HighLine (OP)
Member
Activity: 380
Merit: 20
|
|
February 20, 2018, 09:09:02 PM |
|
Elimde biraz fazlaca BCPT blockmason var.Şimdi Twitterde airdrop yapacaklarını açıklamışlar.Bu aldıkları karar fiyata nasıl etki eder düşürür mü yoksa arttırır mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizimde bilgimiz olmuş olur.
|
|
|
|
JetToken
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
|
|
February 20, 2018, 09:11:59 PM |
|
Airdrop/Bounty dağıtıldıktan sonra genelde tüm coinlerde bir düşme oluyor. Bunu şimdiye kadar hemen hemen hepsinde yaşadım. Ama bu genel bir kuraldır anlamına gelmiyor. Belki de düşmeyecek tam tersine değer kazanacak. Mart ayında Beklenilen boğa piyasası var. Genel gidişatı takip edip ona göre Pozisyon almanız çok daha doğru olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
|
OAX - BRIDGE TO TRADITIONAL FINANCE WORLD OAX - INTEGRATION OF CRYPTOCURRENCY MARKET ■ oax.org ■ bit.ly/BttANN ■ bit.ly/ActiveBounty ■
|
|
|
altanbyz
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
February 20, 2018, 09:23:52 PM |
|
Havadan gelen coinleri direk elden çıkarmak isteyenler olduğu için fiyatta düşme olabiliyor ve kısa vadede coin için güvensizlik yarattığı için bir süre yükselmesi kolay olmuyor.
|
|
|
|
paulk11087
|
|
February 20, 2018, 09:25:26 PM |
|
Aslında bu dağıttıkları token miktarına, tokenin günlük hacmine göre değişir. Ama genelde tüm tokenler değer kaybeder bounty dağıtımı sonrası bundada aynı durum yaşanır büyük ihtimalle.
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
February 20, 2018, 09:29:59 PM |
|
Elimde biraz fazlaca BCPT blockmason var.Şimdi Twitterde airdrop yapacaklarını açıklamışlar.Bu aldıkları karar fiyata nasıl etki eder düşürür mü yoksa arttırır mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizimde bilgimiz olmuş olur.
Fiyatları dağıtıma kadar düşmez dağıtımdan sonra düşüş yapar zaten elinden çıkaran çıkarırı ozaman kadar bu coini
|
|
|
|
HighLine (OP)
Member
|
|
February 20, 2018, 09:47:11 PM |
|
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.En mantıklısı satıp çıkmak zaten zarardayım uğraşılmaz bunlarla..Geçen Rise airdrop kararı almıştı Bittrex delist edip attı.Gerekçe ise piyasa kötü iken airdrop yapmalarıydı.
|
|
|
|
helevela
Member
Activity: 224
Merit: 11
|
|
February 20, 2018, 10:02:29 PM |
|
bence bcpt gibi bir coini hemen elinizden çıkarmaya çalışmayın derim hocam
|
|
|
|
tokrat
Member
Activity: 172
Merit: 15
|
|
February 20, 2018, 10:05:53 PM |
|
air drop olacagı için yatırımcı çekecektir ama airdroptan sonra pump yapmazlarsa düşer coinin fiyatı kısacası ben yerinizde olsam air a kadar bekletir sonra çekerdim paramı tabi bu benim düşüncem kara sizin
|
|
|
|
HighLine (OP)
Member
|
|
February 20, 2018, 10:17:37 PM |
|
air drop olacagı için yatırımcı çekecektir ama airdroptan sonra pump yapmazlarsa düşer coinin fiyatı kısacası ben yerinizde olsam air a kadar bekletir sonra çekerdim paramı tabi bu benim düşüncem kara sizin hocam elimde çok fazla var 2000-3000 adet olsa pek takmazdım.Aire kadar derken tam olarak neyi kastettiniz biraz açıklarmısınız.Yani dağıtım yapılacağı zaman mı yoksa Airdropun başlama zamanımı..
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
February 20, 2018, 10:33:58 PM |
|
Airdroptan hemen önce satış yapın çıkın. Airdrop yapıldıktan sonra herkes elindeki coinleri satıyor fiyat düşüyor.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
February 20, 2018, 10:47:13 PM |
|
airdroptan coinler hesaplara gönderilmeden önce elden çıkarılması çok mantıklı olur keza geln herkes elindekileri seri seri satacaktır ve biranda dibi görür yükselmesi içinde baya bi alım yapılması gerekir. Ayrıca airdrop açıklanınca bu konuyu hortlatrsanız sevinirim. Bizde sebeblenelim
|
|
|
|
Discovery06
|
|
February 20, 2018, 11:08:48 PM |
|
Airdrop şartları heralde belli değil gördüğüm kadarıyla.Sadece airdrop yakında yapılacak deniliyor.Ne şekilde yapılacağıda önemli.Saçma sapan şekilde yapılırsa fiyata etki etmez aksine daha negatif olur.Airdrop dağıtımı yapılmaya yakın iyi bir pump yaparlar heralde eşek değillerse.Ozaman çıkmak daha mantıklı olur.
|
Fırsat karınca yürüyüşü ile gelir, yıldırım hızı ile gider.
|
|
|
valek55
Member
Merit: 31
|
|
February 21, 2018, 01:27:19 AM |
|
Kardeş airdrop demek hacim demek ilgi demek.
NXT de neler oldu gördük.
Airdropun gerçekleşeceği zaman aralığından bir kaç gün öncesine kadar düzeltmeli şekilde artış gösterir coin.
O zaman satarsın.
BCPT zaten potansiyeli olan bir coin.
Şu anki sıkıntı piyasa kötü.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
February 21, 2018, 02:17:58 AM |
|
Airdrop olmasına yakın 3-4 gün önce kesinlikle çıkılmas gerekli bu coinden airdroplar dağıtılınca millet hemen satar fiyat düşer
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
February 21, 2018, 09:18:23 AM |
|
2 gün önce süper yükselişe geçmişti. Ama sonra pump yemeden önceki haline yaklaştı. Tabi ben yükselişteyken alım yaptığım için şuan zarardayim satmadigim surece sorun yok. Elbet yukselecektir tekrardan.
|
|
|
|
cemx
Member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
|
|
February 21, 2018, 09:59:07 AM |
|
nerden katılabilirim airdropa beyler.
|
|
|
|
Meteeray
|
|
February 21, 2018, 10:43:13 AM |
|
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.En mantıklısı satıp çıkmak zaten zarardayım uğraşılmaz bunlarla..Geçen Rise airdrop kararı almıştı Bittrex delist edip attı.Gerekçe ise piyasa kötü iken airdrop yapmalarıydı.
Çıkmanız mantıklı olur, çıkmış borsalarda belli bi yol katetmiş projelerin sonradan airdrop yapması mantıklı ve doğru bir hareket değildir.
|
|
|
|
Peacee
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 21, 2018, 01:26:58 PM |
|
Yani fiyatı düşecektir eğerki airdrop ile dağıtım yapacaklarsa.. Fiyatı hala yüksekken çıkmakta fayda var sonra düşüş yaşadığında eğerki toplamak istersen düşük fiyattan toplayabilirsin geri
|
|
|
|
yns1903
|
|
February 21, 2018, 01:32:50 PM |
|
airdroplar genelde coin değerini düşürür çünkü bedava alanlar hemen elinden çıkarıyor buda fiyatı genelde etkiler
|
|
|
|
Reyiz
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
|
|
February 21, 2018, 03:26:02 PM |
|
Genel olarak konuşmak gerekirse airdrop yapılana kadar arz talebi karşılamayacağı için fiyatta artış olur, fiyat artışıyla beraber airdrop tamamlandıktan sonra elden çıkarmalar başlayınca değer haliyle çakılır. Doğru zamanda çıkmak gerekli uzun vadeli düşünmüyorsanız.
|
Astorgame.com | eSports & Gambling | ICO is LIVE | Get Your Bonus (http://Astorgame.com)
|
|
|
|