Bana bi ucash gelmiştir o da borsaya aktarmadı zaten 1 hafta oldu
Onlarda kolpa çıktı
1700ucash ne hesapta ne borsada. Yolladım öyle gitti ama geçmedi. Ucashte scammiş
halbuki adı sanıda güzeldi he
U.cash scam değil hocam. referans programından 4000 adet u.cash gelmişti. withdraw seçeneği ilk açıldığında gönderdim cüzdana. 5 gün bekledikten sonra Telegram sayfalarından konuşup durumu sordum. Tek tek inceliyoruz dediler. Bir ton fake ile uğraşıyoruz bu kadar tokenı saçamayız dediler, mantıklı da. adam david1 david2 david3 diye 30 tane hesap açmış ve kayıt olmuş. Bunu yapan adama kimse token göndermez. Bu anlattıklarım ucash para etmeden önceydi tabi. u.cash para edince 0.22$ civarına sattım tanesini. Sitede referansdan gelen 3000 kadar daha vardı. Onu göndermelerini bekliyorum ama 1 aydan önce gelmez. Binlerce kişi token çıkarmak istiyor ama adamlar kontrol etmekte ısrarcı. Fake olup olmadığına bakıyorlar tek tek. Telegram kanallarına girip konuşun derim. Şu ara ilgilenebilirlerse tabi.
Airdrop konusu yalan denilmiş. Valla 4700 REBL var elimde. Gelirse 3k daha ucash gelecek. 16000 equal aldım airdroptan. Bunlar piyasaya girenler. Piyasaya girmeyen 2200 wizzle, 2000 DGTX, 4000 Briskpass var. Bunların çok para edeceğini düşünmüyorum ama elimde duracak bakalım. Projeler iyi giderse para ederler. Aldığım 5,7,10,20,30,40 civarı olan tokenları buraya yazmadım. Para etmeleri düşük ihtimal. Bence siz girdiğiniz airdropları takip etmiyorsunuz hocam. Ha evet gelmeyen de çok. Bir kısmı scam oluyor zaten oraya buraya üye etmek için falan. Ama 2 ayda aldığım 20 tür civarı bedava coini gönderenlerin de hakkını yiyemem.
Son olarak şunu da yazmadan edemeyeceğim. Polymath 250 token dağıttı airdrop olarak. Kimlik fotoğrafı falan istiyorlar diye girmedim. 250 Polymath'a ilk çıktığı gün 0.5 ETH falan verenler oldu etherdelta'da.
Bu sebeplerden dolayı Airdrop olayı yalan diyemeyeceğim.
İyide usta oraya telefon onayı koymuş adam. Telefon onayı yapmış almış tokeni?
Fake kontrolü yapacaksa eğer telefon onayı yapmasın. Yapmamalı yani.
Sikime kadar onun kontrolü.
Evet arkadaşlarımın hattından onayladım kendimede yolladım. Da profillerin hepsi onaylı.
Bu aşamada yollamıyorsa scamden öteye gidemez.
Fake kontrolü yapacaksa telefon onayı istemeyecek. Ha o zaman göndermesin anlarım.
Açarım david1 den david1000e kadar. Hepsini onaylıyosam bunun karşılığını vermemek fake kontrolü değil götümüz yemiyo kendimize alıcaz bu larıda demektir. Ee nolcak o tokenler? Kendileri alıcak. Buda scam demektir. Para etmese kontrol etmezlerdi ama. İyi benim tokenleri bölsün dağıtaın o zaman onlarda almasın.
Amk sanki bana dersin üyeleri salonda toplayacakta fake kontrolü yapıyor.
Bunlar götün önde koşanı işte. Halbuki isminden bile çok kazanırdı ama bu fake kontrol ayaklarına göndermedikleri için daha kimsenin kolay kolay sikine takacağını sanmam.