NetNeo (OP)
|
|
February 16, 2018, 08:45:13 AM Merited by lordzc (1), Rhego (1) |
|
TRX: 16 Şubat Peiwo App Tron bağlantısı resmiyet kazanıyor
XLM: 16 Şubat Stellar yöneticileri şirketin yol haritası hakkında video konferans düzenleyecek
LSK: 20 Şubat Lisk markasını yenileyecek
ZCL: 21Şubat Bitcoin Private geliştiricileri toplanacak
THC: 23 Şubat Hempcoin Hard fork’u gerçekleştirecek.
LTC: 26 Şubat Visa kart kullanıcıları anlık olarak Litecoin ile ödemelerini yapabilmelerine olanak sağlayacak olan LitePay işleme alınacak
ADX: 28 Şubat Beta işleme geçecek ve AdEx prototipini kamuoyuna duyuracak.
SYS: 28 Şubat Blockmarket Web ve Masternodes uygulamaları hizmete girecek
ZCL: 28 Şubat BTC ve ZCL snapshot tarihi (Bitcoin Private forku bundan iki gün sonra gerçekleşecek.)
EOS: 28 Şubat IQ jetonu için AirDrop yapılacak.
DASH: 28 Şubat Dashpay cüzdanı hizmete girecek
|
|
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 16, 2018, 09:10:48 AM |
|
Teşekkürler. Ben de 26 şubattaki VEN isim değişikliğinin olumlu bir etkisi olacağını düşünüyorum. Tabi BTC keskin bir yükselişle altları alt üst etmezse
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
February 16, 2018, 09:12:36 AM |
|
Hocam oldukça faydalı bir yazı olmuş bunun için teşekkürler öncelikle. Benim fikrimce lite coin son zamanlar da düşünülebilecek bir coin globalde de oldukça adından bahsettiriyor. Lite-pay ile yeni bir çıkış daha yakalayabilir.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
February 16, 2018, 09:13:04 AM |
|
Paylaşım için teşekkürler, SYS ana ürününü çıkaracağı kendisi biraz fiyatlandıracağını düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla henüz fiyatında çok büyük bir artış olmadı.
|
|
|
|
hurrem77
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
February 16, 2018, 09:35:39 AM |
|
Guney Korenin dijital para ticaretini tamamen yasaklamayacagini aciklamisindan sonra Bitcoinde ki yukselis hizlandi,Bitcoin in yani sira diger kripto paralarda da yukselmeler goruldu. Litecoin in fiyati dip seviyeden yuzde elli.Ripple ise yuzde kirksekiz yukseldi.Bitcoin ise 10000 dolar seviyelerinde
Uzman goruslri boyle.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
February 16, 2018, 09:48:40 AM |
|
Bende APPC'den ümitliyim.Her hafta güncellemelerini yayınlıyorlar.Yakında bir çok faaliyetleri var.Bakalım neler yapacak.Şu an fiyatı alım için uygun gözüküyor.Beta sürümü çıktığında güzel yerlere gelecektir.
|
|
|
|
sergen34
|
|
February 16, 2018, 10:01:34 AM |
|
LitePay öncesinde LTC'de düşüş oldu. Aksine bir artış bekliyordum.
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
February 16, 2018, 10:56:49 AM |
|
Ltc başka konularda da konuşuluyor ama ben şu kısmını anlamadım, Visa kripto paraya desteği çekmiş ve Visa platformu kullanan bir çok proje sıçmış durumdayken bu Lite Pay nasıl Visa ile çalışacak?
|
|
|
|
frtmr
|
|
February 16, 2018, 11:36:52 AM |
|
Teşekkürler. Ben de 26 şubattaki VEN isim değişikliğinin olumlu bir etkisi olacağını düşünüyorum. Tabi BTC keskin bir yükselişle altları alt üst etmezse
Güzel yakalamışsınız, marketcapde 16. olmasına rağmen gözlerden kaçan bir coin. Son 2 günde btc bazında %20 gibi artış var.
|
|
|
|
NetNeo (OP)
|
|
February 16, 2018, 12:01:03 PM |
|
VISA ile çalışan kurumlarda, VISA kartlarının geçerli olduğu yerlerde litecoin ile ödeme yapılabilecek. Aynı zamanda VISA uyumlu ATM lerden her an litecoin alımı, satımı yapılarak istenilen anda nakit paraya dönüştürülebilmesine olanak sağlayacak. Yanılmıyorsam İngiltere'de fee ücreti olmadan işlem yapabilecekler. Bu bile fiyat indexini yukarı çekebilir diye düşünüyorum. "YTD" Litecoin kullanıcıları, Visa ödemelerini destekleyen tüm ATM’lerde veya işletmelerde kullanılabilecek Visa uyumlu LitePay kartları aracılığıyla Litecoin’leri dolar gibi fiat para birimlerine anında dönüştürebilecek. Ayrıca pazar günü lite coin cash forku planlanıyor.Yani cüzdanda litecoin varsa 10 litecoin cash gelecek.Litecoin cash'in lite coinden daha iyi olduğu söylensede, Litecoin sahibi Charlie Lee, Litecoin Cash’i scam olduğunu söylüyor. Tüm bunlara rağmen Litepay ile bir ivme yakalayacak gibi "YTD"
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 16, 2018, 12:09:57 PM |
|
LTC son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı eğerki VİSA ile bir anlaşma içine girerse LTC fiyatına direk olarak etki edeceğini "to the moon" olacağını düşünüyorum. Bakarsanız zaten LTC'de bu kapasite var. YTD!!
|
|
|
|
unihamburg
Member
Activity: 411
Merit: 21
|
|
February 16, 2018, 12:44:08 PM |
|
Bir düzeltme: EOS'un IQ airdropunun ne zaman olacagi henüz aciklanmadi. Everipedia'nin Twitter'inda Airdrop icin "yakinda" denmis, ama tarih verilmemis.
|
|
|
|
foculur
|
|
February 16, 2018, 12:54:55 PM |
|
Aslında bu tarz etkinliklere minimum bir ay öncesinden girmek gerekli diye düşünüyorum hocam, 10 15 gün kala zaten çoktan fiyatlama başlamış oluyor, 5 martta etc forku var örneğin ve şimdiden fiyatlamaya başladı bile.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
February 16, 2018, 01:04:22 PM |
|
Güzel bi paylaşım olmuş eline emeğine sağlık. Ltc zaten şu son zamanlarda baya değerlendi. Bu gelişmenin de etkisi olabilir. Ama güzel bir gelişme olacak.
|
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
February 16, 2018, 01:25:54 PM |
|
Eline emeğine sağlık ,anlaşılan şubat ayı ortasından itibaren alt cinlerde yukarı doğru bir hareketlenmenin başlayacağı belirtisi bu .Geçen sene mart ayında başlayan yukarı doğru çıkışlar bu senede aynı döneme denk gelecek sanırım .
|
|
|
|
Bitcocoin
|
|
February 16, 2018, 01:30:10 PM |
|
LitePay iyiymiş kafama yattı. Yaptıkları güncelleme fiyatının artmasına sebebiyet verebilir. Sepet oluştururken eski toprak coinler her zaman bulundurulmalı bence. Litecoin de bunlardan birisi
|
|
|
|
Quite
|
|
February 16, 2018, 01:42:36 PM |
|
Litepay gelişimi benide içine alan LTC sahiplerini sevindirdi. Elimde bulundurduğum bir miktar işime yaracaktır. Muhtemelen 300-350 seviyelerine çıkarsa elimdekilere nal toplatırım. Ayrılıp giderim yani.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
February 16, 2018, 02:07:58 PM |
|
şubatta haritaları genel olarak geliştirici düzeye yakın olmuş olsada coinler iyi bir sergileyiş gösteremediler bu ay
|
|
|
|
|