KoinGuru17 (OP)
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
February 07, 2018, 06:24:23 PM |
|
ICO da limiti cok dusuktu az alabilmistik, Binance ye $ 0.30 dan girdigini gorunce biraz daha yatirdim. Suan $0.75 civarinda ama cok cok daha yukarilara gidecegini dusunuyorum. Hala alinabilir fiyatta.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
February 07, 2018, 06:55:12 PM |
|
Bende 0.70 den aldım biraz bakalım neler olacak 0.90 a çıkmıştı yarım saat önce şuan o civarlarda dolanıyor. Volumde artıyor. Dun gormustum almadım şuan çok pismanim almadigim için.
|
|
|
|
paulk11087
|
|
February 07, 2018, 06:59:25 PM |
|
Bende 0.70 den aldım biraz bakalım neler olacak 0.90 a çıkmıştı yarım saat önce şuan o civarlarda dolanıyor. Volumde artıyor. Dun gormustum almadım şuan çok pismanim almadigim için.
hocam 7x yapmış bir tokene para yatırmak sizce doğrumu zaten ilk ico fiyatı üzerinden alan adama 7 kat kar ettirmiş. Icosunda yatırım yapabilseydim güzel olacaktı ama çok da birey beklememek lazım yaptı yapacağını zaten
|
|
|
|
yns1903
|
|
February 07, 2018, 07:00:25 PM |
|
volumde artış söz konusu olunca fiyatında yükseleceğini düşünüyorum. hatta yakında btc yükselirse fiyatı daha da iyi seviylerde olur
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
February 07, 2018, 07:29:01 PM |
|
Bluzelle imza kampanyasi duzenlendiyse hunterlara iyi para kazandiricak aramizda varsada hayirli olsun simdiden
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
byzodiac
|
|
February 07, 2018, 08:20:27 PM |
|
Balinalar dadanmıştır, projenin değeri çok daha yüksek olsa dahi şu piyasada bu kadar katlaması makul değil, balinalar çekildiğinde hacim azaldığında fiyat da inecektir, onlarca kez tecrübe ettiğimiz gibi. Fakat değeri sonrasında 10 katına da çıkar sadece en başta şişirmelere aldanmayın diye söyledim.
|
|
|
|
argurbuz
Member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
February 07, 2018, 08:22:50 PM |
|
Bende düşünüyorum yatırım yapmayı hiç nasip olmadı
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
February 07, 2018, 08:39:26 PM |
|
en son baktığımda 0.82 dolarları görmüştü. icosuna girememiştim baya üzülmüştüm sonrada arttı zaten daha ne kadar artabilir ki demiştim.
|
|
|
|
baskanx
|
|
February 07, 2018, 08:44:59 PM |
|
Proje güzeldi icodan kaçırmıştım whiteliste girememiştim, baya katlamış kendisini şu piyasaya rağmen, valla tebrik etmek gerek icoya katılabilenleri, fiyatta dikkatli olsunlar bir düzeltme yiyebilir sonrasında.
|
|
|
|
depecoin
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 1
|
|
February 07, 2018, 09:37:50 PM |
|
binance giren katlanıyor arkadaş , ico dan almak mantıklı ama işte o değerli icoları bulmak zor , hele benim gibi yeni girenler için kripto olayı tam bir cadı kazanı en az bir ay araştırmalı para zor kazanılıyor birde zırt pırt icolara kaptırmamamk lazım ...
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
February 07, 2018, 09:39:14 PM |
|
Bluzelle icoya whitelist kaçırdığım için katılmadım ama borsdanda almadım çok değerlendi diye.güzel yanı kişisel cap çok düşük olduğu için balinalar falan dadanmadı icoya kimsede hayvani sayıda token yok yani.bu yüzden yükselişin dahada sürebileceğini düşünüyorum.bazen böyle işlerde trenin ortasından yakalarsın ve kar edersin ama sonunda yakalarsan batman muhtemel o yüzden temkinli yaklaşmak gerek
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
February 07, 2018, 10:14:30 PM |
|
yani şimdi balina diyen olmuş vsvs . yok öyle bişi beyler. önce ekibe bakın sonra da projeye bakın. neden böyle yüksek hype aldığını o zaman anlayacaksınız. ico dan girme şansım oldu . kişisel cap düşük tutulduki destek vermek isteyen herkese yatırım imkanı sunuldu. ayrıca bir arkadaşımız da x7 yapmış coine girilirmi demiş. x100 olduğunda buraya döner tekrar okuruz yazdıklarımızı ha bu arada x100 dedim diye yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. Bu piyasada ne olacağını kestirmek zordur. Risk her zaman vardır
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
|
|
February 07, 2018, 10:24:25 PM |
|
ICO giremedik white liste kapalıydı alanlar 3-4x yaptılar sanırsam bide ortalık yeşillenince öpüp başlarını koysunlar ben kaçar
|
|
|
|
usakli64
|
|
February 08, 2018, 05:58:23 AM |
|
Her zaman gözden kaçan böyle projeler oluyor. Hani kaçan balık büyük olur ya o misal. Çok araştırıyoruz ama yinede kaçıyor. bu konuda takip ettiğiniz veya önerebileceğiniz bir sayfa veya başlık var mı? veya sizin yol haritalarınız nasıl oluyor. 5 para etmez coinlere girmektense ICO ile güzel projeere destek olmak, bunun meyvelerini toplamak hepsinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
February 08, 2018, 06:14:58 AM |
|
Bende ICO sunu kaçıranlardanım ICO fiyatına göre herhalde x6 - x7 den aldım ama ben bile şimdi den kardayım (olurda düşmezse) bu değer her koinde cesaret edip girebileceğim bir seviye değil ama Bluzelle nin şimdiki fiyatını bile 10 a katlayabileceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
internaldr
|
|
February 08, 2018, 08:41:28 AM |
|
Bende ICO sunu kaçıranlardanım ICO fiyatına göre herhalde x6 - x7 den aldım ama ben bile şimdi den kardayım (olurda düşmezse) bu değer her koinde cesaret edip girebileceğim bir seviye değil ama Bluzelle nin şimdiki fiyatını bile 10 a katlayabileceğini düşünüyorum. icoya girecektim ama giremedim. bende kaçırdığıma baya üzüldüm. bounty manageri olan mirallasla arkadaş konuştu o da tutacak demişti. bluzellanın çok kazandıracağı zaten belliydi.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
February 08, 2018, 08:43:32 AM |
|
Bende ICO sunu kaçıranlardanım ICO fiyatına göre herhalde x6 - x7 den aldım ama ben bile şimdi den kardayım (olurda düşmezse) bu değer her koinde cesaret edip girebileceğim bir seviye değil ama Bluzelle nin şimdiki fiyatını bile 10 a katlayabileceğini düşünüyorum. icoya girecektim ama giremedim. bende kaçırdığıma baya üzüldüm. bounty manageri olan mirallasla arkadaş konuştu o da tutacak demişti. bluzellanın çok kazandıracağı zaten belliydi. Hahaahaaa hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz . Kaçanın arasından bakıyoruz. Güvenemiyorsun ki bende alacağım , alacağım dedim şimdi nerelerde üstelik binance de çalışmıyor.
|
|
|
|
Metazen
Member
Activity: 213
Merit: 11
|
|
February 08, 2018, 10:00:27 AM |
|
Yalnız işin daha ilginci arkadaşlar Binance şu an çalışmıyor bu da Binance ' a girdi. Bir de İdexte var orda hiç hacim yok. % 20 yi nasıl yaptı bu BLZ.
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 08, 2018, 10:08:32 AM |
|
Konuya yeni denk gelebilim gözümden kaçmış olmalı konuyu açtığınızda ne güzel 0.30$'muş. Ozaman yüklü miktarda alım yapabilirdim binanceye falanda girmiş şimdi 0.79 civarında dahada artış sağlar bence yakın zamanda 1$ civarına gelecektir. Bu fiyattan şehsen kendi adıma konuşuyorum alım yapmam. Düşük fiyatttan alan arkadaşlara başarılar.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
February 08, 2018, 11:10:48 AM |
|
Binancede bakım var galiba suan fiyatlarda bir gariplik var .Bugün fiyatlar hiç değişmemiş.
|
|
|
|
|