Nisam baš siguran da mi se sviđa ova poplava novih tema za davanje Merita. Mislim, svaka čast na trudu i mislim da je to korisno ali zar ne bi bilo jednostavnije kad bi imali generalnu temu u kojoj bi članovi prijavljivali svoje linkove, a vlasnici sMerit bodova bi (kako tko stigne) davali bodove? Ovako imamo puno istih tema...
tako nešto sam ja bio i predložio prije kojih 2 mjeseca (s tim da je prijedlog bio da zbog efikasnosti
najviše se usredotočimo na one koji već imaju activity dovoljan za slijedeći rank up...malo sebično
jer sam i ja taj, al eto, zato sam i došao na ideju
)
Trebala bi biti jedna tema koju bi svi mogli koristit ovako već imamo najmanje 3. I meni fali merita za sljdeći rank ali nekako mi nije do toga da ih tražim preko tih tema. Doći će sami od sebe prije ili kasnije
Meni bi još više koristila tema gdje bi mogao zalijepiti svoj post/temu za koju mislim da bi više ljudi s našeg dijela foruma trebalo pročitati a postao sam je na engleskom. Glupo mi je da sam promoviram svoje postove makar vjerujem da bi koristili ljudima. Evo jedan primjer teme za koju mislim da bi svatko tebao pročitati a vjerojatno skoro nitko sa hrvatskog dijela foruma nije ni opazio:
Cryptocurrency Market Capitalizations are misleading Odgovorit ću u svoje ime.
Već sam u drugim postovima objasnio što mislim o sustavu merita na ovom forumu i zašto pomažem podjelom merita onima koji imaju kvalitetne postove, pa neću to ponavljati.
Objasnio bih ovdje nešto drugo.
Postavilo se pitanje zašto ima toliko tema za podjelu merita.
Zapravo, nema, ima trenutno samo 1 tema u kojoj se dijele meriti a to je tema koju sam ja pokrenuo.
Prijašnje 2 teme su pokrenuli denis-z12 i Branko, ali ini imaju niži forum rank i puno manji broj raspoloživih merita, i brzo su ih potrošili.
Men se jako svidjela njihova inicijativa i u početku sam ih pomagao tako da sam svoje merite davao i Branku i Denisu, tako da oni imauu više merita za podijeliti drugima, ali sam nakon nekog vremena shvatio da to nema smisla.
S obzirom da su obojica ostali bez merita i nitko se drugi više nije javljao sa takvom inicijativom, a vidio sam da postoji potreba, i to velika, odlučio sam direktno uči u tu priču i pomoći.
Zbog toga sam pokrenuo svoj vlastiti topic za podjeliu merita.
Nadam se da je to sada jasno
Isto tako, u svojoj temi, gdje dijelim merite, pozvao sam i druge članove hrvatskog dijela foruma, sa višim forum rankom i većom količinom raspoloživih merita, da se također uključe u akciju i pomognu drugima, svojim zemljacima
Još se nitko drugi nije javio no ja se nadam da hoće.
Dakle, nema nikakvog razloga da tema koju sam pokrenuo, za podjelu merita za kvalitetne postove, ne postane opća trema za podjelu merita, u koju bi se uključili i drugi članovi.
It's your call guys