SimonBeCoinin
|
|
February 18, 2018, 08:41:46 PM |
|
opera da vpn seçeneklerinin ve reklam engelelme seçeneklerinin yanında bir de mining engelleme seçeneği var onu seçtiğinizde böyle bir şey izin vemriyor otomatik olarka opera kullanın kullandırtın
|
|
|
|
AkFon
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
February 18, 2018, 08:54:06 PM |
|
Ben başta inanmıyordum bu tip şeylere ama bir kac yazı ve yorum okumam sonucunda fikrim tamamen değişti böyle bir şey çok mümkün görünüyor
|
|
|
|
benzinkokusu
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
February 19, 2018, 05:34:09 PM |
|
çiftlik bankın telefonla mining yaptığı düşünmüyorum zira telefonlar bu iş için oldukça yetersiz.
|
|
|
|
ceferov
|
|
February 19, 2018, 09:19:32 PM |
|
Opera bunun için kendini gerçekten sağlam güncelledi fakat bu olay sadece web tarayıcıyla ilgili değil ki. Oyun olsun dosya olsun günde 5-10 adet download yapıyorum minimum, bazen virüs programları bile işe yaramıyor. Deepfreeze adlı bi internet kafe programı vardı aslında, mantığı bilgisayarı resetlediğinde kaydettiğin son haline getiriyor. Belki o virüs ve gizli mining için yararlı olabilir incelemek gerek.
Bi virüs için bilgisayarına onu yapmak pek doğru değil gibi. Sonuçta kendi kullandığın bilgisayar ne yüklersen yükle resetlediğinde gitmiş olacak ki buna bilgisayarına kaydettiğin şifrelerin de ola bilir Yani o program daha çok başkalarının senin bilgisayarını kullandığında işine yarıyor. Ben Avast kullanıyorum miner olan siteler açıldığı gibi hemen vorüs uyarısı yapıyor
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
February 20, 2018, 03:51:00 AM |
|
evet hocam herkes coin piyasasında para kazanmak derdinde, onun yerine bitcoinin felsefesine odaklanılsa dünya çok daha farklı bir şey olurdu.
|
|
|
|
ekber0101
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
February 20, 2018, 02:35:48 PM |
|
OPERA miningi bloke ediyor onu kullanmanızı tavsiye ederim bide cpu nun artış sebebleri sadece buna bağlayarak söylememiz normal değil doğru diyorsun virüs olabilir ama senin dediğin virüs de olmayabilir keylogger gibi virüs tarzları da cpu yu yükseltiyor ama eğer bu 2 durumla karşı karşıya kalırsanız programlarla temizleyemezseniz
1)SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPARAK PC NİZİ O PROGRAMI KURMADAN ÖNCE TARİHLERE AYARLAYIN
2)EĞER SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPILIP ODA OLMDAYISA FORMAT ŞART OLUR
|
|
|
|
ylmz611
Newbie
Activity: 31
|
|
February 20, 2018, 04:55:32 PM |
|
Cpu nun yükselmesi ve fanın hızlı çalışması durumunda dikkat etmek lazım
|
|
|
|
JetToken
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
|
|
February 20, 2018, 09:50:11 PM |
|
Ağzımı bozmayayım diyorum ama, bunların yaptıkları çakallık artık bir değil beş değil. Hırsızlığın başka bir versiyonu. Bir iki Türkçe Forumda da aynı sorunun olduğu yazılmıştı bir ara.
Bir Antivirüs almak, güvenilmeyen kaynaklardan uzak durmak çok doğru olacaktır.
|
OAX - BRIDGE TO TRADITIONAL FINANCE WORLD OAX - INTEGRATION OF CRYPTOCURRENCY MARKET ■ oax.org ■ bit.ly/BttANN ■ bit.ly/ActiveBounty ■
|
|
|
iwsitall
Newbie
Activity: 17
|
|
March 02, 2018, 04:22:23 PM |
|
Bazı chrome, firefox add-ons'larının mining yaptığına dair haberler çıkmıştı. Örneğin vpn uygulamaları. Siz tarayıcığı çalıştırdığınız sürece tarayıcınız üzerinden mining yapıyor olabilirler, milyonlarca insanın bilgisayarında yüklü olduklarını düşünürsek çok akıllıca bi yöntem.
|
|
|
|
yyaman1
Newbie
Activity: 56
|
|
March 02, 2018, 05:21:48 PM |
|
Bilgi için teşekkürler, duymuştum böyle bir şey. Dikkatli olmak lazım.
|
|
|
|
kickkers321
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 12
|
|
March 03, 2018, 11:06:00 AM |
|
bize de pay verseler yaa madem kullanıyorlar
|
|
|
|
bulson
Full Member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
March 03, 2018, 11:24:07 AM |
|
İşlemci kullanımını sadece mininge bağlamak yanlış olur, işlemciniz eski nesildir artık yetersiz geliyordur 3 4 sekme açarsınız kasmaya başlar yada yeni bir işlemciye sahipsinizdir mining yapılan site üzerinde işlemcinize az yük bindirecek şekilde ayarlanmıştır ruhunuz bile duymaz.
|
|
|
|
ahmethanci
Newbie
Activity: 9
|
|
March 03, 2018, 01:48:20 PM |
|
Ben bunu bazı sitelerinde yaptığını düşünüyorum. Geçen bir airdrop sitesi vardı kayıt olayım dedim son onay kısmında değişik bir sistem geliştirmişler bir baktım bilgisayar çosmaya basladı fanlar felan açıldı. ilk basta anlam veremedim sonra siteyi kapatınca her şey düzeldi. Bence büyük ihtimalle websitesinin bizim üzerimizden mining yaptırdığı için o sitede o kadar zorlanıyor pc.
|
|
|
|
Drfalcon
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
|
|
March 03, 2018, 02:09:35 PM |
|
Farklı isimler kullanarak .exe klasörü olulturulabilir. O yüzden yüksek cpu kullanımı varsa mutlaka mining bloker eklentisini kullanın. Bazı sitelerde girdiğiniz anda pc nin çökme seviyesine geldiğini farkedebiliyorsunyz. Kriptopara nokta net miydi tam hatırlamıyorum. Daha önce forumda paylaşıldı. Bu tarz sitelere de özellikle dikkat etmek lazım
|
ELONCITY ❱ ❱ ❱ ❱ Power The world for FREE! Public Sale Coming Soon │ https://eloncity.io/
|
|
|
karasaplisekerr
Member
Activity: 88
Merit: 12
|
|
March 03, 2018, 04:22:29 PM |
|
mining blocker bir nevi etkili , operada çözüm gibi ama işletim sistemlerinde fark gösteriyor sanırım bu olay. win7 kullandığım bilgisayarımda sorun olmazken, win 10 laptopla aynı işlemleri yada aynı siteleri gezerken donma ve işlemci zorlanması oluyor. aslında donanımsal olarak birbirlerine yakın özellikleri var, bu kadar fark olması şaşırtmıyor değil. birde sanırım agar.io gibi online oynanan oyun sitelerinde, bu tarz bir mining olayı var, ne hikmetse çok basit grafikli bir oyun bilgisayarı bazen inanılmaz yoruyor
|
|
|
|
suram
|
|
March 03, 2018, 09:22:13 PM |
|
Ben de bazen bazı sitelere girince birden bilgisayar son gaz çalışmaya başlıyor önceden yoktu büyük ihtimal böyle bir şey, bilgisayara baktım böyle bir şey yok olsa da benim ki kaldırmaz zaten göçerdi
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
kutsal_money
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
March 03, 2018, 11:16:55 PM |
|
Ben başta inanmıyordum bu tip şeylere ama bir kac yazı ve yorum okumam sonucunda fikrim tamamen değişti böyle bir şey çok mümkün görünüyor
Hocam ben de senin gibiydim fakat burada yazılanları okuyunca şimdi böyle bir şey gayet mümkün geliyor yapacak bir şey var mı tam anlamıyla bilmiyorum
|
|
|
|
tigoes
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
March 03, 2018, 11:32:31 PM |
|
ulan ben çözemedim şu miningi hala deneme amacıyla bile yapamadım elin çocukları uzaktan yaptırabiliyorsa helal olsun derim
|
|
|
|
adempostaci
|
|
March 04, 2018, 03:57:49 AM |
|
bilgisayarla arası fazla iyi olmayanlar bile ufak bir araştırmayla bu işi halledebilir, farkındalık lazım sadece,
|
|
|
|
akiko6823
|
|
March 04, 2018, 09:48:35 AM |
|
Bu ara telegram da mining yapma olayını bulmuşlar. Bu adı pislikler yüzünden telegramim çalındı. Tam 3 4 gün uğraştım. Virüs önce pc ye girmiş. Ordan Telegram hesabımı kendine eklemiş.. Hemn mining hemde sürekli kanal reklamı geliyordu. Dikkat edin. Haberlere de cikti
|
|
|
|
|