Bitcoin Forum
October 26, 2021, 03:27:17 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Same GPU,same bios but different hash on Ethos/Windows. Pls help me!!!  (Read 94 times)
Kornbluth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 11, 2018, 10:36:56 AM
 #1

Asus rx 470 mining edition on windows claymore 10.2 hashrate 29.3 Mhs.

start.bat

Quote
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

 -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.worker1 -epsw x -mode 1 -ftime 10 -mport -3333 -dcri 5 -mport 0 -tt 62 -dcri 5 -cvddc 800,800,800,800,800,800,800,800 -cclock 1100,1100,1100,1100,1100,1100,1100,1100 -mclock 2040,2040,2040,2040,2040,2040,2040,2040 -mvddc 800,800,800,800,800,800,800,800

Same gpu, same bios, same setting (i think) on ethos 28.2 Mhs

local.conf

Quote
globalminer claymore
maxgputemp 85
stratumproxy enabled
proxywallet xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
proxypool1 eu1.ethermine.org:4444
proxypool2 us1.ethermine.org:4444
flags --cl-global-work 8192 --farm-recheck 200
globalfan 75
autoreboot 1
globalcore 1100
globalmem 2040
vlt d950ae 800 800 800 800 800 800 800 800
custompanel xxxxxxxxxxxx

what am I doing wrong Huh
1635262037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635262037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635262037
Reply with quote  #2

1635262037
Report to moderator
1635262037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635262037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635262037
Reply with quote  #2

1635262037
Report to moderator
1635262037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635262037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635262037
Reply with quote  #2

1635262037
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1635262037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635262037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635262037
Reply with quote  #2

1635262037
Report to moderator
1635262037
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635262037

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635262037
Reply with quote  #2

1635262037
Report to moderator
0xcosmos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 594
Merit: 110


View Profile
January 11, 2018, 06:56:59 PM
 #2

its just a difference of hashrate between different os
you will need to fine tune card in ethos to get those hashrate
but i will still suggest to stick with windows
yarustr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 2


View Profile
January 28, 2018, 03:03:21 AM
 #3

Windows or linux they will produce same hashrate. Linux will be more stable. You just need to make correct settings. ccminer has intensity settings. If you do not set it it will get default value . But to get max hash you should increase it .

Ethos actually is pretty stable for mining.

Now there is a tool for auto overclock testing/tuning check:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2831674.0

https://github.com/yarustr/autotuning
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!