Bknz. Doğal Seleksiyon.. Hodl u kaldıramayanlar silkelendikten sonra bu buhran havası değişecektir. Para akışı kesilmediği sürece böyle olmuştur. Dönem dönem 10 tl ye alıyorum 5 e düştü 2 ay hold oldum 4 e düştü aha bu bitecek satayım 3 den dediğiniz ne coin varsa 20 olunca bunlar yaşanmamış gibi 50 olacak ya bu dur geri alayım diyerek 30 dan alınıyor. Sonra aynı döngü 20-15-10 :/ Sonra zarardayım! 2017 başı coin fiyatlarına bakıyorum 2018 başındaki %80 düşüşe bakıyorum... Nasıl zarardasınız anlamıyorum ...
2. olarak o ytd diyenlere de ayrıca kılım! Tweetini atıyor paşam ardına ekliyor YTD... Fiyat bir fırlıyor! Ben demiştim araştırıp girmediniz ahuahauahha! Lan Zaten gözün kapalı 50 coin alsan 3-4 aylık süreçte 49u pumplanıyor zaten
Ocak 2018 düzeltmesiyle önleri kesildi ama tonla v.i.p grubu açılmıştı aralık pumpuyla şimdi herkes ağlıyor...
YTD yazıyorsa ne demeye takip ediyorsun adamı , Hodl diyorsa neden durmuyorsun yerinde sabırla, Sonra zarar ettim!
Dipnot: Yatırım all in yapılmaz sermayenin Yüzdesiyle yapılır bir yerden patlarsa diğer yerden kurtar diye
Ha ama paşamı 1-1 kazanmak kesmiyor o istiyor ki 5 koyayım 50 alayım hemen ... Loto oynar gibi borsa oynuyor 5i 2 oluyor yüzde 50 değer kaybedince AMA yüzde 250 kazanması gerekiyor geriye 5 alabilmek için onu hesaplayamıyor...