Başlık bountyhive için açılmış, zaman içinde tokensuite de evrilmiş, tokensuite inde , daha organize şekilde yeniden yapılanması güzel.
Bountyhive merkezi be şeffaf olmadığı için eleştiriliyor, ama sistem tıkır tıkır işliyor, sürekli telegramda aktifler. Tokenlar escrow da günü gelince difekt yatıyor, dağıtım listelerini görememek dışında sistem sorunsuz çalışıyor.
Token suite belki şeffaf gözüküyor olabilir ama, bazı kampanyalarda muhatap bulmak imkansız, kampanyayı kimin yönettiği belli değil, hatta ekip birbirinden bile habersiz, 4-5 farklı ekip üyesine sorup, birkampanyanın primer sorumlusunu bulamadığım oldu.
İkinci konu amazix ve tokensuite gibi eski sistemlerdw dolandırıcılar cirit atıyor, forum hesabımla telegram kampanyasına katılan mı dersiniz, blog kampanyadına katılan mı dersiniz, benim blog linkimi kendi bloguymuş gibi kendi adına gönderen mi dersiniz, daha niceleri, oda benim gördüklerim,
Öyle yada böyle mevcut google liste sistemi yürümüyor, yeni daha organize sistemlere ihtiyaç var,
Bountyhive güzel bir başlangıç yaptı, gün geçtikçe gelişiyor
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Eski dostların böyle yorumlarını görmek ve dikkate almak bizim hoşumuza gidiyor. Ekip içerisinde daha sıkı bir bilinirlik kurma gayretimiz hızla ilerliyor. Bu konuda kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.
Öte yandan, escrow çok sıkıntılı değil. Biz de yaparız ama çoğu proje hazır token basmak istemiyor haliyle. Yine de böyle sistem getireceğiz.