Su anda ciddi dusundugum remme ve savedroid. Savedroid Alman projesi,pre-sale bitti ve yakinda herkese satilicak.
Remme kazandiricak bence ama malesef onun whitelist'i kapandi, 13 subatta whiteliste girebilenler icin satis basliyor ama 2 gun icinde tum tokenlar satilmadiysa herkes katilabilicek,yani 15 subatta. Neden Remme, cunku calisan bir prototypeleri var,2017de microsoft hackathon kazandilar (Ukranyada), ve takiminin IT dunyasinda deneyimi var.
Proje'de internet ve sifre guvenligi hakkinda eger tutarsa buyuk bir ico olucak. Su anda bir suru ico hackleniyor ve isin icine bitcoin girince internet guvenligi tum zamanlarin en yuksek zamaninda. Eger 15inde hala tokenlari varsa alicagim sanirim.
Savedroid a gelince, su anda appleri var ve gercek bir firma. Adamlar Alman, oda saglam benim icin , nedense Alman yapimina guveniyorum kardes. Onun disinda yapmak istedikleri seyde dha once cok yapilan bisey, bitcoinu
para ile kolay almak icin appleri olucak. Su anda appleri var ama crypto kullanmiyolar 100000 kere indirilmis ve ortalama 4,2 puan almis apppstore da. Buda guven verdi. Su anda whitelistleri acik ama yakinda kapanir diye dusunuyorum
Bide belirtmem gerekki, su anda marketin dibi nerde belli olmadigi icin, su anda icolar cok ve cok tehlikeli. Iyice arastirmak bile yetmiyor eger bitcoin yukselise izin vermezse. Ama bence bu ikisi parami alip kacmicak ve ellerinde calisan bir prortotype olmasi ozellikle guven veriyor. Dusuncelerim bu kadar simdilik kolay gelsin herkese
Savedroid artık listemizde mevcut, paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten detaylı oluyor, beğenerek takip ediyorum.
İmzasına girdiğim coinvest sağlam bir ico olabilir yılın icosu olacak gibi geliyor bana coinvest zaten o yüzden girdim imzasına ayrıyeten icosunuda katılmayı düşünüyorum
Sanırım coin yatırımı yapılıyor, listede savedroid'i aldık aslında, bunu AI destekli olarak yapabileceklerini iddia ediyorlar. Eğer onlar biraz kar sağlayabilirlerse, bu tarz versiyonlar eski kalacaktır. Paylaşım için çok teşekkürler.
sandblock eklenmeli kesinlikle.
Sandblock hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Listede Babb da olmayı hakkediyor gibi.
https://getbabb.com/Avantajları
1) Türkçe whitepapera sahip olması.
https://resources.getbabb.com/whitepapers/tr/babb-whitepaper.pdf2) Birleşik Krallık Banka lisans yetkisine sahip olduğunu böylelikle gereken evraklar tamamlayan herkesin aynı zamanda ingiltere bankası olan babb hesap açabileceğini vaad ediyorlar.
3) BlackCard : Elle tutulan kart üretmeleri teklonojiye hala tam adapte olamayan bazı camialarda güzel etki bırakıyor
4) Eşler Arası Borçlanma : Kullanıcılar, BABB uygulaması aracılığıyla birbirlerineborç verebilir ve ödünç verebilirler. Ödeme koşulları veoranları açıkça tanımlanmış, kararlaştırılmış vesonuçlandırılması hızlıdır. (Biri bu şekilde borç aldıktan sonra borcunu ödemeyip hesabını kapatırsa ne gibi bir yaptrım yapabileceği soru işareti)
5) Eşler Arası Bağış Toplama : Bax ile 1 dolar küçük bağışlarda toplanabileneceğini vurgulamışlar ama fee ler hakkında bir bilgi olmaması eksi bir durum.
Hard cap $12 million
Minimum transaction limit 0.2 ETH
10 billion BAX tokens for sale at $0.0012
BABB listeye ekledik, ben de başarılı olacağını düşünüyorum.
Firelotto araştırmıştım hatta hala bakıyorum pre sale 15 şubatta ve bence işin içinde piyango falan olunca her türlü desteği alır diye düşünüyorm biz bu tarz olayları seviyoruz çünkü
Evet, listemizde yer alıyor.
Icoların yerinde olsam ertelerim 1-2 aylığına icoyu. Baya kişi giremeyecek bu ara yapılan icolara piyasanın durumundan dolayı. Bugün başlayan babb normalde hard cap yapardı ancak benim gibi vazgeçen giremeyen bir çok kişi mevcut bence. Yarın dether icosu var sanırım ona da giremeyeceğim. Bu ara gireceğim ico sayısını baya azalttım.
Hype yapan projeler genelde burada yazılıyor ancak bazı projeler sessiz sedasız iş yapıyor adını sonradan duyuyoruz. Misal dragonchain, revain, oyster bunların hepsini arttıktan sonra duyduk. Ben icolara girerken %60 hype yapan %40 sürpriz yapabilecek icolara girmeye çalışıyorum. Onun için ara ara sürpriz icolardan bahsedeceğim.
Bahsedeceğim projenin icosuna bende girip girmemeye henüz karar vermedim ama büyük ihtimal gireceğim. Hamster projesi merkezi olmayan bir ticaret platformu. Yani Amazon'un merkezsiz hali. Üreticilerden komisyon almayacaklarını vaat ediyorlar. Projeyi başarabilirler mi bilmiyorum pre-ico'da 1 milyon dolardan fazla topladılar. Yani soft capin 2 milyon dolar olduğunu düşünürsek piyasaya girecek kadar yatırımı toplayacaklar gibi duruyor.
Icobenchte beta versiyonun 3. çeyrekte çıkacak olması hard capın 28 m dolar olması gibi bir kaç mevzuya eleştiri var. Benim garibime giden takımda bir çok ismin linkedin profili varken ceonun yok. Advisor kısmında ise önemli isimler var. Revain projesinin ceosu var. Revain'i 9 centte almamıştım 7 cente düşmesini bekliyordum. Sonra uçtu gitti şu an 2 dolara yakın sanırım fiyatı. Ayrıca cindicator projesinin ciosu ve emercoinden 2 kişi var. Yine Amazon Almanya kısmında çalışmış Kilian isminde birisi var.
Bu tarz icolara girmek hype yapanlara girmekten belki 2-3 kat daha risklidir ancak sessiz sedasız uçup giden icolar arasına girme ihtimalleri her zaman vardır.
Evet hocam bu görüşe katılıyorum ancak sabır kısmı bir hayli zor oluyor. Hype olan ico, piyasaya girer girmez o da olmadı, binance girse bile baya fiyatını katlayabiliyor. Sessiz sedasız giden ico, gerçekten fiyat olarak makul oluyor. Hatta icoya yetişmezseniz, ilk girdiği borsalarda da ucuz oluyor. Sonra bir anda çıkış evresine geliyor bir bakmışsınız 100x yapmış. İşte projeleri ve proje ekiplerini çok iyi incelemek lazım.
Şuan imzasını giydiğim dav icoda başarılı olacağını düşünenlerdenim. Projenin ana konusu otomatik pilot. Yani insan gerektirmeden giden otomobil çalışmasına yatırımcı arıyorlar. Tesla dan farkı var mı bilmiyorum ama yinede yatırım alacağı kesin. Bancor üzerinden gerçekleştirilmeside + puan getirir
Çok hızlı piyasaya giremeyecek Ico'lar biraz daha yavaş ilerleme gösteriyor. Bu durum fiyata ne kadar yansır tam olarak bilmiyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.
Sweetbridge ICO'su 4 Parça halinde oluyor sitelerindede yazıyor.
Ethereum altyapılı Borç verme zinciri.
Projede çalışan 43 Kişi var. 17 Tanede Advisor var.
Katılıcakları ve Katıldıkları Toplantılar
SweetMeet: Be Your Own Bank 2018/01/23 London, UK
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain 2018/01/29 Singapore
SweetMeet: Be Your Own Bank 2018/01/30 Singapore
Blockchain for Supply Chain Masterclass 2018/01/30 Frankfurt, Germany
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain 2018/02/01 Ho Chi Minh, Vietnam
SweetMeet: Be Your Own Bank 2018/02/02 Ho Chi Minh, Vietnam
SweetMeet: Supply Chain on the Blockchain 2018/02/05 Hong Kong
SweetMeet: Be Your Own Bank 2018/02/06 Hong Kong
SXSW 2018/03/14 Austin, TX, USA
BlockchainWest 2018/03/26 San Francisco, CA, USA
Min Yatırım 1.000 Dolar.
Token adeti 100 Milyon.
Hardcap 65,100 Milyon Dolar.
Projeyi araştırdım güzel, çok açıklamasını yapamıyorum malesef ortakları falan hep sitede mevcut bakarsınız ordan. Buraya yazıyım para yapar bu proje.
https://sweetbridge.com/Güzel bir projeye benziyor. Paylaşım için teşekkürler.