ht_turk
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
July 07, 2018, 09:41:31 PM |
|
Eminim akli basinda bir insan kesinlikle turk dizilerini tercih etmez bir cogu yabancilarin uyarlamasi ki olmuyor bosuna uyarliyorlar bir cogu da bos. Yabanci diziler her turlu daha iyi.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
tayvaya
Newbie
Activity: 89
Merit: 0
|
|
July 08, 2018, 08:10:38 AM |
|
Türk dizileri çok boş, sürekli kendini tekrar eden yapılar bitip yeniden başlıyor bunların yerine yabancı dizileri tercih ederim.
|
|
|
|
necafff
Newbie
Activity: 56
|
|
July 14, 2018, 01:01:51 AM |
|
tamamıyla gereksiz, aynı basma kalıp senaryolar, klişe sonlar olarak bakıyorum. özgün ve kaliteli olanlara da zaten tahammül edilmiyor.
|
|
|
|
mercinek344
Newbie
Activity: 97
|
|
July 14, 2018, 11:28:47 AM |
|
Çöp coinler gibi arada bir güzel dizi oluyor yeşil deniz gibi ama genelde izleyici çekmek için saçma sapan konular seçiliyor
|
|
|
|
cesuralp32
Newbie
Activity: 81
|
|
July 14, 2018, 03:43:44 PM |
|
gereksiz uzun olduklarını zaten söylemeye gerek yok. bütçeler azaldıkça nerden kısacaklarını şaşırmış bir dünya yapımcı türedi. sürekli reklam ve kalitesiz kast. senaryoyu saymıyorum bile.
|
|
|
|
600rr
Newbie
Activity: 168
|
|
July 14, 2018, 07:01:22 PM |
|
Yaz sezonu dizilerinde ki klasigi biliyoruz artik zengin erkek ve calisani olan fakir kiz bu alisilmisligin disina cikmamiz gerekiyor. Gerci yaz donemi disinda da duzgun diziler cikmiyor.
|
|
|
|
Rdu
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 1
|
|
July 14, 2018, 08:02:28 PM |
|
Türk dizilerini izlememek için kadar çok sebep var ki. Mesela genelde bölümün çoğu müzikle geçmiş görüntülerle vs gereksiz yere uzatılıyor, ayrıca bilim kurgudan çok çok uzak konular genelde kadın erkek ilişkisi ve entrikalar üzerine kurulu. Genelde dizileri de eve kapanan insanlar izliyor. Tamamen zaman kaybı kısacası
|
SOVREN ───── Trade. Pay. Borrow. Play. Blockchain Innovation for Securities Markets [ https://sovren.app/ ]
|
|
|
lettucebee
|
|
July 14, 2018, 08:33:27 PM |
|
Dünyada bu kadar gereksiz başka yapımlar olamaz. Alkol ve sigara gösterilmeyip kadına şiddet ve tecavüzün malesef gösterildiği yegane saçma sapan oluşum. Böyle saçmalık görmedim ben.
|
|
|
|
laytattt
Newbie
Activity: 14
|
|
July 14, 2018, 09:57:37 PM |
|
çok kaliteli yapımlar çıkıyor aralarından fakat kimi zaman rtük kimi zaman siyaset dizierin önünü kesiyor.
|
|
|
|
bzk01
Newbie
Activity: 57
|
|
July 15, 2018, 06:06:14 AM |
|
dizinin süresini uzatmak için okadar boş sahne cekıyorlarki insan yeter artık deyip baska kanala gecıyor.
|
|
|
|
pesos
Newbie
Activity: 30
|
|
July 15, 2018, 06:45:07 AM |
|
Türk dizisi televizyonda çıktığı zaman gereksiz uzatılmaları gerekiyor. Bir dizi 1.5 saat ve reklamlarla birlikte 2.5 saatte bitiyor. Lakin televizyonda değil de internet dizisi olduğu zaman tadına doyum olmuyor. Sezonlarca yapmıyorlar ki bu sayede tadı damağımızda kalıyor. Yabancı diziler uzun olsa bile çoğu dizide ilk sezon ile 5. sezon arasında bağlantı oluyor ona göre hareket ediyorlar. Belli bir bağlantıdan kopmuyorlar ve insana bir şeyler katıyor gibi hissediyorum ben.
|
|
|
|
Fittinya12
Jr. Member
Activity: 138
Merit: 2
|
|
July 15, 2018, 01:04:49 PM |
|
Daha geçen gün ünlü bir oyuncunun postunu izlemiştim. Diyordu ki dizilerde neden alkol ve sigarayı göstermiyoruz ? Çünkü insanlar bunlardan etkileniyor ,gayet mantıklı.Peki neden hep dizilerde kadına şiddet görüyoruz, neden dizilerin konusu hep kadına tecavüz , şevk uyandırma oluyor , neden dizinin başrolündeki adam kadına tecavüz edip, kadını dövüp kahraman oluyor ? İşte bu çok yanlış demişti. Tespit gibi tespit.. Özeti bu. Türk dizilerinde iş yok.
|
|
|
|
Koioss
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
July 15, 2018, 02:43:53 PM |
|
Türk dizileri gerçekten çok çok uzun. Bütün akşam bir dizinin başında oturmaktan insan sıkılıyor. Bizim dizilerin reklamında bir bölüm yabancı dizi izleniyor neredeyse Her sezon bir tane kaliteli dizi çıkıyor ama bence. Onu da bölümden sonra internetten izlemeyi tercih ediyorum.
|
|
|
|
reddolphin
Newbie
Activity: 210
|
|
July 15, 2018, 10:52:54 PM |
|
yaz geldi yine zengin oğlan fakir kız dizileri türedi.yani hala izleyen var ki bunlar inatla hala aynı senaryo dizi yapıyorlar.söylenecek söz yok..
|
|
|
|
concons31
Newbie
Activity: 85
|
|
July 17, 2018, 10:45:59 AM |
|
Türk dizileri insanları sapıklaştırıyor , bundan ilerisi yok kardeşim. Bir tanesini bile izlemiyorum . Şu sıfırbir dizisine özenip sokaklarda artistlik yapıp dayak yiyip oturan o kadar saf kardeşimiz varki..
|
|
|
|
cryptoTT
Newbie
Activity: 20
|
|
July 17, 2018, 12:22:37 PM |
|
Halk ne istiyorsa ona göre iş yapılıyor. Eğer bizler izlememis olsak hemen kalkar ve yerine daha kaliteli diziler gelir. Toplumuzun kalitesi ve istediğine göre çıkan diziler hepsi de. Maalesef çok kötü ve iğrenç diziler ortaya çıkıyor ve aşırı uzun.
|
|
|
|
oneaboveall39
Newbie
Activity: 30
|
|
July 17, 2018, 03:27:25 PM |
|
Türk dizilerinin büyük çoğunluğu zaman kaybından başka birşey değil diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Rammstein35
Newbie
Activity: 29
|
|
July 17, 2018, 03:29:33 PM |
|
Yabancı dizi izliyorum. Türk dizileri çok boş geliyor bana.
|
|
|
|
karaleke
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
July 17, 2018, 04:14:38 PM |
|
Türk dizileri ne kadar iyi başlasa da bir yerden sonra aynı senaryoları devamlı çevirdikleri için sıkıyorlar. O yüzden dizi izleyecek olursam yabancı dizileri izliyorum.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
jeton
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
July 20, 2018, 08:59:12 AM |
|
50 dakika sürecek tadı tamağınızda kalacak kadar kaliteli bir yapım görecekmiyiz bilemiyorum. İnternet platformu için yapılan diziler daha kaliteli ve süreleride gayet makul.
|
|
|
|
|