Duyurulduğu üzere,
bugün itibariyle (25 Ocak '18) yeni bir sisteme geçtik merit adında kaliteli mesajları ortaya çıkartan ve rütbe sistemine ek bir kontrol mekanizması olarak.
Dağıtılan merit puanlarının yarısı tekrar gönderdiğiniz kişilerce de başkasına merit gönderilerek sirkülasyon yaratmayı sağlamaktadır ve kaliteli mesajların ortaya çıkması beklenmektedir.
Forumda kaliteli mesaj yazan arkadaşları desteklemek ve motive etmek için bizde böyle bir girişim başlattık, hem merit kullanımının yaygınlaştırılması hemde gözden kaçan arkadaşlar varsa tespit edelim diye. Umarız hakeden herkes faydalanır.
AMACIMIZ
Ne yapacağız?Eğer yazdığınız kaliteli yorumların gözden kaçtığını düşünüyorsanız, buraya
daha önce hangi konuya yazdığınız yorum ise onu alıntılayarak yapıştırın sizlere ben ve bir kaç arkadaşım teşvik amacıyla insiyatifimiz doğrultusunda
Merit Bağışı yapacağız.
Sadece biz mi bağış yapacağız?Hayır, konuyu takip eden herkes bizimle beraber değerlendirebilirler yorum sahiplerini.
Dikkat edilmesi gereken?Sadece merit puanı almamış yada 5'ten az almış yorumlarınızı yapıştırınız.
Bizlerinde hali hazırda limitli merit puanları var ama herkes motive olup bir kültür haline gelsin istiyoruz.
Merit puanlarınızı harcamaktan kaçınmayın çünkü bir gün dolaşip geri sizi bulabilir o puanlar, eğer biri merit puanı harcamayı düşünmüyorsa kazanamayacağınında farkında olsun
Sahip olduğum Merit'i ve Gönderebileceğim sMerit'i nasıl görebilirim?Burada profilinze ait Merit ve sMerit bilgilerini bulabilirsiniz:
https://bitcointalk.org/index.php?action=meritMerit ve sMerit hakkında daha fazla bilgi almak için genel duyuru konusunu
buradan inceleyiniz.
MERİT SAHİPLERİ
Bende merit dağıtmak istiyorum, nasıl yaparım?
Konuyu watchlist yani takip ettiğiniz konular listesine eklerseniz buraya gelen her yeni mesaj da haberiniz olur ve arkadaşları teşvik edebilirsiniz.
Yorumları / mesajları seçerken özgün içerik ve teknik içerik olmasına özen gösteriniz.
Bir yorumu beğendim Kaç merit basmalıyım?
Değerli (10)
Okunabilir (7)
Kıymetli (5)
şeklinde bir değerlendirme ile hepimiz için yorumun kalitesini değerlendirmiş oluruz. Öneri için
@chickenfried12 'a teşekkür ederiz
YORUM SAHİPLERİ
Yorumu nasıl eklemeliyim?
Örneğin: Paylaşmak istediğiniz yorumunuzda "quoto" yani "alıntıla" butonuna tıklayarak verdiği içeriği buraya yeni mesaj olarak yapıştırınız. şurada ifade ettiğimiz gibi
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2820637.msg28884545#msg28884545Hangi yorumlar silinebilir?
Konu dışı, google lanarak bulunabilecek bilgiler.
Post kasmak için atılan mesajlar silinecektir.
Yorumları silmek şart mı?
Hayır değil. Fakat konuyu takip edenlerin, gereksiz mesajlara boğularak, asıl hedefimiz olan "
kaliteli postların gözden kaçmasını" engellemenin dışına çıkmış oluruz. Bu yüzden sileceğiz.
Başkalarının yorumlarını da paylaşabilir miyim?
Güzellik eden güzellik bulsun. Tabiki başkalarının da kaliteli-bilgilendrici mesajlarının gözden kaçanlarını bizlerle paylaşabilirsiniz. Tüm forumu herkes her zaman okuyamayabiliyor.
EFSedit: Global forumda benzer bir konuda açmışlar benden bir gün sonra. Doğru bir iş yaptığımıza bir kez daha emin oldum: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2827596.0