonuna kadar hodl,yılsonunda bir değerlendirme yapacağım.
|
|
|
|
iamugur
Member
Activity: 152
Merit: 12
|
|
March 13, 2018, 08:19:20 AM |
|
Pump ile önce x2 yaptım,ama pump yüzünden ana paranın %25i kaldı,sabit yerimde dursaydım en az x3 olmuştu Piyasanın sorunu bu zaten. Bununla ilgili güzel bir grafik vardı, uzun süre hodl yapanla al-sat yapanı gösteren. Hodl kazandırır aynen artık kendime hedef koydum,2018 sonuna kadar hodl,yılsonunda bir değerlendirme yapacağım. Evet pozisyonları koru bence de. Umarım gönlümüzce olur
|
I'm interesting all Turkish translations for bounty programs. Give me your original text and get your Turkish translation. | Contact: celik.play@gmail.com
|
|
|
dedolee
Newbie
Activity: 189
|
|
March 13, 2018, 09:13:18 AM |
|
selamlar, arkadaşlar bence pump olayına ne kadar uzak kalırsanız o kadar iyidir. Kendimden biliyorum kaybetmişliğim çoktur. Admin önceden alıyor ve sonra diyor hadi alın şu coini. Ne kadar zekice bir hareket. Gelmeyin bu tür oyunlara arkadaşlar.
|
|
|
|
sinandd
Jr. Member
Activity: 112
|
|
May 02, 2018, 07:18:54 PM |
|
Erken giren karli cikiyor gerek yok silkelenmeye
|
XCT CLUB | xCrypt - Blockchain Ecosystem ▰▰▰ ▲▼ PRE - ICO Sale is Live! ▲▼ ▰▰▰
|
|
|
tortumtrak
Jr. Member
Activity: 336
|
|
May 02, 2018, 07:34:16 PM |
|
pump olan coinin grafiğini birer üçer beşer dakikalık grafiğine bakarsınız genellikle pik yapıp düşüp destek gördüğü seviyelerden tekrar yükseldiğini görürsünüz. eğer o anlarda girebilirseniz muhtemelen zarara uğramazsınız fakat dikkatli olmak gerekir hali hazırda pumplanan coin fiyatlar çok oynak riski alabilirseniz güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
|
|
|
|
zkndmrhn
Newbie
Activity: 39
|
|
May 02, 2018, 08:14:41 PM |
|
Terste kalma durumu olabilir. Herşeyden önce 2 kere düşünmek gerekiyor bir işi yaparken. Yoksa sonu hüsran oluyor
|
|
|
|
|