Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
February 18, 2018, 06:15:31 PM Last edit: April 19, 2018, 01:29:56 PM by Carolinawiestput28 |
|
Görüş ve önerilere açıgım öyle bir zamanda aldımki aldıgım tam 1 gün sonrasında bitcoin dibe doğru gitti sans işte ne diyelim. Bu sepet bu yıl 2 btc yaparmı arkadaşlar toplam yatırım 0.5 btcden daha fazla. Görüşleriniz ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Not: lütfen waves ve mth coinlerini yazmayın rica ediyorum. Sepetim: https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=257318Bakmayanlar için yazayım agırlıklı olanlar bastan sona doğru gidiyor. NEO > 0.14 Btc Yatırım maliyetle satıldı VEN > 0.19 Btc Yatırım maliyetle satıldı ZRX > 0.06 Btc Yatırım maliyetle satıldı KMD QSP SPF GVT İOST satıldı Düşük bütçe olanlar Tel LEND ENJ MOD YOYOW OST Total zararım Ƀ -0.1 (-21.44%) 19 Nisan: Konuyu ext. güncelleme yapayım görünen coinlerin cogunu zararına sattım yeni coinlerden fırsat yakalayarak zararı cıkarttım. şimdi diyeceksiniz 0.47 BTC nasıl 30bin yapar benim btc aldıgım zaman boga sezonuydu ortalama 15bin$ dayken btc almıstım. Suan yeni eklediğim coini cıkartırsak maliyet seviyesinde ufak bir kardayım kısaca yeni eklediğim coini saymayalım kara geçmiş bulunmaktayım.
|
|
|
|
yuzdeyuzmalt
|
|
February 18, 2018, 06:17:17 PM |
|
Sepetin içeriği ne hocam anlamadım ben senin yazdıklarından hiçbirşey. Eğerki tavsiye istiyorsan ki NEO ETH ve birazda BTC alıp uzun süreli yatırım yapabilirsin. Eğer yatığın bir sepet varsa detaylı olarak yazki yorum yapabilsin insanlar.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 18, 2018, 06:22:42 PM |
|
Sepetin içeriği ne hocam anlamadım ben senin yazdıklarından hiçbirşey. Eğerki tavsiye istiyorsan ki NEO ETH ve birazda BTC alıp uzun süreli yatırım yapabilirsin. Eğer yatığın bir sepet varsa detaylı olarak yazki yorum yapabilsin insanlar.
Hocam sepetimin linkini yazdım orda ne zaman aldıgımı kaç adet aldıgımı hepsini kayıt ettim. Kayıt defteri yani orası. Üstede kar/zarar durumum var. Agırlık olarak NEO/ VEN/ ZRX/ KMD yöneldim.
|
|
|
|
iconista
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
February 18, 2018, 06:26:34 PM |
|
Sepetin için link vermek yerine yazsaydın daha iyi olabilirdi. Girip bakmadım sepete o nedenle. NEO, NEBL, EOS, ARK, ENJ, WTC gibi coinleri tavsiye edebilirim. Ama en doğrusu projeleri inceleyerek hareket etmen.
|
|
|
|
byalican
Newbie
Activity: 5
|
|
February 18, 2018, 06:35:47 PM |
|
Portföy oluşturmada bazen fazla detaydan kaçınıp büyük resmi görmek gerekiyor. BTC ve ETH portföyünüzde yok zannedersem.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 18, 2018, 06:36:36 PM |
|
Sepetin için link vermek yerine yazsaydın daha iyi olabilirdi. Girip bakmadım sepete o nedenle. NEO, NEBL, EOS, ARK, ENJ, WTC gibi coinleri tavsiye edebilirim. Ama en doğrusu projeleri inceleyerek hareket etmen.
Bakmayanlar için yazayım agırlıklı olanlar bastan sona doğru gidiyor. NEO > 0.14 Btc Yatırım VEN > 0.19 Btc Yatırım ZRX > 0.06 Btc Yatırım KMD TEL QSP İOST Düşük bütçe olanlar LEND ENJ MOD YOYOW OST Total zararım Ƀ -0.1 (-21.44%)
|
|
|
|
pleght
|
|
February 18, 2018, 06:38:02 PM |
|
Bence icon al ve bırak en az 2-3 kat daha yapacağına inanıyorum.Zaten hacim olarakta 21. sırada falandı alım satım sırasında da sorun yaşamazsın.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 18, 2018, 06:42:41 PM |
|
Bence icon al ve bırak en az 2-3 kat daha yapacağına inanıyorum.Zaten hacim olarakta 21. sırada falandı alım satım sırasında da sorun yaşamazsın.
Öneri için teşekkürler lakin alım limitini doldurdum ve bütçem azaldı. Konu açma nedenim sepetimiz bu yılki izleyeceği yol. Bana zararmı ettirebilir yoksa kar mı ortalama ne olur. Buna göre hareket edip bazı coinleri elden cıkartacağım. Teşekkürler.
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
|
|
February 18, 2018, 06:50:06 PM |
|
Neo, ven ,zrx , komodo bir sepette olması çok iyi coinler. Bunların olduğu sepetin iyi değerlenmesi çok olası tabi btcye bağlı herşey.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 18, 2018, 07:19:23 PM |
|
Neo, ven ,zrx , komodo bir sepette olması çok iyi coinler. Bunların olduğu sepetin iyi değerlenmesi çok olası tabi btcye bağlı herşey.
Teşekkürler btc bazında hedefim 2 btc görmek 4x yapar umarım.
|
|
|
|
followm3
Full Member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
February 18, 2018, 07:44:00 PM |
|
x5 yatırdın varsayalım 4 katı yapma ihtimali evet var fakat hangi coinlere yatırdığına bağlı seninkiler arasında neo ve 0x gayet iyi duruyor gerisi hakkında fikrim yok gerçi favori ada deniyor x25 yapacak diyorlar
|
|
|
|
The Management
|
|
February 18, 2018, 07:48:36 PM |
|
Neo olması iyi olmuş uzun vadeli tutarsan mutlaka kar edersin. Fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi bir miktar btc bulundurman iyi olur. Düşüş zamanlarında alttan tıoplayıp ortamanı düşürmek için. Bu arada HSR ve BCPT'Ye bakabilirsin x2 bekliyorum orta vadede ikisinden
|
|
|
|
ecnnn
Jr. Member
Activity: 230
Merit: 2
|
|
February 18, 2018, 07:54:11 PM |
|
son dönem benim portfolyomda da kar getiren altcoin bir tek NEO ve mikro sermayeli shitcoinler oldu, diğer top100 altcoinler her ne kadar iyi projeler olsa da keşke USD ya da TRYye dönüp dipten tekrar BTC alsaydım diye pişmanım şu an. malesef herşey bitcoine paralel seyrediyor.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
February 18, 2018, 07:57:50 PM |
|
NEO için oldukça sevindirici bir yatırım yapmışsın . İlk başta gözüme çarpan o oldu . Onun harici 0x de bu senenin haziran - temmuz aylarında bir beklenti oluşuyor . Waves istemiyorsun ama mutlaka değerlendir derim.
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
|
|
February 18, 2018, 08:00:21 PM |
|
etc ve bcpt'yi de ekleyebilirsin. zcash ve dash'i de önerebilirim. bitcoinin düşüşlerinde ile dash çok sağlam durdu.
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
February 18, 2018, 08:11:01 PM |
|
Görüş ve önerilere açıgım öyle bir zamanda aldımki aldıgım tam 1 gün sonrasında bitcoin dibe doğru gitti sans işte ne diyelim. Bu sepet bu yıl 2 btc yaparmı arkadaşlar toplam yatırım 0.5 btcden daha fazla. Görüşleriniz ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Not: lütfen waves ve mth coinlerini yazmayın rica ediyorum. Sepetim: https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=257318Bence sepetinizdeki en büyük nimet NEO... ve maalesef ki en büyük zarara sahip olan da IOST... Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi NEO'nun sizi utandırmayacağını düşünüyorum. Eğer NEO cüzdandan ise otomatik olarak GAS da kazanacağınızdan zararınızı daha kısa zamanda tolare edebilirsiniz. Netice de bu bir yatırım öyle değil mi? Ben de daha düne kadar IOST'u elimde tutuyordum %50 zarar... Sonunda 0.00000422 BTC den sattım. Dakika sürmedi 0.00000500 ü gördü... Yani kısaca bu tür coinlerde insanda biraz şans olacak. Beklersin beklersin yükselmez tam başka bir coini gözüne kestirir satarsın, bakmışsın yükselmiş Daha yılın başlarındayız. Olumlu haberler gelmeye devam edecektir. Şu sıralar BTC de çok dengeli gidiyor. Umarım da böyle devam eder. Saygılar.
|
|
|
|
Zagor Tenay
Member
Activity: 196
Merit: 11
|
|
February 18, 2018, 08:16:06 PM |
|
30.000 türk Lirası değerinde sepetin sana para kazandıracak. Ortalama bir yatırım yapmışsın. Neo hakkında bende olumlu düşünüyorum. Çinlilerin yeni yılı sonrası Neo coinden atak bekliyorum.
|
|
|
|
SimonBeCoinin
|
|
February 18, 2018, 08:30:09 PM |
|
Aslında sağlam bir sepet yapmışsınız bana kalırsa ancak dediğiniz gibi yanlış zamana denk gelmiş yatırım yaptığınız gün, o yüzden bir şey söylemek doğru olmza şimdilik 2 BTC olur mu konusunda ancak zararınızı çıkaratacağınızı düşünüyorum ben yakın bir zaman içerisinde.
|
|
|
|
altanbyz
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
February 18, 2018, 08:41:21 PM |
|
İyi takip edip trade yaparsanız bence güzel getirir yoksa aldım beklerim derseniz yükselir ve bir sonraki düşüşte tekrar düşer ve artmamış olur. Her coinin hedef fiyatını belirleyin.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
February 18, 2018, 08:44:35 PM |
|
Görüşleriniz için teşekkürler ne yazıkki en yüksek zarar yaptıran bana iost oldu bir ara -%67 gösteriyordu Malesef maliyet olmadıgı için yeni coin ekleme yapamıyorum aldım bekliyorum duruma göre 2btc olana kadar bekletmeyi düşünüyorum nasip bu yıl içinde olursa benim için güzel olacak.
|
|
|
|
|