Bitcoin Forum
June 20, 2019, 12:38:27 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help is needed  (Read 462 times)
Kronkvist
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
September 22, 2013, 11:42:50 AM
 #1

Hey.
 

Im pretty new to bitcoin mininig.
And is getting diff. mhash number on slush's pool and on my miner.
I have taken a scr-shot  of and postede it down below.
Can any one explain it for me
Pic: https://www.dropbox.com/s/47afbkpx11zh993/Untitled.jpg Please if you know why tell me Cheesy



Good day
-Kronkvist
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
1560991107
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560991107

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560991107
Reply with quote  #2

1560991107
Report to moderator
ManicMeddler
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 205
Merit: 100


View Profile
September 22, 2013, 06:39:19 PM
 #2

i doubt you'll get anyone to hit up that link here mate..

the mining speeds seen on the pool is estimated by how many shares per min you get, this can often differ from your actual speed, but will average out the same in time, as the pool luck increases

Nixsy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 100



View Profile WWW
September 22, 2013, 06:44:59 PM
 #3

Hey.
 

Im pretty new to bitcoin mininig.
And is getting diff. mhash number on slush's pool and on my miner.
I have taken a scr-shot  of and postede it down below.
Can any one explain it for me
Pic: Please if you know why tell me Cheesy



Good day
-Kronkvist

Fixed that for you

vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1002


bloginhell.me


View Profile WWW
September 22, 2013, 07:26:35 PM
 #4

depending how long your mining for it takes pools a while to get the speeds right as there calculated off shares not the speed...normally within a few hours both mining pool and miner have a similar speed

▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
.JOIN THE CLUB !
 Bitcointalk.club
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
BLOG:  www.randomlyironic.xyz     BTC: 192tyaiwWxJ2UhSxUCbQW4JuA3Le5CEhWH
ManicMeddler
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 205
Merit: 100


View Profile
September 22, 2013, 07:42:06 PM
 #5

lose the nvidia cuda miner man, they are dreadful, with hash power like that you should be scrypt mining LTC (radeon ati is preferable gpu)

however i have a 1GH/s low drain ASIC miner available here if your intersted, serious offers also considered

http://www.ebay.co.uk/itm/121181133947?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649

wasserman99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250



View Profile
September 22, 2013, 07:44:14 PM
 #6

i doubt you'll get anyone to hit up that link here mate..
This  Wink

vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1002


bloginhell.me


View Profile WWW
September 22, 2013, 08:19:18 PM
 #7

lose the nvidia cuda miner man, they are dreadful, with hash power like that you should be scrypt mining LTC (radeon ati is preferable gpu)

however i have a 1GH/s low drain ASIC miner available here if your intersted, serious offers also considered

http://www.ebay.co.uk/itm/121181133947?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649


also he or she might be using a low powered ATI card my 6570 does the same hash rate

if people know about this place your not going to make more money than on ebay... people here have a brain... ebay are just idiots..

▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
.JOIN THE CLUB !
 Bitcointalk.club
▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄
▄▄
BLOG:  www.randomlyironic.xyz     BTC: 192tyaiwWxJ2UhSxUCbQW4JuA3Le5CEhWH
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!