Bitfinex kullanan arkadaşlar bilirler ki genelde sağlam projeli coinleri marketinde listeleniyor. Bugün itibariyle ETHFINEX portallarını aktif hale getirmişler.
Ethfinex nedir? Ethfinex, tokenlar hakkındaki bilgileri, projelerinin neler olduğunu ve tokenlar hakkındaki tüm gelişmeleri takip edebileceğimiz bir portal olmaya başlayacak. Coin geliştiricileri, meraklıları ve alım-satım yapanların, merkezi olmayan ekosistem üzerinden bilgi paylaşmak, tartışmak ve topluluklara kaynak aktarmak için kullanacağı bir site olarak hizmet verecektir.
Ethfinex, ERC20 tokenları ve Ethereum tabanlı projeler için yeni bir topluluk ve bilgi merkezi olmaktadır. Aynı zamanda öğrenmeyi, tartışmayı ve analizi kolaylaştıracaktır.Bitfinex'in ticaret motoru ve müşteri deneyimi uzmanlığından faydalanacaktır; Bununla birlikte, Ethfinex, Ethereum topluluğu için inşa edilmiş ve tamamen yeni, bağımsız bir varlık olarak hareket edecektir.
Bir Bitfinex hesabınız varsa, Ethfinex'e erişmek için aynı giriş bilgilerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, API'ler Bitfinex ve Ethfinex için aynı formatta olacak ve aktif olan API anahtarlarınızı her iki hesapta da kullanabileceksiniz.
Yaklaşmakta olan token satışlarını belirleyin, takip edin ve tartışın ve en yeni tartışmaları görüntüleyin ve en sevdiğiniz projelere doğrudan katkıda bulunun.
Ethfinex şu an BETA olarak yayınlandı ve çok yakın zamanda daha da geliştirilebilecek bir platform olacağını düşünüyorum. ve Sanırım bu projenin tokenı olarak Nectar token (NEC) 'i satışa açmışlar. Şu anda 1,20 $ 'dan satışta. İleride değerlenebilecek bir token olacağını düşünüyorum.
Web-Sitesi:
www.ethfinex.comNot: Yazıyı ingilizcem olmadığı için birazcık Google Translate ile çevirerek birazcık da kendim mantık yürüterek paylaştım Hatalarım olmuş olabilir. Düzeltebilecek veya ekleme yapabilecek arkadaşlar olursa çok fayda sağlayacaktır. Ayrıca konuyu "SERVISLER" bölümüne açacaktım ama TOKEN içerdiği için burda açmayı uygun gördüm