Bir çok insan aynı kanıda yani yükseleceğine olan inanç tam. Ama bu yükselme ne zaman olacak. Kim bitcoine ne kadar güvenecek. Tamam çıkış yapmadaki hızına dicek yok ama aynı hızla değer kaybetmesi korkunç birşey.
Bitcoin geçmişte de yüzdesel olarak aynı oranlara yakın değer kaybı yaşadı. Geçmişte daha yavaş yaparken, günümüzde daha hızlı dalgalar oluşturuyor. Katılımcı çok olduğu için hacimde oldukça iyi seviyelerde ve balina için bu yeterli.
tek yapmanız gereken destek, direnç seviyelerini bilmek. bazı iki destek arasındaki fark 2 bin doları bulabiliyor. Az bir şey LTC almıştım ve dirence geldiğini görünce sattım. desteğe gelmesini veya o direnci kırmasını bekliyorum. Aslında asıl bitcoini takip edeceksiniz. Onun desteğini çalıştırdığı yerde ether veya ltc ya da bunlardan daha yüksek kar getirebilecek olanlara dalacaksınız. ama bitcoin o desteği kırdığında işte orada bir karar vermeniz gereklidir.
İkinci olarak bugün haftanın son günü. yarın haftalık grafikte yeni bir bar çubuğu açılacak. Pazartesi gece yarısı ile birlikte tekrar 6000 dolara veya onun üzerine doğru silkeleme yapabilirler. 9300 üzerini sert şekilde btc geçemedi. dirence kafa attı biraz geri geliyor.
Rus uzman bitcoin 1000 dolara düşecek ve yavaş şekilde gelişecek dedi. Her kafadan ses çıkıyor. Kimse ne olacağından emin değil.
Önünüzü iki şekilde görebilirsiniz.
1- Piyasadaki son dakika haberleri takip edersiniz. Bitcoin ve onu etkileyebilecek ülkelerden yayılan haberleri.
2- Grafikte stratejiniz olur. Düşerse, yükselirse diye dediğiniz al-sat-tut kararları.