Size kefil olacakları için tanıdık haricinde pek yardımcı olmak isteyen çıkmayacaktır.
Kıymetl, arkadaşım nasıl yazalım nasıl yorum yapalım.
Önceden biri konu açmıştı bu r10 davetiye alıyorum diye.
Onada şansa biri verdi neyse sonra adam burda konuları takip eden olduysa birine hayali 45000 dogecoin satayım derken girişim teşebbüsünde iken kısaca adamı dolandıramadan olay patladı ve işte o adamda ya benim hesabı hacklemişler dedi falan filan.Kimsede yemedide hatta orda yazdım işte daveitye verende onu oraya şikayet etmiş. kısaca üyeliği sanırım kapanmış.
İşte herkese kefil olmaya gelmezde yani bizden zarar gelmezde ee diyen olacak crackersın doğrdur crack yapıyoruz ama herkesin hesabıda iç etmiyoruz yani.Kaldıki ismi lazım değil bırak para ile almayı işte türkiyenin ilk cracking sitesi denen yere girsem SA desem ve bir davetiye verin desem inan değil 1 tane değil -10 tane yollayan olurda mesele şurda bizim dünya görüşümüzde şu var küstüğümüz dağa oduna gitmeyiz olayı var orda yönetici idik işte biri ile papaz olunca ceketi aldık çıktık.Dikerim sizin sitenizide sizide dedik.Kaldıki değişik forumlarda configler var alır tararım ama onunla hiç uğraşamam.Hele görünürde site tedbir almış ama işte onuda ayrı bir pro ve sistem ile tarar gene değil 1- mail combo sağlamsa 50 tanede çıkarda uğraşmak istemiyorum bulamazsakta girmeyiz sitesine olur biter.Ama işte doğru ata oynayan her daim kazanır.bize mesajdan davetiye yollayana bu iş yol su elektrik olarak geri döner ha bugün ha yarın geçen birine bir iyilik yaptım ismi lazım değil hocam ilerde alacağım olsun bakiyeye yaz dedi.İşte elimizde olan pass olursa isterse yollarız.Yani işte lafı anlayana anlat.Kafası çalışıyorsa ne dediğimiz anlar.İyi forumlar...