valley365
|
|
February 09, 2018, 09:03:09 AM |
|
Aslında en iyi fırsatı, son piyasa düşüşünde verdi 0x fakat kaçırdık o dalgayı. Bir düşüş dalgası daha bekliyorum genel olarak. Bu dalgada uygun bir seviyeye inerse 0x'i yeniden değerlendirecek ve alım için bir miktar bütçe ayıracağım.
|
|
|
|
The Management
|
|
February 09, 2018, 09:36:53 AM |
|
Geçen haftalarda sembolik bir miktar ile 153bin stats'dan girmiştim. Ben de geleceği olduğunu düşünüyorum fakat boşta btc miktarım pek yok o yüzden güzel bir miktar giremedim. Yanlıiş hatırlamıyorsam önce 160-170 lere yükseldi sonra güzel bir düşüş yşadı şimdi 130 civarlarında. Orta-uzun vade de güzel kazandıracağını düşünüyorum
|
|
|
|
Atademir
Jr. Member
Activity: 87
Merit: 1
|
|
February 09, 2018, 05:27:23 PM |
|
0x projesi gerçekten güzel ve gelecek vaad eden bir proje olarak ön görüyorum. Ayrıyetten kendilerinin bitfinex'te olmalarını da ayrıyetten bir artı olarak görüyorum. Haziran - Temmuz aylarında sanıyorum ki projelerinde bir çok gelişme olacak. Asıl fiyatlanmanın o zaman olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
sealofsun
|
|
February 09, 2018, 05:44:02 PM |
|
Çok artış göstermemiş düşüş zamanında bile 1.4$ seviyelerinde izlemişti. Yani alım için uygun seviyelerde bence. Çok rahat 2x yapabilecek bir coin. Daha fazlasını kesitirmek zor ne olur ne olmaz fazla yatırım yapmamak gerek
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
February 09, 2018, 05:56:58 PM |
|
Uzun zamandir yokus asagi gidiyordu 0,6 dolar seviyelerine geldi. Bence alim icin cok idealdi. Su an x2ye yakin yapti. Su anda da alim yapilir bence. YTD.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
February 09, 2018, 06:02:58 PM |
|
3 dolara kadar yolu var bence şu an için ama bir düşüş daha olursa eğer o zaman girilebilir diye düşünüyorum. Ne olur ne olmaz bir anda yükseliş devam eder derken her şey değişir.
|
|
|
|
tfntvl
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
April 21, 2018, 08:12:15 PM |
|
zrx nerde görsem yorum yapasım geliyor çünkü çok ekmeğini yedim. allah bereket versin. bir defa 5x 1 defa 2 x aldım bu coinden geleceğe yatırım yapma konusuna gelince sonuna kadar katılıyorum ölmeyecek coinlerden biri diye düşünüyorum hep. projesine güvenilen sayılı coinlerden biridir araştırılıp uygun biyerden trene binilebilir yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
April 21, 2018, 11:10:21 PM |
|
Ben çok öncelerden alım planlıyordum bu tarz projeleri dipten almak çok önemli o zamanlarda yatırım yapmayı gerçekten isterdim şimdi sadece izliyorum, güzel bir proje bence.
|
|
|
|
HCRT
|
|
April 22, 2018, 12:07:33 PM |
|
ben buna icodan girmiştim param yoktu çok az almıştım o sıralar olsa her gün alabilsem zengindim ama olmadı işte şans tutmadı tutsaydı zengindim şimdi ama daha çok artar
|
|
|
|
Arksun
|
|
April 22, 2018, 12:15:24 PM |
|
Bir ara forumda her yerde bunun muhabbeti dönüyordu niye bilmiyorum bunun ekmegini bir ben yiyemedim herhalde o yüzden gördükçe sinirim bozuluyor
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
April 22, 2018, 02:36:24 PM |
|
0x nedir. Token mi. Ether adresinin baslangici degil mi bu? Projesi filan var mi? Nedir ne degildir arastirmak lazim.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 22, 2018, 03:43:18 PM |
|
An itibariyle 1 USD'yi gördü ve daha da yükselecek gibi görünüyor. Hatırlayanlar bilirler, 14 Ocak tarihinde 2,38 USD ile ATH yapmıştı, sonrasında bir süre 1 USD altında gidip geldi. Boğaya geçtiğimizde güzel bir ivme kazanacağını düşünüyorum. Tam da başlıkta yazdığı gibi; gelecek için yatırım yapmalık bir token. Uzun vadeli düşünenler takip etsinler.
|
|
|
|
gustavroy
|
|
April 22, 2018, 03:58:47 PM |
|
ICOsuna katildigim bir proje olur cok saglam guzel seyler yapacak keske satmasaydim tokenleri bu fiyattan tekrar giresim hic yok
|
|
|
|
DoloresPacman
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
April 22, 2018, 06:27:33 PM |
|
Zamanında bu forumda yazıyorlardı 2018 yılına gelmeden önce falan da bu coini sonra bir anda yükseldi ama ayı sezonu yüzünden yükselişi yarıda kesilmişti yoksa umut vardı bundan
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
April 27, 2018, 04:31:26 PM |
|
Ocak peak sonrasında son 1 aydır dalgayı kaldırdı geliyor. Ve bu sefer önceki seviyelerinin de üzerine çıkacağını tahmin ediyorum. ytd.
|
|
|
|
Sekon
|
|
April 27, 2018, 04:41:36 PM |
|
0x'in katedeceği daha çok yol var bu piyasada uzun vade için kazandırabilir ama kısa vadede çok öyle görünmüyor bana göre tabi.
|
|
|
|
hannapulu
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
|
|
April 27, 2018, 04:54:19 PM |
|
Herkes 0x in güzel olduğundan yatırım yapılabileceğinden filan bahsetmiş ama proje hakkında ufak da olsa bilgi verene rastlamadım. Ethreum un erc20 platformu gibi bir şey mi içeriyor
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
Ecol
|
|
April 27, 2018, 05:07:14 PM |
|
0x' i ben büyük düşüş başlamadan önce duymuştum biraz ama piyasa en yukarda olduğu zamanlar değilde biraz daha gerilediğinde almıştım geri aynı fiyata dönmesi için biraz zamana cidden ihtiyacı var.
|
|
|
|
HyperLup
|
|
April 27, 2018, 05:16:19 PM |
|
Ox güzel bir yatırım olabilirdi ancak fiyatı biraz yükselmiş. Gerçi Haziran ayı itibarı ile epey yükseleceğini iddia eden çok kişi var, biraz gözlemlemek yararlı olabilir.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
April 27, 2018, 06:12:04 PM |
|
0x mantikli bir proje ancak 2 sene gibi bir surec icin dusunulecek bir proje. Bir kac ay icerisinde pumplanip al-sat olarak fazla kazandirmaz. Riski az ancak her an Blockfolio dan kontrol edilecek tur den degil
|
|
|
|
|