bmxakias
|
|
May 08, 2018, 01:47:00 AM |
|
Και η Ν26 λειτουργει κανονικα ακομη
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
May 08, 2018, 10:49:46 AM |
|
Την επιλογη να δημιουργιας λογαριασμου στο gdax coinbase και αντιστοιχη συνεργασια με revolut την εχει δοκιμασει καποιος;
εγω μολις εκανα και εστειλα ενα μικρο ποσο απο revolut προς εκει και αναμενω αν θα παει
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
May 08, 2018, 11:14:11 AM |
|
Την επιλογη να δημιουργιας λογαριασμου στο gdax coinbase και αντιστοιχη συνεργασια με revolut την εχει δοκιμασει καποιος;
εγω μολις εκανα και εστειλα ενα μικρο ποσο απο revolut προς εκει και αναμενω αν θα παει
ενδιαφέρον ακούγετε. Για ενημέρωσε μας αν δουλέψει.
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
May 08, 2018, 02:55:57 PM |
|
θα παραγγείλω αυτές τις ημέρες μία κάρτα για ρεβολουτ για ένα φίλο θα ενημερώσω αν ζητηθεί χρήμα...
Μεχρι 20/04 ηταν free, πλεον κοστιζει 6 ή 12 ευρω επιβεβαιωνω... εμενα μου εβγαλε 20 ή 6 ή δωρεαν υπο την προυποθεση της επιλογης της premium συνδρομης update επι του συγκεκριμενου θεματος μολις ελαβα μαιλ για την δυνατοτητα παραγγελιας δωρεαν καρτας εφοσον γινει η παραγγελια μεχρι τις 13/5 δε γνωριζω αν βεβαια ειναι ειδικη προσφορα μονο για τον συγκεκριμενο λογαριασμο
|
|
|
|
krk
Newbie
Activity: 38
Merit: 0
|
|
May 10, 2018, 08:12:31 AM |
|
για να δεις iban θα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα ταυτόποίησης πρώτα. Μετά σου δίνουν μια προσωρινή iban ώστε να στείλεις ένα μικρό ποσό ας πούμε 2 ευρώ για να σε ταυτοποιήσουν και μετά σου δίνουν την ατομική iban σου.
|
|
|
|
longlivecapitalism
Member
Activity: 966
Merit: 31
|
|
May 11, 2018, 12:15:51 AM |
|
για να δεις iban θα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα ταυτόποίησης πρώτα. Μετά σου δίνουν μια προσωρινή iban ώστε να στείλεις ένα μικρό ποσό ας πούμε 2 ευρώ για να σε ταυτοποιήσουν και μετά σου δίνουν την ατομική iban σου.
Για το IBAN ποιας ηλεκτρονικής "τράπεζας" μιλάμε;
|
|
|
|
bmxakias
|
|
May 11, 2018, 12:56:08 AM |
|
Για το IBAN ποιας ηλεκτρονικής "τράπεζας" μιλάμε; Revolut IBAN: Revolut Bank London N26 IBAN: N26 Bank Berlin Germany Leupay IBAN: INTERCARD FINANCE AD Sofia Bulgaria Σε όλες σου ανοίγουν προσωπικό λογαριασμό στο όνομα σου με δικό σου IABN, σου στέλνουν κάρτα visa η MasterCard για να εχεις άμεση πρόσβαση στα χρηματα σου απο παντου και μέσω εφαρμογής στις 2 τελευταίες μπορεις να εκτελέσεις και εμβασματα κανονικα χωρίς χρέωση όπου αλλου θες.
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
May 11, 2018, 02:58:16 PM |
|
ενδιαφέρον ακούγετε. Για ενημέρωσε μας αν δουλέψει. ο παραπανω ενναλακτικος τροπος δουλευει επιτυχως εστειλα και ελαβα αντιστοιχα καποια μικρα ποσα για τεστ
|
|
|
|
longlivecapitalism
Member
Activity: 966
Merit: 31
|
|
May 12, 2018, 02:52:17 PM |
|
Για το IBAN ποιας ηλεκτρονικής "τράπεζας" μιλάμε; Revolut IBAN: Revolut Bank London N26 IBAN: N26 Bank Berlin Germany Leupay IBAN: INTERCARD FINANCE AD Sofia Bulgaria Σε όλες σου ανοίγουν προσωπικό λογαριασμό στο όνομα σου με δικό σου IABN, σου στέλνουν κάρτα visa η MasterCard για να εχεις άμεση πρόσβαση στα χρηματα σου απο παντου και μέσω εφαρμογής στις 2 τελευταίες μπορεις να εκτελέσεις και εμβασματα κανονικα χωρίς χρέωση όπου αλλου θες. Στην Ν26 δεν έγινε έτσι ακριβώς η διαδικασία. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα ενημερωθεί για προσωρινό ΙΒΑΝ. Ακόμα και την κάρτα μου την έστειλαν δωρεάν χωρίς να έχω στείλει ένα ευρώ στον λογαριασμό. Και μάλιστα μου την ξαναέστειλαν δωρεάν γιατί είχε γίνει ένα μπέρδεμα με τη διεύθυνσή μου.
|
|
|
|
romal51
Newbie
Activity: 6
|
|
May 14, 2018, 09:12:31 AM |
|
Ακριβως ιδια περιπτωση κι εγω με τον longlivecapitalism. Χωρις αρχικη καταθεση και με δωρεαν αποστολη καρτας για δευτερη φορα αφου την πρωτη δεν την ελαβα. Εν τω μεταξυ, αφμ δεν εχω δωσει ακομα.
|
|
|
|
enallaxisbiz
Newbie
Activity: 68
|
|
May 14, 2018, 01:30:07 PM |
|
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σαν νέος χρήστης, όταν στέλνετε φ/α της ταυτότητας πέρνετε κάποια προφύλαξη π.χ. υδατογραφημα για να μην μπορούν να την αντιγράψουν, ενδιαφέρομαι να ανοίξω λογαριασμό στην n26
Ευχαριστώ!
|
|
|
|
romal51
Newbie
Activity: 6
|
|
May 15, 2018, 09:12:14 AM |
|
Αν θυμαμαι καλα,μεσω της διαδικασιας,βγαζεις φωτο απ το κινητο την ταυτοτητα και στελνεται αυτοματα για επικαιροποιηση.
|
|
|
|
Aegean Skipper
|
|
May 15, 2018, 09:49:23 AM |
|
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σαν νέος χρήστης, όταν στέλνετε φ/α της ταυτότητας πέρνετε κάποια προφύλαξη π.χ. υδατογραφημα για να μην μπορούν να την αντιγράψουν, ενδιαφέρομαι να ανοίξω λογαριασμό στην n26
Ευχαριστώ!
Εμένα μου ζήτησαν αποκλειστικά διαβατήριο και κάναμε και βιντεο κληση παραλληλα Δε γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
May 18, 2018, 11:57:56 AM |
|
Σήμερα η Revolut έκανε ένα tweet ότι έχει κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσει την επόμενη βδομάδα για τα cryptos https://twitter.com/RevolutApp/status/997419386842566656αν δεν βάλει τουλάχιστον deposit να γίνει κάπως χρήσιμο το app απλά δεν έχει καμία αξία κάποιος να αγοράζει IOU εκτός αν θέλει να τζογάρει με αέρα.
|
|
|
|
Naida_BR
Member
Activity: 980
Merit: 62
|
|
June 17, 2018, 08:47:39 PM |
|
έχουμε κάποιο Update για N26 και tax ID?
είναι απαραίτητο πλέον για να ανοίξεις λογαριασμό;
|
|
|
|
bmxakias
|
|
June 17, 2018, 10:01:22 PM |
|
έχουμε κάποιο Update για N26 και tax ID?
είναι απαραίτητο πλέον για να ανοίξεις λογαριασμό;
Οχι ακομη
|
|
|
|
Naida_BR
Member
Activity: 980
Merit: 62
|
|
June 21, 2018, 09:29:41 PM |
|
Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για Ν26. Αυτή τη στιγμή περιμένω να έρθει η κάρτα.
Μπορώ να κάνω στείλω λεφτά στον λογαριασμό και να τα τραβήξω, αμέσως μόλις γίνει η ενεργοποίηση ή χρειάζεται να ακολουθηθεί άλλη διαδικασία;
Επίσης, από ΑΤΜ ποιας τράπεζας μπορώ να κάνω ανάληψη ώστε να έχω 0 fees;
|
|
|
|
cryptosize
|
|
August 01, 2018, 06:36:18 PM |
|
Revolut και ξερό ψωμί παιδιά για fiat!
Οι «ελληνικές» τράπεζες (Alpha, Πειραιώς) ήδη ανακοίνωσαν χαράτσι €6 για κάθε ανανέωση κάρτας, συν η Πειραιώς που άρχισε να χρεώνει €1 ανά συναλλαγή εκτός ευρώ. Μακριά (όσο περισσότερο γίνεται, γιατί έχουμε και 10% αφορολόγητο να καλύψουμε)!
|
|
|
|
cryptosize
|
|
August 01, 2018, 06:37:25 PM |
|
Πλέων έχω πρόβλημα με revolut δεν δέχεται ευρό από kraken με sepa .... Τι κάνουμε τώρα ?? Δοκίμασες Coinbase;
|
|
|
|
bmxakias
|
|
August 01, 2018, 08:07:40 PM |
|
Απο bitstamp που δοκίμασα, δέχεται κανονικα
|
|