x11 ile phantomx kazabilirsin hem pos getirisi var hem de 20k coin e masternode kurabilirsin.
mining gelirleri ile pos kazancini maksimum seviyeye cikarirsin, pool uzerinde oto payout ayarlayip belirli bir alt esik degere ulastiginda cuzdana otomatik ceker.
suan acikcasi bu coinin pos getirisi masternode getirisinden daha fazla.
fakat madenciligi su asamada ne kadar karlidir bilemiyorum.
yaw hocam hero sun sen hero büyük abilerimizdensin
. arkadaş baikal giant b diyor siz x11 algosunu yazıyorsunuz.ama masternode ilgimi cekti araştıracam
))
dogru diyosun
arkadas o kadar da yazmis giant-b deki algoritmalari
benim dalginligima gelen bi post olmus..
giant-b algoritmalarinda masternode tipi coin bildigim kadari ile yok, ara ara masternode coinleri inceliyorum cogunlukla masternode coinler x11 algosunda yer aliyor, scrypt falan da denk geldim bi kac tanesinde..
giant-b ile decred karli olabilir, kazilabilecek potansiyeli en yuksek coinlerden biri bu. fakat decred in pos tarafi epey maliyetli. bu cihazla kazarak ticket almak ve ticket odulu beklemek oldukca uzun bir sure gerektirir.
whattomine de gunluk verilerle bu cihazin getirisi 0.4dcr, 1 ticket 82 dcr(anlik fiyati/duser cikar orasi ayri) yani 1 ticket almak icin bu sartlarda 1 yil kazmak gerekli
ticket fiyati ve gunluk kazanc artar azalir fakat 1ticket icin min. 6 ay kazmak lazim sanki.