Bitcoin Forum
December 03, 2016, 02:47:53 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Am I a Bot? Tradehill Captchas  (Read 1926 times)
The Script
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
July 13, 2011, 06:50:41 PM
 #1

Anyone else have problems with the Tradehill Captchas?  I've tried about ten times and it can't login because I keep getting the Captchas "wrong".  Perhaps I am just a bot and don't know it?
1480733273
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480733273

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480733273
Reply with quote  #2

1480733273
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480733273
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480733273

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480733273
Reply with quote  #2

1480733273
Report to moderator
1480733273
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480733273

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480733273
Reply with quote  #2

1480733273
Report to moderator
bbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288

Bitcoin


View Profile
July 13, 2011, 06:54:52 PM
 #2

Anyone else have problems with the Tradehill Captchas?  I've tried about ten times and it can't login because I keep getting the Captchas "wrong".  Perhaps I am just a bot and don't know it?

I've had the same problem! thought I was losing my mind!
BGL
Member
**
Offline Offline

Activity: 60



View Profile
July 13, 2011, 07:56:25 PM
 #3

Yesterday i also had a problem. There is no reload that i saw but reloading from the main page should give you a new one.
JoelKatz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Democracy is vulnerable to a 51% attack.


View Profile WWW
July 13, 2011, 08:00:14 PM
 #4

It's the rotated letters that get you. If you see an L, remember, it could be a rotated V. Look closely and keep that in mind and you'll probably get it right at least half the time.

I am an employee of Ripple.
1Joe1Katzci1rFcsr9HH7SLuHVnDy2aihZ BM-NBM3FRExVJSJJamV9ccgyWvQfratUHgN
Jered Kenna (TradeHill)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile WWW
July 13, 2011, 08:20:17 PM
 #5

I need to get past these captchas too and even though I've gotten pretty good with it and have a 90% success rate I don't feel it's necessary if you've implemented 2 factor authentication.
We're adding a form under the profile right now to disable the captchas. They appear before you login so we can't make them go away but if you activate this feature the captcha can be left blank (or wrong).

I just spoke with one of our coders and he's adding that in as we speak. It should be available within a few minutes. I don't want to say 100% incase he runs in to any unforeseen issues but it is almost ready.
You can also disable it without enabling 2 factor authentication.

For more information on our 2 factor authentication check out this post or onlyoneTV episode 22
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=28447.msg357955#msg357955


Edit: might be a couple hours yet but it's coming.

moneyandtech.com
@moneyandtech @jeredkenna
The Script
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
July 14, 2011, 12:11:24 AM
 #6

I did finally manage to login, but I'm glad to hear that I'm not the only one with a problem, and perhaps I am a human being after all.  Thanks for the info, Jared, and I look forward to not having to deal with the captchas anymore.  Smiley

Jered Kenna (TradeHill)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile WWW
July 14, 2011, 12:15:45 AM
 #7

I did finally manage to login, but I'm glad to hear that I'm not the only one with a problem, and perhaps I am a human being after all.  Thanks for the info, Jared, and I look forward to not having to deal with the captchas anymore.  Smiley



Glad you were able to get in. The captcha switch is still coming. They're coding away at the moment and working down the list towards it.
Can't wait to turn it off myself.

moneyandtech.com
@moneyandtech @jeredkenna
coingenuity
Member
**
Offline Offline

Activity: 64


View Profile WWW
July 14, 2011, 01:52:29 AM
 #8


I just spoke with one of our coders and he's adding that in as we speak. It should be available within a few minutes. I don't want to say 100% incase he runs in to any unforeseen issues but it is almost ready.
You can also disable it without enabling 2 factor authentication.


Edit: might be a couple hours yet but it's coming.


Thanks for being on top of issues raised by the community. You're great!

frozen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile WWW
July 14, 2011, 02:04:02 AM
 #9

I have had a lot of trouble with the Tradehill login captcha as well.  I've wondered why they didn't just use a somewhat standardized captcha such as http://www.google.com/recaptcha.

error
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
July 14, 2011, 02:34:26 AM
 #10

I wondered why they used a captcha at all. I'm not sure what problem it's intended to solve. What I do know is that the login screen somehow prevents my browser from saving my password, which puts my security at risk and/or subjects me to the inconvenience of having to manually store the password in a separately encrypted text file somewhere. (It's a bunch of totally random text.)

15UFyv6kfWgq83Pp3yhXPr8rknv9m6581W
bbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288

Bitcoin


View Profile
July 16, 2011, 03:40:48 AM
 #11

still doesn't work says I'm a bot Sad  is this going to get fixed haven't been able to get in for days!
Jered Kenna (TradeHill)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile WWW
July 18, 2011, 03:47:52 AM
 #12

We ended up rolling out a few updates all at once so the captcha was delayed a little bit.
We have a new blog which will provide information on all the updates and news related to TradeHill.
You can find it here: http://tradehillblog.com/

The captcha can now be disabled in your user profile. You will need to login to get to this setting.
Essentially it can be  ignored and if disabled will allow you to login without completing it or with an incorrect response.

Regards,
Jered

moneyandtech.com
@moneyandtech @jeredkenna
Oldminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022



View Profile
July 18, 2011, 03:50:54 AM
 #13


If you like my post please feel free to give me some positive rep https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=18639
Tip me BTC: 1FBmoYijXVizfYk25CpiN8Eds9J6YiRDaX
geek-trader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
July 18, 2011, 03:56:32 AM
 #14

I like the idea of the 2 factor auth.  However, I think it's overkill for login.  Especially when you log me out after a certain time.  You should just have to to confirm a withdrawal.

I use the Yubikey at MtGox, and it's also a inconvenience, mostly because they log me out after so short a time.  I just provided 2 factor login, why are you logging me out?!

In both cases, I would be happy to do 2 factor auth on login if you would just let me stay logged for 12 hours or until I close my browser.

Make 1 deposit and earn BTC for life! http://bitcoinpyramid.com/r/345
Play my FREE HTML5 games at: http://magigames.org  BTC donations accepted.
haploid23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 812



View Profile WWW
July 18, 2011, 06:39:26 AM
 #15

i never once had the captchas problem. it's always the case the looking at the letters very carefully, but i'm pretty much stating the obvious

tvbcof
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974


View Profile
July 18, 2011, 07:12:32 AM
 #16

I was introduced to the 'proof of work' idea via bitcoin (Satoshi's paper?) as a method of limiting the number of attempts that a robot could make to a level which would be tolerable to a human.  Originally envisioned as a way of dealing with spam mail iirc.

I would much rather us a separate program (or browser plugin) which implemented such a proof-of-work idea vs. messing around with capchas.  I'm about half-way dyslexic as it is, and it usually takes me several attempts at most capchas (including Tradehill's.)  I would vastly prefer to watch a little mini-miner whirlygig thingy for a few seconds than go through repeated cycles of trying a capcha, then modifying my last string of swear words.

Anyone heard of or seen such a thing?

bitcoinTrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
July 18, 2011, 07:40:52 AM
 #17

Anyone else have problems with the Tradehill Captchas?  I've tried about ten times and it can't login because I keep getting the Captchas "wrong".  Perhaps I am just a bot and don't know it?

FYI, the captchas have now been marked as optional by tradehill.
You can disable them in your profile.  Smiley

bitprotection
Member
**
Offline Offline

Activity: 103



View Profile
July 21, 2011, 02:15:37 AM
 #18

Anyone else have problems with the Tradehill Captchas?  I've tried about ten times and it can't login because I keep getting the Captchas "wrong".  Perhaps I am just a bot and don't know it?

FYI, the captchas have now been marked as optional by tradehill.
You can disable them in your profile.  Smiley

Can't get in Sad haven't been able to for days ...

Nevermind! Smiley

Working on protecting the community!
indicasteve
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
July 21, 2011, 05:39:53 AM
 #19

Captchas are good...but there is always a way around anything.. just set up a free pron site and have your viewers solve the captchas for you.  I heard the guys who make concert ticket scalping bots use a method something like that...grab the image, get someone else to solve it, then have your bot post the solution back.



Art Express!  Native American Art, Crafts and Weapons!  coingig.com/ArtExpress
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!