murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
January 17, 2018, 08:21:01 PM |
|
gerçekten bizim millet para yedirmeyi çok seviyor kardeşim bazı şeylerde alamet olur maalesef e dinarda birçoğu gibi bizde dolandırıldık artık gözümüz açıldı ben yedirmeyi sevenlerden biriydim
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
Haymac
|
|
January 17, 2018, 08:29:58 PM |
|
ponzinin batması çok normal değilmi ? her yer herkes ponzi diye bağırırken yatırım yapanın aklı yoktur.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 17, 2018, 08:36:03 PM |
|
BU tur dolandiricilara para yediren beyinsizleri zaten hic bir zaman anlamadim. Ben PONZI yim, ben piramitim bas bas bagiriyordu zaten baslangicindan beri
Adamlar herhangi bir coini o süreçte elinde tutsa daha fazla lara kazanırdı. Ama yok faiz sistemi böyle insanlarin cok hosuna gidiyor garanti para . Alın size garanti para.
|
|
|
|
numan8114
|
|
January 17, 2018, 08:37:27 PM |
|
Herkes bas bas bağırıyordu sistem çökecek diye.
|
|
|
|
inanc
Member
Activity: 113
Merit: 10
|
|
January 17, 2018, 08:44:35 PM Last edit: January 19, 2018, 03:52:37 PM by inanc |
|
ponzi olduklarını kendileri de itiraf ediyorlardı.saadet zıncırı ne beklıyorlardı ki enınde sonunda batacak
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
January 17, 2018, 08:45:26 PM |
|
Sahsen pek guvenmedigim bir sistem. ICO olarakta ayni sisteme yakin isleyen bazi projeler var bakalim yatirimcilarin tavri nasil olacak BCC'nin durumundan sonra.
|
|
|
|
izmirligencforvet
|
|
January 17, 2018, 08:47:39 PM |
|
ponzilerin genel sonucu batmasıdır. sıra çiftlik bankada gelecek hazır olun arkadaşlar. burda bas bas bağırdık ponzi bu girmeyin diye .
|
|
|
|
aragom
|
|
January 17, 2018, 08:49:50 PM |
|
BitConnect (BCC) bati piyasa nasil etkilenir sizce zaten bu coin saadet zincirinden ibaretti beklenen bir olay di , kisisel bir coin oldugu soyleniyordu ama ayni anda gozlerimizin onunde bir coin batis provasi var https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/ponzi olduklarını kendileri de itiraf ediyorlardı. her ponzi gibi maksimum noktada bitirdiler. hala alım yapan insanlar görüyorum. ne düşünüyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum. araştırmadan coine girenlere çok iyi bir ders oldu
|
|
|
|
SiiGLe
Full Member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
|
|
January 17, 2018, 09:27:59 PM |
|
Bu forumda bitconnect hakkında dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlar vardı nasıl bu kadar öngörülü olabiliyorlar bilmiyorum ama bu haber gelince ilk o geldi aklıma valla helal olsun
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
January 17, 2018, 09:50:11 PM |
|
Bu forumda bitconnect hakkında dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlar vardı nasıl bu kadar öngörülü olabiliyorlar bilmiyorum ama bu haber gelince ilk o geldi aklıma valla helal olsun
öngörülü olmaya gerek yok hocam. sistem direk ponziydi. ref sistemi falan vardı. bariz olarak ben ponziyim diye bağırıyordu. giren arakdaşlara geçmiş olsun demekten başka bi şey yapamayız.
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
January 17, 2018, 09:51:52 PM |
|
görünce yatırım yapmayı düşünmüştüm bcc'nin yükselişinden dolayı. sonra biraz hesap kitap yapınca BEN PONZİYİM diye bağırdı. dedim uzak durmak lazım.
|
|
|
|
iranli_tacir
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
January 17, 2018, 10:00:41 PM |
|
Bu tip ponzi şemalarına ya da saadet zinciri diyeyim, yüksek kar hırsıyla giriliyor, o kar hırsı insanın gözünü boyuyor yiyip bitiriyor insanı.
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
January 18, 2018, 12:02:48 AM |
|
Herkesin kendi seçimi, parasını bu tür sistemlere emanet edenlerin sistemi ve riski bilmediğini düşünmüyorum artık, bilgiye ulaşmak çok kolay 2 dakika araştırsa zaten anlar ne mal olduğunu bile bile lades yani.
|
|
|
|
vuanhtuanfpt
|
|
January 18, 2018, 12:04:45 AM |
|
Bitcoin kraliçesi battıysa biz bu alemden ufak ufak çekilelim. Ustaların hali nice olmuş.10.000 dolar büyük para. Ben kafayı yerdim vallahi. Ponzinin sonu budur. Kimse kendini akıllı sanmasın.
|
|
|
|
belhanda
|
|
January 18, 2018, 12:45:29 AM |
|
giren arkadaşlara geçmiş olsun. sanırım bi arkadaş bu sisteme girmişti türkçe forumda başlığını gördüğümü hatırlıyorum. herkes uyarmıştı onu. yazık oldu. geçmiş olsun.
|
|
|
|
bitcointr01
|
|
January 18, 2018, 03:41:28 AM |
|
Parası kalanlara geçmiş olsun öncelikle, ama şöyle bir durum var ponzi diye resmen bağırdılar. Eğer bile bile giriyorsan yapacak bir şey yok.
|
|
|
|
Atabey
Full Member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
|
|
January 18, 2018, 03:49:30 AM |
|
Bitconnect X Diye bışeyler çıkacak bazı kanallarda öyleşeyler okudum ama bakalım ne olacak.
|
|
|
|
lemonyak
|
|
January 18, 2018, 03:51:20 AM |
|
400 $ ile 30 $ arasında fazla fark yok. Battı demeyin siz ona
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
January 18, 2018, 04:42:33 AM |
|
Aynı mantık yada benzer amntık diyeyim Turcoin muhabbeti var aman dikkat edelim. Gerçi bu forumdan tokatlanacak zor çıkar en azından bu tip bir organizasyonda. Yinede dikkat.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
January 18, 2018, 06:25:11 AM |
|
Şu coinin ceosunun youtube videolarına denk geldim. Nedense direk aklıma ponzi geldi. Adam çıkmış sahneye bas bas bağırıyor. Zaten elle tutulur bir projesi olmadan bu kadar katlamasından herkes şüphelenmeliydi diye düşünüyorum. Umarım herkes en az zararla kendisini kurtarır.
|
|
|
|
|