Bitcoin Forum
November 15, 2018, 10:11:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with Blade and Proxy Issues  (Read 587 times)
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1584
Merit: 1000



View Profile
September 24, 2013, 02:49:16 AM
 #1

I have read through all the guides and had this working briefly but got interrupted and did not save something right.
Can't seem to get the proxy to pick up the miner. Can anyone look at these and see if I'm doing something obviously newb?

Bat file for Proxy - http://i.imgur.com/AzgkEg3.png
Proxy - http://i.imgur.com/mfbbcWj.png
Blade Settings - http://i.imgur.com/C6g9JN2.png
1542319873
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542319873

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542319873
Reply with quote  #2

1542319873
Report to moderator
1542319873
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542319873

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542319873
Reply with quote  #2

1542319873
Report to moderator
1542319873
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542319873

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542319873
Reply with quote  #2

1542319873
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
LHB
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0



View Profile
September 24, 2013, 05:32:18 AM
 #2

try changing the blades IP to a lower number. that may not be in range set for your router. I had the same problem, lowered IP settings to .200 and it worked
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1584
Merit: 1000



View Profile
September 24, 2013, 05:41:23 AM
 #3

try changing the blades IP to a lower number. that may not be in range set for your router. I had the same problem, lowered IP settings to .200 and it worked
I bet you're right. Will try in the morning.
HellDiverUK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 501



View Profile
September 24, 2013, 07:57:48 AM
 #4

Why are all your chips X'ed out?   Huh



  ██████████
 ████████▀▀██
 ████▀▀    ██
 █▀    ▄▀  ██
 █▄▄▄ █    ██
 ████  ▄█▄ ██
 ████████████
  ██████████


▄█████████████▄
██▀▀████▀  ▀▀██
██   ▀▀     ▀██
██▄         ███
███▄       ▄███
██▀▀      ▄████
███▄▄▄▄▄▄██████
▀█████████████▀
    |   
    eSPORTS   
ECOSYSTEM "Empowering Gamers!"
|       




▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█ ███████████████████████ █
█ █████     █ ▀██████████ █
█ █████     █   ▀████████ █
█ █████  ██ █     ▀██████ █

█ █████  ▀▀ █▄▄▄▄▄▄▄█████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████             █████ █
█ ███████████████████████ █
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1584
Merit: 1000



View Profile
September 24, 2013, 06:22:58 PM
 #5

It's working.  Two problems.  Power was not right for some reason.  Not sure why.
And I did need to change the ip address.  249 was too high.
Thanks for your help guys!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!