Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:58:10 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nwebie who needs help  (Read 1000 times)
echo2
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
July 11, 2011, 05:52:54 PM
 #1

Hello

I have just started bitmingin but i could never connect my guiminer to any pool or even solo...tried momo's miner
-Disabled all firewalls and antiviruses
-downloaded all blocks
-opened/forwarded port 8332 and 8080
but this always happens even during solo



Eligius


intentianal stop

is server Ddosed? or is it just me?
Am i doing anything wrong
plz let me know


donate to1ATLB2mX8Yybu1nAmvKTNEdJxvm61zjTYs
 *Image Removed*
1480971490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971490
Reply with quote  #2

1480971490
Report to moderator
1480971490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971490
Reply with quote  #2

1480971490
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480971490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971490
Reply with quote  #2

1480971490
Report to moderator
supersonic3974
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
July 11, 2011, 06:38:32 PM
 #2

Did you make an account with deepbit?

What does it look like when you try to mine solo?
supersonic3974
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
July 11, 2011, 06:43:43 PM
 #3

Btw, it does look like deepbit is getting ddosed right now
Dargo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554



View Profile
July 11, 2011, 07:29:56 PM
 #4

I think the url should be pit.deepbit.net - at least that is what I use. And of course as already mentioned you need an account first. If you want to test your miner without an account, you could try Eligius since there is no sign-up required.
echo2
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
July 11, 2011, 09:06:20 PM
 #5

tried pit.deepbit.com too
also hav acc
tried eligius too only get 0 shares accepted and connecting
solo same as deepbit error connecting to bitcoin rpc

donate to1ATLB2mX8Yybu1nAmvKTNEdJxvm61zjTYs
 *Image Removed*
Dargo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554



View Profile
July 11, 2011, 09:32:22 PM
 #6

The port for Eligius is 8337, not 8332. Are you getting a connection, but just not seeing any shares? If you are really mining with a geoforce 9100, it will take a long time to get a share. I'm not sure what hash rate you can get form that card, but it must be really low. If you haven't already, google "mining hardware comparison." You will see from the spreadsheet that you really need a radeon series card to get anywhere mining at current difficulty levels. You may also be having issues with GUIMiner, but until you get a card with a decent hash rate, it isn't even worth trying to figure out. I would either invest in a better card for mining, or just drop the idea of mining entirely.
echo2
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
July 11, 2011, 11:04:05 PM
 #7

yeah i will be buying a rige probally with 4 radeon Xtremes if i get it working
lol my cpu puts out 1.5 Mhash

donate to1ATLB2mX8Yybu1nAmvKTNEdJxvm61zjTYs
 *Image Removed*
Dargo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554



View Profile
July 11, 2011, 11:15:30 PM
 #8

I see...trying to test to see if it will work with your current set-up may not tell you that much, regardless of whether it works or not. I'm not even sure if you *can* mine with a 9100. I would just get that rig already and have faith that you will be able to get it running...I'm sure the board can help you puzzle out any technical problems that arise.
Oldminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022



View Profile
July 11, 2011, 11:34:18 PM
 #9

Is that an onboard video card?

If you like my post please feel free to give me some positive rep https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=18639
Tip me BTC: 1FBmoYijXVizfYk25CpiN8Eds9J6YiRDaX
echo2
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile
July 11, 2011, 11:41:04 PM
 #10

yep nvidia geforce 9100 is opencl and i hope the board can help me

and yes onboard GPU card

donate to1ATLB2mX8Yybu1nAmvKTNEdJxvm61zjTYs
 *Image Removed*
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!