Bitcoin Forum
June 24, 2018, 09:53:56 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with Eruptor Blade Setup -- Still Need Stratum for BTC?  (Read 787 times)
ericgundrum
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 24, 2013, 06:45:13 PM
 #1

Today I finally figured out how to power up my ASIC Minor Eruptor blade thanks to dogie's excellent instructions over here https://bitcointalk.org/index.php?topic=205369.0 and a bit of experimentation. Unfortunately, my blade restarts somewhere around every 150 seconds. As far as I can tell it gets no work.

I set the server to stratum.btcguild.com:3333. Seeing 'stratum' as the machine name, I figured it should be a stratum server. I had hoped I'd at least see enough to know the blade is working (stratum or not); then I can tune it later. Is this a wrong assumption? Will it just not work without a local stratum server? Or might something else be wrong?

Thanks for any help.
1529834036
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834036

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834036
Reply with quote  #2

1529834036
Report to moderator
1529834036
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834036

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834036
Reply with quote  #2

1529834036
Report to moderator
1529834036
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834036

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834036
Reply with quote  #2

1529834036
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529834036
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834036

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834036
Reply with quote  #2

1529834036
Report to moderator
1529834036
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834036

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834036
Reply with quote  #2

1529834036
Report to moderator
RichieGray
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
September 24, 2013, 07:01:52 PM
 #2

Try eu-stratum.btcguild.com:3333, this works for me if stratum.btcguild.com:3333 is down.
ericgundrum
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 25, 2013, 02:27:00 AM
 #3

Seems I have two separate problems. First was the need to run a Stratum proxy so the blade can use its `getwork` protocol. Setting up a proxy has gotten me connected to my account and pulling down work.

Unfortunately I have a remaining problem where the blade resets every 140-150 seconds. Occasionally it succeeds in submitting completed blocks, but not much.

Temps doesn't seem to exceed 120F on any chips. I swapped the PSU with no effect. I'm stumped a the moment. Off to do more reading, I guess.   Sad

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!