ugurusta
|
|
January 31, 2018, 12:17:31 AM |
|
telegramına girmiştim 1k dolarlık coin göndermişler saolsunlar ama imzaya girenler götürdü tabiki gerçekten sürpriz oldu banada
1k dolar ? Bin dolar mı ?
|
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
January 31, 2018, 04:23:27 AM |
|
1$ seviyesinin altındaki coinler beni daha cok heyecanlandirdigindan dikkatimi cekti. Dalgali bir grafigi var, biraz takipte kalacagim.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
January 31, 2018, 06:29:26 AM |
|
Bok gibi coin afedersinizde altı çok boş yani 2k dolarlık aldım şu an 700 dolar falan oldu, forumda açılan başlıklardan etkilenmemek gerekiyor amatörlük böyle birşey oluyor demekki
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
January 31, 2018, 07:05:45 AM |
|
Bok gibi coin afedersinizde altı çok boş yani 2k dolarlık aldım şu an 700 dolar falan oldu, forumda açılan başlıklardan etkilenmemek gerekiyor amatörlük böyle birşey oluyor demekki
ripplede zamanında böyleymiş daha marketcap a gireli 1 ay olmadı benim parada yüzde 50 eridi sabredelim bence bu coinin diğer borsalara girmesi demek bile 2x fln olması demek.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 31, 2018, 08:12:22 AM |
|
telcoin kar ettirir ama konudan etkilenip erken alanlar patladı malesef. asıl alım zamanı bana göre tel için şu an. 50 satoshi uygun bir rakam btc bazında. elimden gelir de para çıkartabilirsem bu seviyelerden toparlamaya çalışacağım.
|
|
|
|
cacoin
|
|
January 31, 2018, 12:50:12 PM |
|
Bende yeni alım fırsatı gördüm desem yeridir, giren arkadaşlar hızlı davranmışlar biraz bi ico fiyatına falan baksaydınız keşke.belki piyasa böyle olmasa yine yükselişini sürdürebilirdi ama malesef birçok coin gibi düşüşü sürdü.şuanda alım fırsatı gördüklerim iostoken, telcoin ve simpletokenvar bu üçüne girenlerin zarar edeceğini pek sanmıyorum ama tabiki ytd.herkesin araştırmasını tavsiye ederim
|
|
|
|
Furkanyilmazzz
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
February 01, 2018, 07:59:51 PM |
|
Gelecekte kazandırıcagını umdugum icin bende bugun 50k adet aldım 7-8 ay unutmayı düşünüyorum
|
|
|
|
Lebraam
|
|
February 01, 2018, 08:14:42 PM |
|
Herkes istiyor ki bugün para yatıralım yarın ikiye katlanmış olsun. Para kazanmak o kadar kolay mı? Projesini sevdiğiniz coinlere birkaç ay süre verin, düşüşler yükselişleri de berabarinde getirecek. Kaliteli ürün illaki yükselir.
Ben telcoin alırken kafamda 6-7 ay gibi bir vade ile aldım siz de alırken yarın bozdurmak için almayın bence.
|
|
|
|
indika8821
Member
Activity: 104
Merit: 10
|
|
February 01, 2018, 11:50:19 PM |
|
Telcoin is also exploring indirect connections via mobile money aggregators in order to achieve maximum reach in the interim. We’re currently focused on partnerships that support initial remittance corridors originating from the UAE and Europe, and terminating to Africa, South Asia, and Southeast Asia.
|
|
|
|
Bitcocoin
|
|
February 01, 2018, 11:54:30 PM |
|
Çok kısa bir araştırma ve izleme sonucu şunu düşünüyorum; bence uzun ya da kısa vade için yatırımı hakediyor. İmzasına katılmak da ayrı güzel olurdu fakat yakalayamadık işte.
|
|
|
|
Solarminer
|
|
February 02, 2018, 07:47:49 AM |
|
Şu an her yer mahşer alanı zaten . Şu an ki fiyatına göre yüksekden balıklama atladım TELcoin ' e .. Ekibin yapacağı işler neticesinde bir miktar daha da yatırım yapacağım açıkcası . Şu durumlar bizlere alımlar için güzel fırsatlar veriyor.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
February 02, 2018, 07:51:03 AM |
|
Şu konjüktürde nakit te kalmak mantıklı ama kripto dan kriptoya yatırım yapılabilir .
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
February 02, 2018, 10:16:38 AM |
|
güzel dump yedik ama haaaa.. ama bence ilerde fiyat düşük oldugu ıcın mıllet aynı doogecoine girer gibi bunada girecek düz mantıkla bence güzel bi ivme yakalacaklardır
|
|
|
|
unois
|
|
February 02, 2018, 10:53:50 AM |
|
konuyu gördük aldık elimizde patladı. tam zararın dibine vuruyordum ki sat-geri altaktiğiyle biraz maliyeti düşürmeyi başardım. fakat böyle düşmeye devam ederse 10 sat.' a kadar göreceğiz sanırım. elimizde patlayan koinler sınıfına girmesin de finalde.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
2run
|
|
February 02, 2018, 02:43:40 PM |
|
konuyu gördük aldık elimizde patladı. tam zararın dibine vuruyordum ki sat-geri altaktiğiyle biraz maliyeti düşürmeyi başardım. fakat böyle düşmeye devam ederse 10 sat.' a kadar göreceğiz sanırım. elimizde patlayan koinler sınıfına girmesin de finalde.
Ben konuyu görmeden aldım yine aynı şekilde zarar ettim ama piyasa genel olarak zaten çok kötü.. piyasa hafif hareketlense Telcoin'in değer göreceğini düşünüyorum.. 7100 sat dan aldım %50 civarında zararım var ama düzeleceğine ve kar edeceğime inanıyorum. böyle durumlarda biraz sabırlı olmak gerekiyor..
|
|
|
|
zhrsltn
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
February 02, 2018, 03:45:50 PM |
|
piyasaya x10 olarak cıkan bir coin böyle bi dönemde normal fiyatlarına geri dönüyor . yoksa proje güzel ekip reklam için tüm konferanslara katılıyor coini büyük yatırımcılara tanıtıyorlar parayı alıp yatan ekipten değiller o yüzden her düşüşte kademeli alacağım beni üzmeyecektir umarım..
|
|
|
|
Boinkit
|
|
February 02, 2018, 04:29:09 PM |
|
Proje ne kadar iyi olursa olsun ona, yirmiye katlamışken en tepeden satın almak mantıklı değil. Ben biraz daha düşmesini ebkleyeceğim uzun vade için değerlendirilebilecek bir proje ama başkalarının abarttığı kadarda iyi bir proje değil.. Ripple ile kıyaslayanlar fazla uçuyor.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
February 02, 2018, 06:35:14 PM |
|
Çok fena düştü bu projede, ben onu anlamıyorum proje çok iyi olsa kimse satmaz demekki. Ben satmadım ama keşke satsaydım dedim, çok düştü telcoin
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
February 10, 2018, 04:39:33 PM |
|
Çok fena düştü bu projede, ben onu anlamıyorum proje çok iyi olsa kimse satmaz demekki. Ben satmadım ama keşke satsaydım dedim, çok düştü telcoin
Tum piyasa dustu. 43 satoshilerde su anda ve iyi bir alim firsati olabilir.
|
|
|
|
|