Matthewww
|
|
April 07, 2018, 01:02:13 PM |
|
Bana sorarsan en son düzelecek şeylerden birisi ripple,artık eski güveni bırakmadı insanlarda tekrar aynı istikrarı sağlaması bana sorarsan bayağı zor ama yinede belli olmaz.
jesselui sana aynen katılıyorum dostum. hiç güven vermiyor artık. bu saatten sonra almak pek akıl karı olmaz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Ihlamurcubaba
Newbie
Activity: 87
Merit: 0
|
|
April 07, 2018, 02:05:14 PM |
|
Ripple benim ilk aşkımdır.Hayatımı kurtaran 250 liramı 1000 liraya çıkardığım ve kazandığım en kolay paradır.Bu yüzden seviyorum ripple üzmez alanı sevindirir.
|
|
|
|
dewilboys
|
|
April 07, 2018, 04:08:31 PM |
|
Al sat yapacak bir piyasa yok ancak al yat yapabilirsin. Şu an için tam bir yatırım fırsatı değerlendirmek lazım derim.
|
|
|
|
krm4700
|
|
April 07, 2018, 05:02:26 PM |
|
şu anda böyle bir görüntü sergilemsede uzun vade için sağlam bir fiyata tekrardan dönmesi bekleniyor o yüzden uygundur bence.
|
|
|
|
yslyv
|
|
April 07, 2018, 09:26:13 PM |
|
bunun cevabını hiç kimse bilemez. coin sayısı çok yüksek. coinlerin dağılımları çok sıkıntılı. yani xrp almak demek paranızı kumara yatırmak gibi. kazanabilirsiniz ama bir anda hepsini de kaybedebilirsiniz.
|
turn the page
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 08, 2018, 01:51:39 PM |
|
40 milyar adetlik sirkülasyonuyla 3,5 USD'nin üzerine çıkmış bir coin. Ne zaman çıkmış? Ocak başında, yani boğa piyasasından ayı piyasasına geçtiğimiz ayda. Dolayısıyla şu anda ayı piyasasındayız ve Ripple da her coin/token gibi oldukça düşük fiyatlarda. Boğaya geçtiğimizde eski rekorunu tazeleyeceğini düşünüyorum.
Milyarlarca adetlik sirkülasyona sahip bir coin daha önce 0,001 USD'lerden gelip de 4 USD'ye yaklaşabildi mi bilemiyorum ama Ripple gözümüzün önünde iyi bir örnek. Başka coin/tokenler için "40 milyar adet var, bu asla 1 USD bile olamaz!" diyenlerin tezini çürütüyor Ripple.
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
April 08, 2018, 01:54:32 PM |
|
Ripple, Verge, Tron, Nxt.. Şimdilik aklıma sadece bunlar geliyor Türklerin hücum edip de ellerine verdikleri.. En tepeden giren çok Türk tanıyorum.. Hep sakatlardayız, hep..
sadece türklerin değil dünyada birçok kişinin eline çok sağlam verdiler.zamanında çıkanlar ise süper vurgun yaptılar
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
April 08, 2018, 01:55:00 PM |
|
Türkler ripplea çok atlıyorlar. Kandırılmaya çalışmadan zengin olmaya çalışan araştırmayan okumayan bir milletiz. Arkadaşlarımdan duyuyorum ripple aldık battık ne olacak vs. E şu bankayla anlaşmış bunla anlaşmış. Rippleı bankalar transferlerde kullanmıyor ki sadece altyapısını kullanıyor. Bu da çok bilinen bir yanlış.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
April 08, 2018, 02:16:28 PM |
|
Ripple'ye bir türlü kanım ısınamadı ama kesinlikle ripple almam diyemem.Bir coine kesin önyargılarla yaklaşmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.İlerleyen zamanlarda gelecek vaad eden bir coin haline dönüşürse neden ripple almayalım.
|
|
|
|
gustavroy
|
|
April 08, 2018, 02:20:50 PM |
|
düşüş trendinde alım satım her zaman risklidir terste kaldıysan yapmak bişey yok eski fiyatlarını göreceklerdir zaten fakat ne zaman
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
April 08, 2018, 02:51:46 PM |
|
Şu seviyelerden ripple alır mıyım almam ama bir yükseliş trendine girelim o zaman alacağım ilk coinlerin başında gelir ripple.Neden diye sorarsanız hızlıca zıplama yapabilen bir coin
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
April 08, 2018, 04:47:00 PM |
|
Yeniden yükselişe geçeceğini tahmin ediyorum ama tekrar o zirve yaptığı günleri görmesi sürpriz olur. Şu fiyatlardan alınsa elbet kazandırır ama senin beklentine bağlı bu durum.
|
|
|
|
ruffles2016
Sr. Member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
|
|
April 08, 2018, 04:52:49 PM |
|
Birçok coinin eski haline döneceğinden şüpheliyim hatta direkt dönemeyebilir diyeyim. Fakat ripple o aşırı spekülatif havasıyla çoğu coinden daha çabuk atlama gerçekleştirecektir. Döner dönmez bilmem ama DÖNEBİLİR.
|
|
|
|
gurcelik31
Newbie
Activity: 68
|
|
April 08, 2018, 04:53:59 PM |
|
merkezi olsa da uluslararası antlaşmalar yapmış bir kripto paradan bahsediyoruz , tabiki yükselecek hatta 10 doları görecek aralık ayında , portföyümde bulunmuyor yatırım tavsiyede değildir ayrıca
|
|
|
|
utkutekceylan
Newbie
Activity: 98
|
|
April 08, 2018, 05:21:00 PM |
|
Eski haline geleceğinin düşünüyorum çünkü btcnin dalgalanması diğer coinleri de etkiliyor btc yükselişe geçtiğinde ripple da aynı şekilde yükselişe geçecektir.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
April 08, 2018, 06:28:19 PM |
|
Dediğim gibi ripple bir kere kırdı güveni ama piyasa duzelirse düşünülecek ilk coinlerden olabilir
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
April 08, 2018, 06:31:56 PM |
|
yukselisler baslasin millet fomoya kapilip direk rippleye saldirir. yine ayni seviyeleri gorur. insan oglu asla uslanmaz. ac gozludur. kolay kazanmaya calisir.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 08, 2018, 06:42:39 PM |
|
normalde ripple almazdım da bu gidişle sirf 1-2-3 dolarlardan alanlar sebebiyle bende gidip 0.20 - 0.30 cent ten alacağım 1-2 e çiktiginda böyle almak isteyenlere geri satmak için...
|
signature not found.
|
|
|
samuel3414
|
|
April 08, 2018, 07:06:47 PM |
|
Şu an her coin alınabilir bence uzun vadede kar ettirecektir. Ripple da pump ihtimali yüksek bir coin olduğunu düşünüyorum ve alınabilir yani
|
|
|
|
Eron
|
|
April 08, 2018, 07:12:39 PM |
|
Ripple’nin tekrar aynı konuma geleceğini düşünüyorum çünkü Japonlar Ripple’ye çok ilgi duyuyor.. Bu fiyatlar alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.
|
|
|
|
|