Easy2Mine
|
|
February 09, 2018, 05:56:40 PM |
|
Zaten rahat hardcap yapıyor neo projeleri ama ilerde bu haber ile birlikte daha çok yatırım alacaktır yüksek hardcap lı projeler.
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
February 09, 2018, 07:51:05 PM |
|
binance'a eklenirse kafadan 2x yapar bu projeler. önlerden yermizi almak lazım bu tür icolara. azıcıkta neo depolamak lazım.
|
|
|
|
slmn
|
|
February 10, 2018, 12:00:17 AM |
|
Güzel araştırma olmuş 2 yeni neo tabanlı ico daha piyasaya girdi incelemek isterseniz: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2628294.msg29963630#msg29963630Bir de nex ile alakalı whitelist henüz açılmadı falan yazmışsınız ben whitelisti daha önce açtılar ve kapandı kaçırdım diye hatırlıyorum ama umarım yanılıyorumdur girmek istediğim bir ico.
|
|
|
|
gokayc
|
|
February 10, 2018, 12:14:48 AM |
|
Bence mantıklı. NEO tabanlı projelerin çoğu belki hepsi Çin merkezli olduğundan Binance ile iletişim kurmalaarı ve ortak iş yapmaları daha kolay olur diye düşünmüştüm. Zaten çin merkezli projelere bir çok kişi ya tutarsa mantığı ile yatırım yapıyor. Bir çok kişi belki Binance'e girer diye ilgi duyuyor diye düşünüyorum. Sadece kendi fikrimdir.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
February 10, 2018, 12:18:35 AM |
|
Zaten çin projellerinin genelinin binancea ekleneceğini düşünüyorum ben.çinçonlar sırf milliyetçilik olsun diye bile destekler birbirlerini kısa sürede hem neo tabanlı projelerin hemde çinden çıkan diğer projelerin binanceta listeleneceğini düşünüyorum
|
|
|
|
gulubal
Jr. Member
Activity: 52
Merit: 2
( https://www.sterlingsovereign.co.uk/)
|
|
February 10, 2018, 12:28:58 AM |
|
neodan büyük bir hamle bekliyorum inş. yıl içerisinde gerçekleşir
|
Sterling Sovereign (STSO) (https://www.sterlingsovereign.co.uk/) used for business, hotel or flight booking
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
February 10, 2018, 02:27:39 AM |
|
hocam haber doğru ise süper olur ya hayal bile edemiyorum kafadan 3 5 katlar bence yatırım için süper fırsat bence
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
flight666
Full Member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
|
|
February 10, 2018, 10:50:19 AM |
|
Eğer Binanceye eklenecekse zaten kafadan projeler x1.5 - x2 görecektir. Zaten NEO dan umutluyum ETH geçemez ama 3. sırada yerini alır diye düşünüyorum hatta bunun için geç bile kaldı NEO bana göre. Yanarım yanarımda fiyatının düşük olduğu zamanlarda gözüme her fırsatta iliştiği halde alım yapmadığıma yanarım.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
February 10, 2018, 02:02:12 PM |
|
Güzel konu ve inceleme teşekkürler derli toplu olmuş elinize sağlık
|
|
|
|
hasyurt
|
|
February 10, 2018, 08:12:54 PM |
|
özellikle ben qlink e çok güveniyorum. proje çok sağlam 6000 satslardan almıştım çok düşünce fiyatı bu sefer daha yüklü bir alım yaptım bakalım ne olacak gerçekten çok sağlam bir ekibi var ve projesi çok iyi yerlere gelebilir. araştırmanızı tavsiye ederim. bunlar benim kendi düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir. bereketli kazançlar diliyorum
|
|
|
|
Bitcocoin
|
|
February 10, 2018, 08:16:26 PM |
|
Bu neo tabanlı icolar eklenirse şu an beni başka bir haber daha bu kadar mutlu edemezdi diyebilirim umarım doğrudur da biraz olsun yüzümüz güler artık
|
|
|
|
|
Arizona
|
|
February 10, 2018, 08:40:18 PM |
|
Hocam zeepin konusunda da fikrinizi paylaşırsanız çok seviniriö o da neo tabanlı ve ben araştırdığımda gayet güzel olduğunu farkettim. Zaten neo tabanlı olması da iyi olacağına dair bir mesaj niteliğindedir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
forumevi
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 6
|
|
February 10, 2018, 10:31:23 PM |
|
Elimde bir miktar NEO var , uzun vadeli düşünüyordum bu haberle birlikte çokta uzun beklemeye gerek kalmadan iyi bir getiri sağlayacaktır diye düşünüyorum. Biancede hazırlık yapıyor ama bu sürecin çok hızlı olabileceğini düşünmüyorum , binance de listelenmek için başvuruda bulunan coin sayısı 5bin diye biliyorum , çok yüksek bir rakam.
|
|
|
|
brave77
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
February 10, 2018, 11:00:08 PM |
|
Kucoin geleneksel olmuştu neo tabanlı çıkan her icoyu ekliyor adamlar ancak Binance daha üst düzey bir borsa çok iş yapar buraya giren neo tabanlı tokenler.
|
|
|
|
HokageNanadaime
|
|
February 10, 2018, 11:16:55 PM |
|
Binance bu işte ciddi bir yere sahip bir borsa bundan dolayı binance a giren icolar değerleniyor çoğu zaman fırsatları kaçırmayıp değerlendirmek gerekiyor
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
February 11, 2018, 08:45:26 AM |
|
Neo dan bende umutluyum bu sene güzel bir atak yapacaktır. Yıl sonunda 400-500 dolarlari gorur diye düşünüyorum. Neo tabanlı coinler eklenince binanceye neo da da artış olacaktır.Ama binance bu son bakım olayından sonra baya bi mustrri kaybetti sanki volumler düştü koinlerin.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 11, 2018, 09:29:40 AM |
|
Şükür olsun neo hakkında güzel bir kaç haber duymaya başladık. Neo yatırımcısı olduğum için Binance olayı beni sevindirir. 1 senesi var diyorum, Neo ico'ları ve gelişmiş alt yapısıyla fiyat tavanı yapar. Üzülmeyecek kadar alsın herkes.
|
|
|
|
SkyLords
|
|
February 11, 2018, 09:42:09 PM |
|
Bu tür konuları güncel tutmak lazım.
|
|
|
|
dewildance
|
|
February 11, 2018, 11:07:46 PM |
|
Neo tokenleri yavaş yavaş trend olmaya başladı, her ico binance'ta listelenmek ister umarım yatırım yaptığım pikcio'da listelenir ethereum tabanından neo tabanına geçtiler. Neo tabanlı projeler daha çok tutulacak gibi artık
|
|
|
|
|