Merit verme şansım olsa bu konuya kullanırdım sanırım. Biraz daha fikir edinmek açısından yararlı oldu. İlerleyen birkaç günde artık detayları iyice öğrenip yeni sisteme uyum sağlarız.
dostum 1 meritim var iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta kullanmak üzere sakladığım
o kadar samimi geldi ki cevabın helal olsun . diyorum merit ferit hikaye biz sistem üzerinde yapacağımızı yapalım sonrası gelir .
Gayet güzel olmuş sık kullanılanlara kayıt ettim arada bakarım
teşekkür ettim fayda sağladıysam sizlere
OMO NASOL MOROT KOZONOCOK NEWBIELER? diye yazmak yerine bu arkadaş gibi bilgilendirici seyler paylaşanlar ödüllendirilecektir.
Paylaşımın icin teşekkürler.
Olmussun legendary umrunda olur mu senin sanki yok kalite yok şu yok bu masal anlatmayı çok seviyorsunuz. Kimse kimseye merit falan vermez bir memberin 1 meriti var ya yan hesabına verir ya da tanıdığına o yüzden boş konuşmayın
rütbecilik yapmanın alemi yok , kazanılmış hak üzerinde tartışılmaz ama su an da senin legend olabileceğin durumu tartışsak daha iyi olur dostum
yanlış anlama ama yapıcı olmayıp eleştirerek nereye varabilirsin herkes forumda bir yerde bu legendlarda önceden hak etmiş insanlar eleştiremessin .
o zaman seni 2009 da bitcoine inanan yatırım yapan hatta 10 dolarken alan adamlarada inanmaman lazım çunku onlarda zamanında bitcoin almış / emek sarfetmiş mining yapmış / trade etmiş yada saklamış elindeki tüm birikimi buna yatırmış vs vs gibi onlarında senin su soylemene karşı boş konuştuklarını düşünmen lazım ama
ağzın açık haberlerde belkide onlara inanıp yatırım yapıyorsundur .
Gelseydin üye olsaydın 2015te sende olurdun legend tutanmı vardı? bos konusmayın mış. Sen gelip dallamalık yapıyorsun ama.
Al bak adam full member 1 baslıkta 240 merit toplamış
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1108331 gidip coin falanda icat etmemiş merit sistemi icin faq hazırlamış ceviri yapmış.
Cok uzaga gitme git bak bakalım byrallier 1 başlık açıp ne toplamış. en çok merit kazandıran 30 başlığın 6 tanesi türk şuan. Tüm üyeler suan birbirine merit dağıtıyor localde ama siz "boş konusup" imza kastığınız için korkuyorsunuz.
biz birbirimize merit göndermeyiz diye düşünürken dikkat ettimde biz bu konuda daha açık gönüllü çıktık. dağıtıyoruz devamlı.
bu günler tam güzel günler.
dağıtalım cunku buna ihtiyacımız var bende su an cabsavın gönderdiği 1 meriti tanımadığım su arkadasa yukardaki mesaja istinaden canı gönülden verdim . ve mutluyum