jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
February 02, 2018, 06:26:42 PM |
|
Çok sert bir şekilde düşüş devam ediyor. Umarım daha fazla devam etmez. Piyasada guvenilirligine zarar gelmeden yükselişe gecer.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
February 02, 2018, 06:32:05 PM |
|
8k dan 15-20 btc alanlar 9k dan tek kalemde satıyor bunları, adam arada 15-20k dolar kazanıyor ve bu hareketi 2-3 defa daha yapmadan btc yataya bağlayamaz.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
February 02, 2018, 07:29:35 PM |
|
Benim gibi nakite ihtiyacı olanlar çok terste kaldı, mümkün olduğunca idare ederek satmamaya çalışacağım ama bir yanda ya dahada perişan olursa diyede düşünmeden edemiyorum
|
|
|
|
skaya7
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
February 02, 2018, 07:36:56 PM |
|
bu aralar böyle olacak bence arkadaşlar güneşli günlerin bizi beklediğine inananlardanım umarım zengin ayrılırız bu forumdan
|
CRYPTOV8 ◄◄◄◄ Bringing banking to blockchain►►►► (https://www.cryptov8.com/)
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
February 02, 2018, 07:39:32 PM |
|
Dusus yasanmasi beklene bir durumdu. Guvenilir liman ETH de kalanlar fazla etkilenmeyip hatta dusukten alim bile yapabilirler. Ben acikcasi 4 kusurden biraz daha Icon aldim. Simdilik hodl durumundayiz.
|
|
|
|
tarangogu
|
|
February 02, 2018, 07:40:20 PM |
|
Ben de yükseleceğine inanınıyorum ama ne zaman! Bitcoin toparlamazsa diğerleri zaten hiç yükselmez. Büyük ihtimalle yılın ikinci yarısını beklemek lazım!
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
February 02, 2018, 07:56:03 PM |
|
Israrla btc'deki bu düşüşün pumplanmamış ıvır zıvır coinler için tasarlanmış bir hareket olduğunu düşünüyorum. Ripple ethereum vs ile önemli ölçüde BTC sayısı artan yatırımcılar satıyor kârı realize ediyor da buralardan artık döner ya da bir süre yatay hareket eder bence.. şimdi 1-2 tane satoshi bazlı 2x 3x 5x falan çıkarsa ikinci pump sezonu açılır tahminim..1-2 ay da böyle geçer sonra yatırımcılar "ula 10x yapıyor altcoinler"demeye başlar herkes altlarda pozisyon alır tabi bunun için önce BTC alması lazım, BTC de yukarı çıkmaya başlar. İşte orada bir kırılma noktası olur ve BTC altcoinleri ekerek kendi çıkışını yapmaya başlar. Bendeki senaryo bu tıpkı geçen defa olduğu gibi...
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Coinredd
|
|
February 02, 2018, 07:58:48 PM |
|
2 aydır ciğerimizi söktü BTC nasıl bi düşüş bu anlamadım ki çıkışıda düşüşüde efsana gözünü sevdiimin bitcoinin
|
|
|
|
Uhde
|
|
February 02, 2018, 08:40:06 PM |
|
realizasyonun ne kadar önemli olduğunu tekrar görmüş olduk. her seferinde acı bir şekilde tecrübe ediyoruz ama insan oğlu doymak bilmiyor işte. biraz daha artsın öyle satarız derken elimize veriyorlar. inşallah bu sefer dersimizi alırız.
|
|
|
|
ribal
Member
Activity: 217
|
|
February 02, 2018, 11:00:47 PM |
|
Şimdiki büyük düşüş zamanında bile değerini arttıran coinler var. Bugün DGD fiyatı %130'a kadar yükseldi. Demek kripto para borsalarında hala işlem yapan yatırımcılar var.
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
February 02, 2018, 11:10:23 PM |
|
Bu gün yaşanan düşüşe kadar her şeyin eski halini alıp kendini katlayacağı düşüncesindeydim fakat bu gün itibari ile içime bir şüphe düştü ne yazık ki fakat ben eminim ki toparlanma süreci çokta uzaklarda değil.
|
|
|
|
koinli
|
|
February 02, 2018, 11:26:00 PM |
|
Bence tam dipteyiz şu anda, bundan sonra yükseleceğini düşünüyorum, her düşüşün bir çıkışı, her yükselişin bir düşüşü vardır. bence yükseleceğiz.
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
February 03, 2018, 08:45:26 AM |
|
aniden bi çıkış beklemek dogru olmaz su anda tetikte bekleyen cok insan var ufak bi ivme gorunce atlıyacak amator cok boga tuzagı yapmadan yürümeyecekler
|
|
|
|
Kutup Ayisi
|
|
February 03, 2018, 11:52:33 PM |
|
aniden bi çıkış beklemek dogru olmaz su anda tetikte bekleyen cok insan var ufak bi ivme gorunce atlıyacak amator cok boga tuzagı yapmadan yürümeyecekler
katılıyorum. milletin eline %10-%15 yükselişi verip tekrar dibe çekecekler. fakat ben bunu ön gördğüm için en düşük ve "ulan ne oluyoruz" dediğim bir zamanda alış yaptım. zarar etmem mi ederim ama bir yere kadar.
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
|
|
February 03, 2018, 11:52:55 PM |
|
Düne göre bugün yine 9k da seyretti genelde. Her gün en az 0.5k yukseltsek 20 -30 gün arasında 20k yi görebilir. Ama bu iş o kadar kolay değil düşüş her zaman hızlı gerçekleşir. Ama yukselis yavaş yavaş. O yüzden biraz daha sabretmemiz gerekecek gibi.İns bekledigimize değer.
|
|
|
|
natureltiqqy
|
|
February 04, 2018, 10:06:07 AM |
|
tam artık tamam yavaş yavaş toparlar ve bitcoin için artık boğa zamanı geldi derken yeniden gerileme sinyalleri verdi. bu sefer 7000 hatta 6000 seviyeleri görülebilir mi acaba izleyelim bakalım.
|
|
|
|
mmm01
Legendary
Activity: 973
Merit: 1053
|
|
February 04, 2018, 12:57:20 PM |
|
Düşüş bence 2 ay falan devam edecek yaz zamanlarında artış olabilir. Beklemekten başka çaremiz yok. Ekşiciler piyasa patladı diye seviniyor 2 ay sonra kimin elinde patladığını görecekler
|
|
|
|
PrintMule
|
|
February 04, 2018, 02:01:42 PM |
|
Düşüş bence 2 ay falan devam edecek yaz zamanlarında artış olabilir. Beklemekten başka çaremiz yok. Ekşiciler piyasa patladı diye seviniyor 2 ay sonra kimin elinde patladığını görecekler
2 ay cok be hocam 1 ay iyidir yapma etme iş güç bekliyor hep para lazim zaten ülke olarak ekonomik anlamda çökmüş durumdayiz ortam çökmüş durumda esnaf kan ağliyor bi dedim elimde allahtan bitcoin altcoin vs bişi var derken bunları da çökerttik. tüm dünya ekonomi piyasası kriptosu illegali legali her anlamda çöküşe girmiş durumda mecbur bekleyecez beklemekten başka çare yok fakat her geçen gün eldeki de azaliyor proje bulmak sağlam en azından oradalardan biraz katlamak gerekli diye düşünüyorum onlarda ters gidiyor. neyse bakalim yaza doğru inşallah herşey daha güzel olcak gençleeer beklemedeyiz.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 04, 2018, 02:35:51 PM |
|
piyasanın dediği gibi 7500lere çekilme beklentisi gerçekleşirse ordan tekrar ivme kazanacaktır sabırlı olup beklemek en iyisi illaki toparlayacağı gün gelecek
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
February 04, 2018, 02:43:39 PM |
|
piyasanın dediği gibi 7500lere çekilme beklentisi gerçekleşirse ordan tekrar ivme kazanacaktır sabırlı olup beklemek en iyisi illaki toparlayacağı gün gelecek
Balinaların para derdi olmadığı için oyuncak gibi oynuyorlar piyasayla , bizim gibi günlük trader'lar ise panik havasında . Şu panik havasını atlatsak balina gibi düşünsek zaten kazanacağız . Siz altcoin'lerden günlük 3 4 x para kazansanız onları bitirirmisiniz ? Sadece böyle zamanlarda ucuzdan tekrar toplarsınız . Sakin olun . HODL Kalın . Kazanacaksınız .
|
|
|
|
|