Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
August 26, 2014, 10:52:18 PM |
|
PTC, en rahat ve kolay Scam sitelerden, denemenize, harcadığınz vakite değmez.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
August 26, 2014, 11:47:24 PM |
|
click2dad a sabahtan beri ödeme bile yapamıyorum btc ile
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
August 27, 2014, 10:01:58 AM |
|
coin2dad 3m üzeri bakiye olan hesapları alabilirim btc adresiniz bakiye kullanıcı bilgilerini msj atarsanız geri dönüş yaparım.
|
|
|
|
jackjones53
|
|
August 27, 2014, 10:56:12 AM |
|
coin2dad 3m üzeri bakiye olan hesapları alabilirim btc adresiniz bakiye kullanıcı bilgilerini msj atarsanız geri dönüş yaparım.
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
August 27, 2014, 11:17:37 AM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam.
|
|
|
|
jackjones53
|
|
August 27, 2014, 11:46:15 AM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. tmmdır hocam anladım smdı
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 27, 2014, 11:51:52 AM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. siz siteye niye yükleme yapmak istiyorsunuz acaba
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
August 27, 2014, 11:55:48 AM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. siz siteye niye yükleme yapmak istiyorsunuz acaba reklam vericem onun için
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 27, 2014, 12:09:35 PM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. siz siteye niye yükleme yapmak istiyorsunuz acaba reklam vericem onun için benim 6 küsür mbtc lik bakiyem var çekim emri verdim ama 1 ay oldu nerdeyse ilkinin üzerinden daha bekliyorum sana ne kdr lazımsa birebir verebilirim sen hesabın tamammını mı istiyorsun yoksa hesaptan hesaba nakil yada öyle birşey varmı
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
August 27, 2014, 12:42:01 PM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. siz siteye niye yükleme yapmak istiyorsunuz acaba reklam vericem onun için benim 6 küsür mbtc lik bakiyem var çekim emri verdim ama 1 ay oldu nerdeyse ilkinin üzerinden daha bekliyorum sana ne kdr lazımsa birebir verebilirim sen hesabın tamammını mı istiyorsun yoksa hesaptan hesaba nakil yada öyle birşey varmı pm attım başka arkadaşlarda varsa pm ile iletişime geçebilirler burayı meşgul etmeyelim.
|
|
|
|
deblue
Legendary
|
|
September 01, 2014, 08:27:43 AM |
|
|
|
|
|
ferman
Full Member
Activity: 238
Merit: 100
Sanırım BAN 11 Nisan'a uzadı...
|
|
September 09, 2014, 09:56:04 PM |
|
geçte olsa ödeme yapıyor demekki talep olduguna göre o yüzden değil ben siteye yükleme yapamıyorum zaten aynı miktardan alıcam. siz siteye niye yükleme yapmak istiyorsunuz acaba reklam vericem onun için benim 6 küsür mbtc lik bakiyem var çekim emri verdim ama 1 ay oldu nerdeyse ilkinin üzerinden daha bekliyorum sana ne kdr lazımsa birebir verebilirim sen hesabın tamammını mı istiyorsun yoksa hesaptan hesaba nakil yada öyle birşey varmı pm attım başka arkadaşlarda varsa pm ile iletişime geçebilirler burayı meşgul etmeyelim. bende pm attım saygılar 4 mbtc birikmiş bişiler var benim de hesapta
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
September 10, 2014, 10:27:50 AM |
|
İngilizcem olmadığı için beceremiyorum, lütfen biri detaylı anlatabilir mi?
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
September 10, 2014, 12:55:13 PM |
|
İngilizce olmadan bitcoin işine girmekte baya zordur heralde Benim ingilizcem olmasa 3 kuruş kazanamazdım sanırım şu işten
|
|
|
|
wallet
Full Member
LIVENpay.io
|
|
September 10, 2014, 01:03:43 PM |
|
İngilizce olmadan bitcoin işine girmekte baya zordur heralde Benim ingilizcem olmasa 3 kuruş kazanamazdım sanırım şu işten Ukalalık yapacağına foruma bir katkıda bulun, zaten diğer konulardaki yorumlarından 3 kuruş kazanamadığın ortada.
|
|
|
|
Professor James Moriarty
aka TheTortoise
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
|
|
September 10, 2014, 01:10:54 PM |
|
Naptın türkçe forumlarda ki yazılarımı mı incelemeye çalıştın yoksa ingilizce forumda ki yazılarımı google translate ile çevirmeye mi çalıştın Burada hakaret etmek istemem ama önce bir insanın niyeti olarak ne kastettiğine bakmak lazım , belki de karşında ki kişi 'helal be benim ingilizcem olmasa 3 kuruş kazanamazdım adamın ingilizcesi yok uğraşıyor burada' şeklinde? Önce odun gibi okumak yerine anlamaya çalışmak lazım.
|
|
|
|
wallet
Full Member
LIVENpay.io
|
|
September 10, 2014, 01:20:37 PM |
|
Hakaret etsene bekliyorum
|
|
|
|
mgoksuzoglu
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
November 22, 2014, 12:57:41 PM |
|
merhaba ben bu bitcoinde çok yeniyim. şöyle iyice bir araştırdım daha önce de çok duymuştum ama tembelliğimden iyice araştırmamıştım ve anlamamıştım. şimdi genel şeyleri biliyorum. fakat pratikte çok eksiğim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. bitcoine ben çok olumlu bakıyorum bir devrim niteliğinde benim için. bankalardan nefret ediyorum zaten bu da beni bu zamanlarda bitcoine iyice itti. neyse tabiki de bitcoine önce para kazanmak amacıyla araştırdım ve anladım ki bitcoin üretmek artık çok çok zormuş. tamam bundan vazgeçtim. ben al-sat yapmak istiyorum. mesela litecoin satın alıp bunu btcye çevirip satmak gibi ya da türkiyede bir btc 360 dolarken rusyada bir btc 300dolar falan oluyorsa (ki bilmiyorum öyle bir şey oluyor mu) rusyadan alıp türkiyeden satmak istiyorum. bunlar mümkün mü nasıl yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler not: öğrenciyim, bitcoin litecoin bilmemne coin piyasalarını bilgisayardan olmasa da telefonumdan her an takip edebilecek derecede işsizim. bir de ios uygulaması önerirseniz çok iyi olur
|
|
|
|
n3cd3t
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
March 09, 2015, 12:19:47 AM Last edit: March 09, 2015, 12:22:47 AM by Eal F. Skillz |
|
|
|
|
|
aliser
|
|
March 19, 2015, 06:38:37 AM |
|
Merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim site sanal olarak bitcoin üretiyor. Giriş yapan herkese 100 gold bonus veriyorlar. Aynı zamanda kendi bitcoinlerinizle yatırım yaparak kazancınızı katlayabiliyorsunuz. Referral sistemi de mevcut. Sizin linkinizle üye olan kişiler siteye yatırım yaptığında yatırmış olduğu miktarın %10'unu size bonus olarak veriyorlar. Bence oldukça iyi bir rakam. Ben yatırım yapmış durumdayım ödememi aldığımda buraya yazarım. Siteye kaydolduktan sonra 100 goldunuzla en düşük cihazı alarak bitcoin üretmeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda günlük 0.1-10 gold arası da bonus veriyorlar. Her gün girip alırsanız 2 3 hafta gibi bir süre içerisinde bir cihaz daha alabilirsiniz. Aynı zamanda yatırım yapanlara özel 3 yeni oyun da var. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. Kayıt linki aşağıdadır. Herkese iyi kazançlar http://www.bitfutureco.in/?ref=18%100 ponzi ama hem destek olmak hem de belki ilk olduğumuz için kaymağını yeriz diye düşünerek kayıt oldum bakalım. Ama geleceği şimdiden belli
|
|
|
|
|